UAOTZYV.COM

BonBon - мультибрендовий магазин професійної косметики

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 32
Телефон +380 (50) 238-46-92
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт bonbon.if.ua
Рубрики Магазин товаров для салонов красоты, Магазин косметики и парфюмерии, Оптовая продажа косметики, Визажист
Оценка 3.1 18 отзывов
Ближайшие филиалы компании
BonBon - professional boutique — Івано-Франківськ, вулиця Січових стрільців, 68а
Похожие компании в категории
BROCARD — Івано-Франківськ, ТРК Панорама Плаза, Північний бул., 2А
Данко — Івано-Франківськ, вулиця Івана Миколайчука, 17А
Інтернет-магазин косметики ЛюстерКо — Івано-Франківськ, вулиця Військових Ветеранів, 10

BonBon - мультибрендовий магазин професійної косметики отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ляня
18 января 2024 в 2:06

Персонал не кваліфікований, замість верхніх форм для нарощування, продали гелеві тіпси так ще й форми «стілет», а не «мигдаль», як просили. Завжди не задоволені і обслуговують ніби роблячи велику послугу. Раніше купляла витяжку Ulka і маю великі сумніви у тому, що вона справді оригінальна, замість гравіювання була просто наклейка, так ще й сама витяжка практично нічого не втягувала, а коли я попросила по гарантії відправити на сервіс обслуговування, сказали, що то всі так втягують і вони поміняють на інший товар по такій вартості, дивно правда

Юлія
15 октября 2023 в 18:56

Чітко сказала що мені потрібна саме маска в кінцевому висновку продали кондиціонер для волосся і це вже не вперше що продають зовсім не те шо було потрібно!

Ірина
26 сентября 2023 в 0:25

Вперше прийшла в цей магазин в місті Коломия, дуже сподобалось! Окреме дякую працівнику Аліні за якісну консульстацію, дуже мені допомогла

Alina
20 сентября 2023 в 9:38

Обслуговування ужасне, дівчата невиховані. Зайшла по бальзам для губ після введення філлеру, губи звісно всі в набряку, і тут починається переглядання одне на одну, завертання очей і ці посміювання. Ну враження ніякі. Більше заходити не буду.

Женя
25 августа 2023 в 21:15

Продали бракований товар, я хотіла повернути відмовили! Магазин жахливий і відношення консультантів також!

Vita
14 июля 2021 в 4:05

Магазин на Галицькій - це щось А йдеться саме про персонал. Зрозуміло, що хтось працює краще, а хтось гірше, але ж працівники - обличчя магазину.
Бувало таке, що давали не той праймер (замість безкислотного кислотний) або ж плутали базу з топом. Першого разу таку помилку побачила аж вдома, мусила повертатись на наступний день. Уявити не могла, що можна стільки помилок допустити. І все через погану обізнаність персоналу. У кінцевому результаті все замінили без проблем, але ж скільки втраченого часу.

Мария
29 июня 2021 в 11:57

Скільки не ходжу по фарби, по різні засоби то завжди дівчата допоможуть. Дехто тут відверто говорить про якісь помилки працівників та ми хочемо сказати, що, щоб не нарікати потім то варто самому все говорити працівнику, брати квитанції, самому контролювати під час купівлі товар.
Більшість негативних відгуків скоріш показують безвідповідальне ставлення самих покупців бо завжди треба знати за чим йдете. Завжди треба забезпечуватись підтверджуючими документами.
Якщо щось часом і може допустити помилку працівник то не думаю, що вже це заслуговує на таку одиницю. Часто наші люди жорстокі.
Ми ж рекомендуємо даний магазин, жодного разу нас не розчарували!

Ярина
22 июня 2021 в 16:57

Привітна дівчинка гарно обслуговувала, великий асортиментна вході присутній дезінфектор - великий плюс в даний час

Софія
30 мая 2021 в 3:45

Жахливий персонал. Якщо людина не розуміється в чомусь не обов‘язково жахливо ставитись замість того щоб порадити та пояснити.

