UAOTZYV.COM

Бухтивецкий водопад отзывы

Адрес Івано-Франківська обл., Буковe
Телефон +380 (95) 585-41-20
Рубрики Достопримечательность
Оценка 4.8 44 отзыва
Похожие компании в категории
Водоспад Дзвінка — Івано-Франківська область

Достопримечательность Бухтивецкий водопад отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алёна
09 августа 2023 в 21:49

Гарні водоспади. Можна пройтись по річці. Повністю зроблені сходи до водоспаду. Можна покупатися, зробити пікнік. Дорога до водоспаду останні 7 км грунтовка з ямами - машина проїзжає нормально. Рекомендую!

Назар
31 июля 2023 в 0:32

Споглядання двох водоспадів значно перевершило дорогу до них, але це було того варте. В дощову погоду, або ранньою весною/пізньою осінню, добратися туди трохи проблематично. Спуск до водоспадів теж не можна вважати легким, дуже крутий спуск, де не де вздовж стежки є перила, однак коли спускаєшся в долину Бухтівця потрапляєш в казковий каньйон серед скель з флішу, де спадають два різних водоспади. Краса.

Юрій
16 июля 2023 в 23:06

Дуже гарні водоспади, особливо Крапельковий. Знаходяться один біля одного. Але для цього треба спуститись до річки. Спуск був дуже крутий, але вже будуються кам'яні сходи із перилами, тому спускатись до водоспадів буде дуже легко. Майстер, який це будував, сказав, що в серпні вже буде все готово. Їхали із Надвірної через село Пасічне по дуже добрій дорозі. Це село мабуть найбагатше село в Україні. Там є кар'єри зі щебенем) Коли повернули на село Букове, то почалась щебенева дорога із ямами. Але все одно краща, ніж в селі Манява. Дорога в основному без підйомів. З п'яти кілометрів лише останні 800 метрів дорога стає трохи гіршою і вже починається невеликий підйом. Їхали на Логані, машина не низька, проблем взагалі не було. Доїхали до останньої хати в Буковому, там і припаркувались. Парковки немає, потрібно ставати на узбіччі дороги або біля хати. До водоспадів буквально кілька метрів. Місцеве ОТГ почало приділяти увагу цим водоспадам, то думаю, що в майбутньому появиться добра асфальтована дорога сюди.

Анна
10 июля 2023 в 10:19

Дуже атмосферне місце, якщо їхати машиною з високим кліренсом можна проїхати без проблем. Місцеві можуть пропонувати послуги провести та показати стежку до спуску вниз, не реагуйте, біля інформаційного табло про водоспад трохи пройти вправо (у бік села), у кущах буде захована стежка.

Iurii
08 января 2022 в 22:21

Чудовий водоспад, я приємно вражений, задавав безліч питань, чому я небував тут раніше. Дика природа, криштально чиста вода, свіже повітря, відсутність цивілізації роблять це місце надзвичайно затишним, а величні скелі з яких падає вода, просто заворожує, обов’язково повернуся літом і скупаюсь. Місце в якому хочеться залишитись на одинці з природою

Liliia
01 января 2022 в 21:29

Надзвичайно красиво у будь-яку пору року. Інстаграмне місце для фотографій. Два водоспади поруч. Дорога шутрова для легкового авто не розрахована. Інфраструктури немає. Хіба що завітаєте до когось в гості до приватних садиб. Вхід вільний.

Друзі, виготовляємо меблі з дерева
Ми в інстаграм @bulldog_wood
Приєднуйтесь!

Игорь
27 декабря 2021 в 3:02

В цій локації "зібрали" 2 водоспади: Бухтівецький нижній і Крапельковий. Спочатку викладу фотки по Крапельковому, а потім по Бухтівецькому. Крапельковий дуже залежить від дощів на полонині Монастирецькій і, буває, сильно "чахленьким". Зате завжди можна зайти ЗА НЬОГО і гарно зфоткатись! Бухтівецький - то стандартний карпатський водоспад. От тільки одне питання: "Хтось таки прибере ту "йо. Ану" колоду з правого струменя? " Якщо ні - то ми таки зробимо це влітку 22-го) Ще один момент! Якщо пішки йти з села Пасічна (5км) - то доберетесь без проблем. Якщо з Маняви через полонину Монастирецьку - теж кілометрів з 5-6, але спуск з полонини до водоспаду - то є ОБІСРАНЕ коровами болото!)

