UAOTZYV.COM

Будьмо здорові

Адрес Хом'яківка, вулиця Івана Франка, 45
Телефон +380 (66) 081-92-99
Часы работы
среда11:00-22:30
четверг11:00-22:30
пятница11:00-22:30
суббота11:00-22:30
воскресенье11:00-22:30
Сайт ecosadyba.if.ua
Рубрики Площадка для стоянки и отдыха, Банкетный зал, Ресторан
Оценка 2.8 17 отзывов
Похожие компании в категории
Зона відпочинку імені Назарія Яремчука — Надвірна, вулиця Княгині Ольги
Горный Прутец — Поляниця, вулиця Карпатська, 5а
Ближче Неба Садиба — Яблуниця, Н09
Гуцулия — Поляниця

Будьмо здорові отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Макс
17 августа 2023 в 2:31

Був в кума на ДН
Все було норм поки не подали шашлик! Мʼясо було, мʼяко кажучи, не першої свіжості і з запашком. Офіціанти мʼясо забрали і вибачились а потім прийшла принцеса-адміністратор і замість того щоб вирішити ситуацію почала звинувачувати гостей в тому, що вони самі собі придумали, що мʼясо смердить. Пізніше подали ковбаски гриль, які вже не смерділи, але їх вміст - це суміш сала і хрящів!
На святі було біля 10 дітей, якщо б вони зʼїли те мʼясо то наслідки могли б бути погані.
Нікому не рекомендую!
Як мінімум, закладу треба хорошого адміністратора, який б думав за репутацію.
1 зірка тільки тому що 0 не можна поставити!

Саша
30 июня 2023 в 19:49

Гарне місце, їжа нормальна, але обслуговування надто повільне.
Краще повечеряйте на вулиці, перш ніж прийти туди.

Виталий
30 мая 2023 в 21:32

Екстер'єр непоганий, але немає ніякої організації процесів. Обслуговування: офіціант не знайомий з меню, після кожного нашого запитання кудись ішов, а потім повертався та відповідав, не знав що є в барі, а чого немає, не запропонував хліба, подали гарнир (кортоплю), а через 40 хвилин основну страву, сібас велінгтон був майже без сібасу, грінки до сала були гумові, брускета була тверда, маленька та несмачна, настоянки с запахом самогону, форель та ребра смачні, узвар добрий. Оплатили тюбінг, але довелося чекати більш ніж 20 хвилин (адміністратор не допомогла). Залишився поганий настрій.

Виктория
20 мая 2023 в 16:26

Дуже шкода, але більше не роиїдемо. Змінився адміністратор, кухня просто жах, шашлик гидкий, паштет ніякий, лімонад з динею просто водичка із якимось осаіжувачем для туалету. Все було дуже смачно літом та восени 2022, ми їздили постійно. Адміністратору сказали, що несмачно, але їй пофіг. Жіночка, яка запускає дітей на майданчик та на тюбінг дуже багато собі дозволяє, спілкуватися так, ніби ій тут хтось щось винен. Дуже шкода, така класна територія, офіціанти гарні, обожнювали це місце. Але тепер не приїдемо.
.

Саша
16 апреля 2022 в 7:44

Проводили святкування в цьому закладі, залишились задоволені.
Адміністратор Надія привітно нас зустріла допомогла в складанні меню та відповіла на всі питання. В кінці нашого свята перепитала чи все нам сподобалось чи є побажання що потрібно виправити тому що кожна думка важлива, приємно коли в закладі працюють такі кваліфіковані працівники, офіціанти були уважні завжди підходили до столику. Кухня смачна особливо сподобалась рибка Також не можемо опустити інтер"єр зал дуже красивий.
Якщо хтось вагається де провести святкування рекомендую цей заклад вам точно сподобається!

Сергій
29 мая 2021 в 4:02

Святкували тут сьогодні день народження. Офіціантка, збираючи посуд, впустила бульйонницю з борщем, який заляпав дитині святкову сукню та взуття. Без вибачень чи пропозицій запрати плями, офіціантка вибігла з альтанки. Прибирати прийшла інша. Мовчки. Борщ жирнючий, сумніваюся, що відперемо. Я розумію, всяке буває. Але персонал повів себе по-свинськи. Дякуємо за зіпсоване вбрання, шановна Еко-Садиба!

