UAOTZYV.COM

BooMeraNG виробництво реклами

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Генерала Тарнавського, 1
Телефон +380 (66) 467-99-95
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота10:00-17:00
воскресенье10:00-15:00
Сайт boomerang-ra.tilda.ws
Рубрики Столярная мастерская, Производство выставочных стендов, Графический дизайнер, Маркетинговое агентство, Поставщик рекламной сувенирной продукции
Оценка 3.9 26 отзывов
Похожие компании в категории
Меблева фурнітур. — Івано-Франківськ, Вовчинецька122б
Меблевий парк — Івано-Франківськ, вулиця Левинського, 1
BEVZUN - ЕЛІТНІ МЕБЛІ З МАСИВУ НА ЗАМОВЛЕННЯ. Дерево: бук дуб сосна смерека акація. — Івано-Франківськ, Parking lot, вулиця Василя Симоненка, 23
Кухні.IF - Меблі для Кухні, Шафи-купе, Прихожі та інші Меблі на Замовлення — Івано-Франківськ, Торговий Цент City Plaza, вулиця Івасюка, 1, 2 поверх

BooMeraNG виробництво реклами отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Люба
08 ноября 2023 в 10:58

Замовили вивіску, табличку з графіком роботи та візитки. Все гарно і оперативно зробили, врахували всі побажання. Акуратно встановили. Все виконали якісно та вчасно. Ми задоволені та з радістю будемо рекомендувати друзям та знайомим.

назарій
06 августа 2023 в 22:04

Замовляв вивіску, і задоволений що замовив саме тут! Вивіску поставили швидше ніж планували, гарно та міцно стоїть, та ще й зробили невеличкі удосконалення в конструкції щоб трималось міцніше та виглядало краще! Дякую вам, успіхів і побільше клієнтів!)

ліда
24 июля 2023 в 7:11

Відмінна робота! Все на вищому рівні. Справжні професіонали. Наступного разу ще буду замовляти ваші послуги)

Настя
17 июля 2023 в 8:12

Взагалі некомпетентні у своїй справі. Роблять так як їм получається, а не так як ви замовите.
Замовляли вивіску, затвердили макет, приїхали і встановляли зовсім іншу. Про час і дату монтажу також не попередили, приїжджають коли їм зручно
Сервіс 0

Андрій
16 июня 2023 в 0:36

Дужееееее довго. Якості ноль. Купа проблем. Нерекомендую якщо хочете зробити вчасно і якісно

Давид
27 мая 2023 в 23:37

Чудова компанія з висококваліфікованими фахівцями. Роблять все дуже швидко. Якість робіт - прекрасна. По термінах, які обговорювали, вклались чудово.
Мої найвищі оцінки Вашої професійної діяльності!

Тарас
10 февраля 2022 в 3:07

Жахливо зробили рекламу, хотіли з економити на матеріалах. Зробили не по проекту, через це декілька раз переробляли. Перша вивіска взагалі відпала через неякісний монтаж, це зайняло багато часу. Повинна бути поклейка вікон, заплатили за мийку вікон і риштування причому два рази, плівку не поклеїли повністю, тому що спортили декілька листів, приїжджали клеїти три рази і так по нинішній день і не поклеїли. А самий рекламний щит вже через півтора року потріскав, підсвітка тускла, ледве світить. На телефонні дзвінки не відповідають, при зустрічі годують обіцянками. Жахливе ставлення і відповідальність до своєї роботи. Не зв'язуйтеся з цією фірмою. Але якщо ви вже з ними зв'язалися то оплату послуг робіть у кінці. Мирослав, власник, неймовірний хамло, поки ви йому не дали гроші, то він до вас гарно щебече!

Саша
26 января 2022 в 23:32

Задоволені на всі 100 %. Власники добросовісно ставляться до роботи. Дизайн вражає, всі вимоги до вивіски враховані, якість відповідає ціні, дають рекомендації. Дуже дякуємо п. Софії за творчий підхід, за те, що любить свою роботу. Бажаємо Вам натхнення, здобутків, процвітання. ВИ РОБИТЕ НАШЕ МІСТО КРАСИВИМ! Однозначно рекомендуємо! За допомогою Вас приємно і нам розвивати свою справу. Успіху!

Kolia
24 января 2022 в 15:34

Звернувся щодо реклами для продуктового магазина і залишився задоволеним. Зробили якісно та втерміни.

