UAOTZYV.COM

BLUE mountain (resort hotel) bukovel

Адрес Поляниця, вулиця Тернопільська, 4а
Телефон +380 (67) 673-66-44
Сайт www.bm-bukovel.com
Рубрики Отель, Кальянная, Ресторан, Сауна
Оценка 4.5 50 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

BLUE mountain (resort hotel) bukovel отзывы

50
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
София
03 февраля 2024 в 5:10

Щиро не розумію високого рейтингу готелю. За цією ціною можна знайти набагато найкращий варіант.

З позитивного - це гарний інтер'єр. Близько до витягу. У ванній кімнаті є багато різноманітних витратних матеріалів. Великі сніданки. Приємні офіціанти

Проте, більш хамовитих та непрофесійних адміністраторів я ще не зустрічала. Адміністратори зовсім не компетентні у знанні номерного фонду готелю, за весь час перебування ми жодного разу не почули «доброго дня», «вибачте», «до побачення». На питання чому номери однакового класу відрізняються я отримала відповідь «тепла підлога – це єдине, що вас цікавить у цьому житті». Заселили в брудний номер, зі стелі звисало павутиння. Постіль пахне цигарками. Телевізор розташований в іншій стороні кімнати, навіть не розвернутий у бік ліжка. У номері «прибирають» тільки на вимогу: пропилососили і принесли воду. Дзеркало, душ, умивальник брудними так і залишилися, підлогу не помили. Особливо широке ліжко – це два односпальні ліжка, які зсунули та поклали окремі матраци. Адміністратор впевнено запевняла, що на букінгу та у них на сайті про це написано, але легко переконатися у брехні персоналу. Шумоізоляції в номері немає зовсім: з одного боку гуде ліфт, з іншого вентиляція ресторану. Помитися комфортно в номері теж не вийшло, в час пік ледве тече вода.

На заїзді і на таку вузьку паркову з крутим спуском стоїть металева будка, до якої залишається 5 см, щоб не поцарапати машину.

У ресторані 40хв чекали на ченахи, які виявилися погано розігрітими. Всі страви з крем-сиром - це страви зі сметаною. Немає жодної позиції без лактози, а також можливість взяти каву з безлактозним чи соєвим молоком. 3 кави, яка включена у сніданок лише американо та еспресо.

Готелю вартує звернути уваги на компетентність та ввічливість персоналу

Євгенія
10 января 2024 в 7:26

Готель залишив найкращі враження – чудовий сервіс та затишна атмосфера. Також хочу відзначити затишні кімнати готелю, їхню чистоту та комфорт. Обслуговування на вищому рівні – персонал завжди готовий вас порадувати своєю уважністю та ввічливістю. Особливо хочу відзначити вражаючий професіоналізм офіціантки Марії. Її увага до деталей, приязність та оперативність роблять перебування в ресторані незабутнім. Дуже рекомендуємо відпочинок саме тут!

Анастасия
17 декабря 2023 в 9:27

Дуже затишний ресторан і лаунж зона, смачна кухня, неймовірно смачні коктейлі, особливо виділю шот «Б12» дуууже сподобався кальян, окрема подяка кальянщику Андрію, дуже класно робить свою роботу, смачний кальян, і дуже класний в розмові) В критичній ситуації допоміг дуже) тому 1000 зі 100, персонал супер приємний

Наталия
12 ноября 2023 в 19:09

Добрий ранок. Ми відпочивали в цьому готелі з10.11по 15 11. Нам все сподобалось. Персонал ввічливий.

Ольга
27 октября 2023 в 20:23

Дякуємо усьому персоналу готелю та ресторану за затишний прийом. Чемний персонал який врахував усі наші побажання (а це група з 50 чоловік). Шикарні сніданки (шведський стіл), де кожен міг обрати їжу за смаком. Офіціанти- це взагалі родзинка закладу! Читаючи деякі коментарі просто дивуюся, або переплутали готель, або поведінка гостей була дещо неприпустимою і адміністрації потрібно було вживати заходів, щоб вгомонити відпочиваючих та забезпечити комфортне перебування іншим більш вихований і культурним гостям. Дякую адміністрації, вам все вдалося! Уже знову хочеться до вас!