Вікторія
15 июля 2020 в 19:57

Кілька років тому ми вперше відвідали цей заклад і нам сподобалось. Вчора відвідали цей заклад знову уже з 2 дітками. Замовили заздалегідь альтанку у літньому ресторані. Приїхали вчасно, офіціант прийняв замовлення і через хвилин 10 шокував нас: піци не буде бо закінчилось тісто. Але це були ще "квіточки". Картоплі смаженої і ще половини замовлення теж не буде, бо у них проблеми з проводкою: якщо включать фритюр, то не гратиме музика. У нас був мовчазний шок. О 18.00 у вихідний день, при повній загрузці, ресторан не в змозі забезпечити приготування страв через те, що у них проблеми з проводкою і закінчилось тісто! Ми замовили інші можливі страви, серед яких був шашлик. Шашлик наполовину сирий, напевне тому, що шматки величезні. Загалом ми розчаровані. Єдине - офіціант який нас обслуговував - дуже приємний хлопчина, йому було дуже незручно і він постійно вибачався, хоча свою роботу він виконав на відмінно! От ті дві зірочки які я поставила - це тільки через нього і територію. Робота власників, кухні - жахлива. Не рекомендую цей заклад!

Саша
27 декабря 2018 в 20:44

Чудове місце як для відпочинку так і для проведення бенкеті в, днів народження, весілля!
Прекрасне обслуговування, ввічливі офіціанти. Смачна кухня!
Є актив парк для дітлахів!

Дмитрий
18 декабря 2018 в 1:23

Ні вікон ні заслон ніяких, не продумано вообще, як під час застолья портиться погода то досить не в кайф там сидіти на сквозняки.

Виктор
10 декабря 2018 в 20:41

Красива територія, є ставок, можна просто приїхати й погуляти, не обовязково робити замовлення. Адміністрація ліберальна й професійна.

Женя
20 ноября 2018 в 21:51

Красива колоритна територія, свіже повітря. Із недоліків - короп подали пересмажений, пересушений, салат з капусти не смачний, посуд погано вимитий, офіціантка переплутала замовлення.

Квітка
13 ноября 2018 в 4:46

Чисто. Доглянута територія. Правда занадто гучно грає музика.
Дуже зручні відокремлені місця. Правда замість штор в екостилі- школи із матеріалу для постелі.
Трошки нерозбитні офіціантки.
Але їжа смачна. Куштували мясний сет. Всі мясні вироби їх власного приготування- свіжі і дуже смачні. Особливо вразила домашня салямі (таку тільки в Італії можна скуштувати, без барвників і додатків) і копчений ошийок.
Ціни дуже адекватні.

Роман
06 ноября 2018 в 13:19

Красива територія, є ставок, можна просто приїхати й погуляти, не обовязково робити замовлення.

Михаил
29 октября 2018 в 10:25

Гарне розташування і територія, але нас не пустили бо заклад, ще не був готовий до відкриття сезону

Микола
23 октября 2018 в 6:43

Я був під враження що є відділена зона Актив Парк для дітей вхід в яку платний 70 грн
Принесли м ясний гриль набір шашлик був
СПОРЧЕНИЙ. Сказали офіціант він десь пішов, повернувся за 15 хвилин сказав що шеф повар сказав що не може бути
Їхній кіт до речі його не їв

Василий
16 октября 2018 в 11:28

Хорошая кухня, уютные номера (с хорошей аурой) чувствуешь себя как дома. Много зелени. Чистый воздух. Хорошее обслуживание персонала.

Оксанка
28 сентября 2018 в 17:49

Вчора заїхали ввечері посидіти, почалось з того, що офіціантка сказала, що немає вільних столиків взагалі! Поки я не побачила що в ресторані гриль зайнято тільки 1 стіл, на що вона відповіла - ну тоді присідайте! Потім принесли шашлик на половину сирий, ми попросили щоб трохи більше підсмажити, після чого на наш столик підходили і дивились через вікно в дверях кухні напевно весь персонал кухні! Потім нам принесли цей шашлик і знову сирий, вони його не досмажили а як нам здалось просто підігріли в чомусь! і це не все: в овочах гриль був кусочок телятини, чому - не зрозуміло? ! Коли ми знову покликали офіціантку вона сказала що це шашлик ми закинули спеціально туди) трубку не беруть щоб замовити столик, коли ми спитали чому нам відповіли що вони зайняті були! Рахунок ми оплатили в повному обсязі, потрібно терміново міняти персонал тому що з такими людьми нічого доброго не буде, місце гарне все продумано от вихований персонал який Виконує свою роботу знайти не помішає точно!
Більше відвідувати це місце через персонал не хочу і не буду!

Добавить отзыв