Каміла
31 декабря 2021 в 18:16

Дякую за дизайн логотипа та всієї продукції, що у Вас замовляли. Швидко, якісно та доступно!
Ще раз дякую️

Кирило
28 декабря 2021 в 15:51

Залишилися приємні враження після співпраці, якісно виконана робота+ швидкий класний дизайн +
легко спілкуватися одразу розуміють що тобі потрібно!
Я б сказав так (Швидко, Якісно, Приємно і не дорого)

Христина
25 января 2021 в 10:32

Безвідповідальне і халатне агенство, годують обіцянками і нічого не роблять! + кажуть неправду! Не рекомендую!

Назар
17 января 2021 в 12:09

Користуюсь послугами даної компанії не перший рік. Зауважень немає. Робота чітка, професійна. Ціни приємні. Рекомендую.

Khrystyna
14 января 2021 в 8:45

Професіоналізм та якість - це безперечно ті слова, якими можна описати роботу даної рекламної агенції.

Всі замовлення та проекти виконані неймовірно швидко та якісно. Менеджер розуміє тебе з пів слова. Жодних помилок та не виконаних обіцянок.

Особливо хочеться подякувати Софії за допомогу у виборі дизайну та організації підготовки документів для погодження у ЦНАПі.

Також варто зазначити, що власник особисто контролює всі етапи виконання проектів та завдань. Більше того, особисто виїжджав на об'єкт під час встановлення вивіски та допомагав інженерам виконувати всю роботу.

Рекомендую 100%.

Кристина
09 января 2021 в 13:38

Абсолютно безвідповідальні працівники, не виконують свою роботу належним чином, потрібно дуже довго чекати виконання роботи. Нікому не рекомендую

Олег
07 января 2021 в 19:00

Хочу подякувати менеджеру Софії за оперативність і якість у виконанні замовлення. Звертаюся часто, тому можу сміливо рекомендувати співпрацю з Бумерангом. Професійність, якість роботи і оперативність на вищому рівні.

Христина
03 ноября 2020 в 9:41

Категорично не рекомендую та застерігаю від співпраці з рекламним агенством "BooMeraNG". Замовляли вивіску в жовтні 2019 та лише в серпні 2020 компанія завершила її виробництво. Витрачена неймовірна кількість часу, та величезний клубок нервів! Стандартна вивіска з даними параметрами разом з монтуванням в середньому на українському ринку рекламних агенств виготовляється близько 10-14 робочих днів. Проте це не цей випадок. Більше того було сплачено повну вартість за монтаж та доставку, проте зрештою компанія відмовилась від даного пункту в останній момент, коли вивіска була вже готова. Креслення були зроблені з численними помилками вже опісля її виробництва. На жаль розірвати на той момент співпрацю вже було неможливо, адже ще на початковому етапі було сплачено більшу частину коштів 70%, звісно ж за умовами ''партнера". Менеджер Софія відтягувала процес виробництва, надавала хибну інформацію щодо готовності та термінів поставки усиленої вивіски. Думаєте куди може бути гірше? Каркас в результаті виявився досить хитким і не таким як на кресленні, тепер при першому ж сильному вітрі конструкція полетить підкорювати нові шляхи. Що зробить незадоволений клієнт в даному випадку? Звернеться до недобросовісного виробника. Проте бажання спілкуватись ще близько року з даною особою та отримати в результаті неякісний товар зовсім немає. Вважаю своїй обов'язком застерегти від подібних ''контор''. Стережіться та читайте відгуки перед замовленням!

Khrystyna
22 мая 2020 в 4:01

Професіоналізм та якість - це безперечно ті слова, якими можна описати роботу даної рекламної агенції.

Всі замовлення та проекти виконані неймовірно швидко та якісно. Менеджер розуміє тебе з пів слова. Жодних помилок та не виконаних обіцянок.

Особливо хочеться подякувати Софії за допомогу у виборі дизайну та організації підготовки документів для погодження у ЦНАПі.

Також варто зазначити, що власник особисто контролює всі етапи виконання проектів та завдань. Більше того, особисто виїжджав на об'єкт під час встановлення вивіски та допомагав інженерам виконувати всю роботу.

Рекомендую 100%.

Леся
25 декабря 2019 в 1:39

Хочу щиро подякувати за відмінну роботу! Перш, ніж замовити дизайн вивіски, багато розглядали різноманітних рекламних агенцій, але зупинилися саме тут. Задоволені, що не помилилися! Мали справу з компетентними працівниками, знаючи свою роботу, швидко втілили наші бажання в реальність. Мега потужна фірма, яка втілює у себе безмежну довіру і бажання працювати і надалі. Спасибі Вам велике!

Сергей
13 декабря 2019 в 20:08

Заказывал световую рекламу магазина. Ребята сделали все четко и быстро, отнеслись к работе с пониманием дела. Спасибо. Рекомендую.

Добавить отзыв