Оксана
27 октября 2023 в 2:49

Сказати, що готель бездоганний-не сказати нічого! Краєвиди шикарні, номери класу люкс, обслуговування на висоті: привітний персонал здатен знайти підхід до кожної дитини (цікавляться на які продукти алергія і можуть запропонувати альтернативу). Відпочиваємо групою дітей 30 чоловік і адміністрація у всьому йде назустріч. На території є гаряча бочка
Розваги під боком: родельбан, прокат велосипедів, гори…
Харчування смакотааа! Діти в захваті) на всі смаки і можливості…
Дякуємо готелю за привітність на шикарний відпочинок!
P. S. Я так розумію, негативні відгуки залишають некваліфіковані та недосвідчені педагоги, які не вміють працювати з дітьми і самі не знають, як поводитися у місцях для культурного відпочинку!
Ганьба таким педагогам!

Олександр
24 октября 2023 в 12:56

Номера були хороші, але в деяких номерах зламані двері на балкон, а також проблеми з вікнами. Найбільший мінус як на мене - жахлива вода, неможливо сходити в туалет і після використання води не відчути жахливий запах, а промивати рота, чи пити взагалі небезпечно - можна захворіти.

Сервіс жахливий. Не дивлячись на щоденне прибирання за 3 дні, жодного разу не винесли сміття, коли йдеш на запланований прийом їжі (стосується лише вечері та обіду; сніданок шведський стіл) треба чекати ще хвилин 5-10 доки винесуть їжу. Людина, яка керує рестораном (Андрій) чомусь виконує обов'язки адміністратора, та проводить нелегальні перевірки номерів; Під час перевірки проводиться несанкціонована зйомка людей та приватних речей.

Краєвид з вікна хороший, але можна заблукати поки йдеш до цього готелю. У готелю нема приватної відкритої території, де можна було б посидіти.

Якщо їдете до цього готелю з групами дітей - не сподівайтесь на спокійне проживання.

София
11 октября 2023 в 6:00

Розташування хороше, вид з вікна прекрасний, але персонал залишає бажати кращого. Номери не забиралися, рушники не міняли, воду не оновлювали, із прибирання, ставили лише туалетний папір та пилососили. Нуль шумоізоляції та постійні притензії з боку персоналу. Адміністратор готелю немає на робочому місці 90 відсотків часу. Керуючий рестараном Андрій, виконував не свої обов'язки та порушував особистий простір підсилювачів готелю, особливо неповнолітніх. Дозволяли собі заходити в номер без дозволу та використовувати незаконну відеозйомку та неодноразові погрози. Ми були дуже незадоволені відпочинком, тільки через персонал що зіпсував відпочинок та загальне враження про готель. Нікому не раджу, якщо ви їдете з групою дітей, особливо!

Алесандр
14 сентября 2023 в 2:28

Чудова локация все поруч.
Дуже гарний чистий номер, сучасний дизайн, панорамні вікна з балконом та видом гори, ввічливий персона.
Відпочинок неперевершений!
Дякуємо Вам!

Віталій
02 августа 2023 в 21:22

Девізом готелю цілком може стати фраза «ми перевершимо ваші очікування»!
Дуже класний готель. Номер величезний, ванна кімната якихось неймовірних розмірів. Тепло, гарний краєвид, косметика/рушники в повному обсязі та регулярно міняються. Окрема вдячність адміністратору (забув дізнатись її імʼя), яка була мега любʼязною, дала поради куди піти/що подивитись. Допомагала заспокоювати якихось галасливих недоумків, які заселились поруч з нами.
Вид з вікна заворожуючий.
Сніданки за 180 грн мегаситні та смачні. Є на різні смакові вподобання.
В цілому 10/10

Юля
01 августа 2023 в 16:21

Зупинялись у готелі для корпоративного проживання групою із 25 людей. Готель стильний, чистий, є все необхідне і навіть більше, ніж очікуєш. Адміністратор готелю та ресторану дуже привітні дівчата, завжди прийдуть на допомогу та дослухаються до усіх забаганок такої великої групи. У ресторані смачна кухня, а свіжоспечені круасани - то окрема любов. Є конференцзал та обладнання для проведення робочих зустрічей.
P. S. Принесли деякі незручності для адміністрації та інших відвідувачів, тому ще раз просимо вибачення. Але все врегулювали.
Бажаємо побільше клієнтів!

KarpatSki
18 июня 2023 в 22:39

Проводили тімбілдінг для своїх працівників.
Готель - Чисто, тепло, красиво, зручне розташування (магазини, центр Буковелю поряд, при цьому затишна вуличка). Персональний підхід до гостей - на всі прохання реагували моментально.
Ресторан - смачно, оригінальні страви для компанії (рулька, вечеря гуцула, наливки), стильно, чисто.
Окремий зал для тренінгів, конференцій.
Організували смачний фуршет та каву брейк.
Бочки - цікаво і тепло).

Женя
17 июня 2023 в 8:45

Відпочивали з сім'єю, задоволені на всі 100, стильний номер чистий і охайний, привітний персонал, їжа неймовірно смачна, обов'язково повернемося знову!

