UAOTZYV.COM

Бухтівецько-Бистрицький водоспад отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Пасічна
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.4 7 отзывов
Похожие компании в категории
Водоспад Дзвінка — Івано-Франківська область

Достопримечательность Бухтівецько-Бистрицький водоспад отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
AlExOnLiNe
11 октября 2023 в 10:56

Невеликий але гарний водоспад, навколо гарні краєвиди. Місце не туристичне тому людей нема, лише місцеві час від часу проходять. Вказівних знаків на водоспад нема але знайти його можна без проблем, його видно навіть з моста. Місцеві використовують територію навколо водоспаду як туалет тому треба дуже обережно пробиратися до нього і відповідно запах стоїть не найкращий

Petro
30 июля 2023 в 6:01

Будете поруч то однозначно подивіться цей водоспад. Гарно і доступно в плані хороших доріг.

Аня
26 декабря 2021 в 1:11

Так себе водопад, просто стекающая вниз горная речка. Фото сделать нормально невозможно. Специально ехать не советую, только если мимо проезжать.

lovaii
20 июля 2021 в 19:27

Поїхали сім'єю на вихідні, і були дуже приємно вражені та зачаровані! Неймовірно красиві краєвиди, ліси, скали, дика природа, багато струмочків, кругом гори, села зі старенькими, автентичними "шевченківськими" хатинками. А от водоспад - це взагалі окрема тема, в такому красивому місці знаходиться, серед скель мов би прорізався і дзьюрчить двома поточками, так і хочеться залізти під нього і скупатися як в душі. Та неподалік є ще один водоспад, правда менший, але неменш красивий, називається "Крапельний", і дійсно похожий на багато маленьких струйок, які падаючи розділяються на великі крапельки. Одним словом, приїхали дуже під враженнями, всі були приємно вимучені, в ейфорії, і цю поїздку будем пам'ятати все життя! Я щиро рекомендую всім хто має вільний час і можливість, відвідати цю місцину, та набратися багато нових позитивних і незабутніх вражень, бо вона того варта!

BDN
27 августа 2020 в 5:09

Прекрасне місце, з малою кількістю туристів. Тримайте дітей за руки, дуже круті обриви біля дороги. Прибирайте сміття. Всім гарних емоцій!)

Dark
29 марта 2019 в 3:53

Дуже хороше місце з контрастною водою влітку, в літній сезон вгору підстрибують маленькі рибки дуже гарний краєвид відкривається з нього на річку Бистрицю

Олег
17 февраля 2019 в 6:28

Цікавий, хоча не дуже високий водоспад. Утворений в місці впадіння річки Бухтівець в Бистрицю-Надвірнянську. Добре видно з моста, що веде до кар'єру і в Соколовицю. Водоспад існує дякуючи міцним пісковикам, які знаходяться в місці впадіння Бухтівця. До нього дуже легко добратись, від автобусної зупинки - 5 хв.

Добавить отзыв