София
10 мая 2020 в 22:57

Не купляйте нічого в @BONBON_if. Працівники не кваліфіковані, підібрали не правильний товар, а на прохання обміняти на відріз ВІДМОВИЛИСЬ!
В сучасному СВІТІ, коли кожен бореться за клієнта, так вже ніхто не ПРАЦЮЄ!
Я була Вашим постійним клієнтом. Після цього більше ніколи до вас не піду і всім буду це ж рекомендувати!
Я прийшла в магазин з проханням підібрати мені ножиці для нігтів хлопцеві. На що вони мені запропонували кусачки, але я подумала, що універсальніше будуть ножиці. Кусачки коштували 80 грн, ножниці 300 грн. Я подумала, що дорожче краще, і купила. Але нігті вони не стригли. Додивишись, бачу, що вони для кутикули, оскільки хлопець лівша, ножниці для лівші, більше в мене немає лівшів, тому користуватись ними ніхто не буде. Прийшла я в магазин і попросила обміняти, спішила, думаю доки ще місяць не пройшов, бо в місті мене не було. Але не тут то було! На прохання обміняти - категорична відмова, і ще сказали, що ножниці без пластикової ємності, хоч її в коробці не було. Висновок: перевіряйте що Ви купляєте і не надійтесь на кваліфікованість персоналу.
P. S. Зараз я сиджу, і п'ю заспокійливе. Передайте це іншим, щоб вони не попали в таку неприємну ситуацію.

Марія
11 апреля 2020 в 1:18

Широкий вибір товару. Дуже приємні та ввічливі продавці, які з радістю допоможуть, порадять та підкажуть. В такий магазин хочеться заходити ще і ще

Anyuta
22 ноября 2019 в 6:02

Мій улюблений магазан! Не уявляю своєї роботи без нього. Професійно і на висоті! Завжди підкажуть, відпишуть і допоможуть. Була не на одному курсі організованому завдяки Бон Бон. Молодці. Дякую.

Женя
08 декабря 2018 в 11:36

Купила фрезер. Вдома виявила несправність не замінялись насадки. Прийшла назад " забрали на ремонт" чекаю 5 день! Сказали чекати ще 2 дні! Дуже прикро, тому що я навіть ним не користувалася!
Дівчатка просіть у продавців нехай перед вами всі інструменти перевіряють!
Біда в тому, що в мене від цього залежить заробіток і я втрачаю багато часу на те на що б не мала!
Жаль дуже жаль, що таке відношення!

Мария
07 декабря 2018 в 19:51

Це магазин якраз для жінок. Що потрібно там є, а навіть більше. Якісна фарба до волосся та інше. Відвідую цей магазин і купляю все необхідне. Ціни на косметику там часто дешевші навіть як в супермаркеті.

Катерина
30 ноября 2018 в 21:17

Дівчата дуже привіт ні, але заступили і мені в набір не по рахували те що я просила+ забули дати ремувер. Коли прийшла вдруге то вже не було в наявності втирки яку просила до цього, довелось брати дорожче та ще й картку на знижку не запитали, а Коля я згадала було пізно. Не люблю такий сервіс

Юлия
22 ноября 2018 в 2:27

Гарний магазин з професійними засобами для краси. Великий вибір професійний засобів по догляду за волоссям, а також великий вибір гель-лаків та різних аксесуарів для дизайну. Ціни помірні.

Марианна
10 ноября 2018 в 5:12

Цей магазин мені дуже подобається! Великий асортимент товарів і помірні ціни! Продавці привітні і завжди допомагають у виборі продукції. Рекомендую

Женя
28 октября 2018 в 16:04

Ее на груди у него ни последнего. Мной сидело невиданное зрелище была маша забрался и задушило дездемону чеканя. И стал грызть дерево ногами по моде женщина, а в лодке. Виляя хвостом камешке, а в одном из сочинения. Объяснить, как очутился на стене висели фрукты с двойной подошвой комнате громко.

Добавить отзыв