Женя
24 апреля 2022 в 11:49

Спасибо администратору ресторана, несмотря на высокую загрузку взялась за мой заказ - все было быстро, вежливо и с улыбкой
Отличное место остановиться и/или покушать: чисто, уютно, аккуратно и с отличным качеством сервиса как в отеле, так и в ресторане

Женя
19 марта 2022 в 15:28

Отдыхали с коллективом (28 чел) в Отеле BLUE mountain.
Отель уютный, чистый с современным дизайном и удобными номерами.
Обслуживающий персонал очень вежливый, профессиональный, готов всегда помочь в разных вопросов (даже помощь в покупке срочно контактных линз).
Отдельная благодарность администратору ресторана BLUE mountain - Иванне, за ее помощь и внимание ко всем гостям.
Также Анжеле, Павлу и Виктории, которые помогли нам с организацией размещения в номера.

Минусы - одноместная кровать, размеров похожа на детскую кровать.

Станислав
11 марта 2022 в 1:55

Очень классный ресторан, по цене-качеству один из лучших в Буковели. Есть лаунж зона с кальяном. Рекомендую.

Саша
24 февраля 2022 в 8:22

Якби була оцінка надто погано, вона не змогла передати ті емоції та враження. Забронювали на грудень місяць на 5 днів разом із сніданком та вечерею було близько 21 000 на 3 осіб. Тепер все про порядку:
1. При посиленні нами було виявлено, що у номері надто холодно, за вікном на хвилинку було -16, коли ми повідомили рецепції, вони сказали, що новий готель і зараз опалення запустять і все буде добре. Ми пішли гуляти з 17: 00- 21: 00, але після повернення ситуація не змінилися зовсім, стало ще холодніше, вони дали нам обігрівач, який не працює, потім пропонували додаткові ковдри, в номері настільки було холодно, що дитя сиділо в куртці та під ковдрою. На моє прохання замінити номер, мені сказала, що немає вільних, тому ми мусимо лишатися тут:). Дуже класно) Після того, як я попросила повернути кошти, номер знайшли і після 23: 00 ми заселилися там де були теплі батареї.
2. Шумоізоляція, вони не знають, що це таке і ви не будете знати, оскільки якщо у сусідньому номері будуть виключати світло то ви почуєте:) коли говорять вмикають телевізор і так далі, навіть коли до туалету ходять), а через поверх чути як кричать та бігають діти) p.s. У нас є дитя)
3. На реакції та зауваження реагують не охоче і з ображеним обличчям) Мабуть ідеальний варіант, коли ти платиш та мовчиш.
4. Готель на ніч не зачинявся, абсолютно всі могли до нього зайти та ходити по поверхам. Після 22.00 на рецепції нікого немає, можна ходити всім
5. Готель проводив ремонті роботи не попереджуючи свої гостей клієнтоорієнтованість=0. Тобто ти приїхав на відпочинок слухати префоратор, гомін, крики та тупіт.
Чи будемо ми знову гостями цього готелю? Ні, і не раджу нікому. Цінуйте свій час, спокій та гроші.

Аля
13 февраля 2022 в 1:49

Вид из окна чудесный. Номер с белоснежным бельём и полотенцами. Укомплектован всем необходимым. Чистый, видно что все новое. Хороший дизайн. У нас были завтраки и ужены включены - вкусно, очень даже. Рекомендую

Наталья
10 февраля 2022 в 8:08

Ресторан находится рядом с разрекламированной Грибовой хатой, в которую не стали стоять в живой очереди - и не пожалели, что попали сюда: красивый вид на Буковель, хорошее обслуживание, вкусно приготовленные интересные блюда, приличный выбор и довольно приятные цены

Марина
05 января 2022 в 7:59

Готель класний, номери чистенькі і сучасні. Місце, куди захочеться ще повернутися. Були в двохкімнатному люксі. Бар заповнений на 100% (платний), у ванній повний набір косметики (мило, шампунь, кондиціонер, лосьйон для тіла, гребінець, вологі серветки, вушні палички, ватні диски, станок і гель для гоління, зубна щітка і паста, все в індивідуальному упакуванні), є халати. Постільна білизна біленька, подушки і ковдра зі штучним наповнювачем, матрац зручний. Є в номері чайник, чашки, кава, чай і цукор. Для вина і шампанського бокали. Зірочку зняла через ресторан, декілька позицій які хотіли замовити були відсутні. Замовили в кінцевому підсумку деруни і картоплю фрі, з перших страв в обід не було нічого.

Добавить отзыв