Mepi
18 декабря 2021 в 23:27

Варте місце в на відвідування але має бути хороша машина готова до відсутності дороги! Маєте точно взяти шось на шашличок бо є альтанки і місця для розпалювання вогню, і якщо спускатися до водоспаду вниз то зручне взуття спуск цивілізований закритий тому тільки з горба. А так гарно дуже і повітря гірське.

Тарас
05 декабря 2021 в 20:44

Бухтівецький гарний водоспад, особливо вид з низу.
І крапельниці цікавий по своєму.
Спуск частково облаштований дерев'яним перелом. Вони рядом один біля другого.
Рекомендую.

Богдан
18 ноября 2021 в 23:33

Бухтівецький водоспад мені сподобався варто туда поїхати жаль телефон не зарядив і не додав фото

Денис
12 ноября 2021 в 4:03

Дорога проезжаема, но не для автомобилей с низким клиренсом. Нашли без проблем по карте. Тропинка с указателем ведёт к началу водопада, там есть полянка с беседками, где можно устроить пикник. Рядом с этой тропинкой есть тропинка поменьше, она ведёт к самим водопадам, их там два. Отличное место, можно купаться, делать красивые фото. Можно также устроить пикник возле водопадов, но уже без беседки. Спуск к водопадам не сложный, можно с детьми.

Степан
26 октября 2021 в 4:05

Місце справді надзвичайне! Два водоспади просто заворожують. Поруч є місця для розкладання наметів, а над потічком ціла галявина із альтанкою та столиками.

Александр
09 октября 2021 в 16:01

Красивый водопад и место вокруг. Спуск к водопаду чуть дальше от основного входа на фото есть дерево как ориентир. Спуск довольно крутой. Рядом с основным есть еще один небольшой но очень красивый водопадик.

Olia
04 октября 2021 в 17:42

Один із найкращих водоспадів в франківському регіоні. До села Букове дорога дуже гарна, далі бажано або якогось джипа мати, або іти пішки.

Володимир
04 октября 2021 в 7:53

Дорога до водоспадів норм, можна їхати, раджу десь 1 км. До водоспаду залишати машину. Бо дальше трішки дорога з каменями і горбами, ну і в кінці біля водоспаду машин багато (їхав у неділю). А так пішки 1 км. Здорово і красою можна помилуватися.

Олег
17 сентября 2021 в 10:40

Дорога - непогана, навіть краща чим на інші водоспади, ям нема. Є нюанси - але їздябільна) легкові авто без проблем.

Це вау!
Розмір і габарити скель вражають, людей не багато, під водоспадом в низу - ну просто величезна територія, виглядає епічно. Тільки стежку тяжко найти вона перед машинами починається в кущах.

Однозначно рекомендую, почілитися, повалятися на траві, організуйте завчасно собі пікнічок, або замовте піцу в місцевому магазині - а шашлик ні, на мангал там нема місця, хіба що зверху на альтанках, але там буде зайнято

Віталій
14 сентября 2021 в 18:35

Чудовий готель із дуже смачною їжею та привітним персоналом) Кожної п’ятниці заїжджаємо з туристами поїсти під час туру на Драгобрат)

Людмила
12 сентября 2021 в 15:53

Природа чарівна. Вона створює щось незвичне. Бухтівецький водоспад дуже гарний. Вода в ньому холодна, та це і притаманно гірській річці. Побачити водоспад можна безкоштовно. Дійти до нього не займе багато часу. Взувайте зручне взуття. Не рекомендую йти після дощу, тому що спуск крутий і слизький.

Ksyun4ik
11 сентября 2021 в 19:47

Потрясающий водопад, глубокач чаша можно окунуться. Рядом крапельковый водопад тоже хороший малыш. Также есть место для кемпинга/пикника/отдыха

Алина
11 сентября 2021 в 12:46

Сподобався дуже! Мальовниче місце, яке варто відвідати. Дорога трішки екстримальна, але на мерседес віто доїхали легко.

Добавить отзыв