UAOTZYV.COM

Ближче Неба Садиба

Адрес Яблуниця, Н09
Телефон +380 (67) 670-44-88
Сайт blyzhche-neba.com.ua
Рубрики Пансионат, Кафе, Отель длительного пребывания, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.5 43 отзыва
Похожие компании в категории
Котедж Яблунька — Яблуниця
База отдыха Черес — Яблуниця, Н09
Садиба Злагода — Яблуниця, Н09
Усадьба У Тани — Яблуниця, вул. Героїв Майдану, 121

Ближче Неба Садиба отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аля
07 мая 2023 в 23:04

Неймовірний відпочинок! Сподобалося абсолютно все: номери чисті, біла постіль, тепло!
вид на Говерлу, усі привітні, дуже гостинний персонал! Окреме вау — КУХНЯ! Дуже смачно! Повар Марія Іванівна — чарівниця! Усі її страви приготовлені з душею. Усі смачні і з неймовірно професійною подачею.
Навіть спагетті вона перетворює у вишукану страву

Рекомендую готель для відпочинку!

Ольга
16 февраля 2022 в 23:01

Обалденно!
Высоко и близко к небу)
Позавчера даже снежок был на елках).
Классные номера, вкусная еда, а виды захватывающие.
С балкона видно Говерлу и Петрос

Алина
04 января 2022 в 7:59

З номерів готелю відкриваються чарівні пейзажі, навкруги просто казкова краса. Затишні номери, дуже турботливі господарі, а фірмові сирники просто неймовірно смачні і ніжні)

Аня
27 октября 2021 в 11:02

Отдыхали здесь в начале июля. Но отзыв написать руки добрались только сегодня
Одно из самых лучших мест, в котором была!
Нам попался номер с восхитительным видом на горы! Очень красивый и удобный номер, все продумано в номере до мельчайших подробностей!
До сих пор вспоминаю идеальный матрас, на котором восхитительно спала!
Вкусные блюда от пани Марии, отличная работа администратора Милы!
Есть много отзывов о том, что сложно подьехать, но мы нормально заехали на шкоде рапид.
Для тех кто любит погулять есть куча пешеходных тропинок от отеля!
Так же если прогуляться вниз от отеля, есть сувенирный базарчик.

Антон
23 октября 2021 в 6:25

Наконец то дошли руки написать отзыв про это замечательное место. Останавливались тут 2.07. -7.07.21. Это просто супер место, наш номер с видом на Говерлу и Петрос просто без слов. Кухня от пани Марии выше всяких похвал. Администраторы Мила и Володя всегда помогут, подскажут да и вообще пообщаться с ними одно удовольствие. Вокруг тишина и природа. Если вы как и мы любите пешие прогулки место для вас, есть очень интересные тропки горами. Если вы приехали релакснуть и перезагрузиться место самое оно! Те кто что то пишут про дорогу, вы уж извините, но надо понимать куда вы едете и если гостиница находится в 1,5 км от основной дороги то будьте готовы к карпатским горкам. Но я без проблем заехал на Шкоде рапид) А и ещё, видел претензии к принципу заказа еды, я вот для себя не увидел проблемы, что завтрак надо заказать с вечера, а обед и ужин с утра. Главное что еда просто супер вкусная.) В общем место сказочное и мы тут не последний раз.)

Евгения
22 октября 2021 в 17:56

Прекрасное тихое место. Если вы хотите уединения, наслаждения с природой и тишины вам однозначно сюда. Вкусная домашняя кухня, которую готовит приятный повар Борис. Вид из окна, да я пейзажи вокруг заставят вас забыть о мегаполисе. 5 из 5

Александр
21 октября 2021 в 3:56

Відпочивали у серпні 4 дні. Тут дійсно гарно, у горі відкриваються вражаючі краєвиди. Особливо спостеоігати схід чи захід сонця.
У номері та у дворі затишно, інтер’єр має свій стиль. Персонал привітний. Страви кухні з нотками Карпат, готуються на замовлення - завжди свіжі. Хороший інтернет.
Загалом чудове місце для релаксу. Рекомендую!

Ольга
29 сентября 2021 в 5:46

Дуже гарне місце. Стримано комфортно, акуратно, свіжо. Тераса - то взагалі окреме задоволення: гори завжди перед тобою. Господарі уважні та обіймають турботою, піклуються про спокій та задоволення гостей з теплом і добротою.
Дорога від перевалу доволі непроста - кам'яниста, але в суху погоду навіть на авто з низькою посадкою можна акуратно доїхати.
Із не зовсім приємних моментів - номер вологий, підмерзаєш навіть улітку. Але справедливо зауважити, що тут же є обігрівач.

Елена
24 сентября 2021 в 8:23

Просто потрясающее место! И в первую очередь, это благодаря людям - здесь все настолько добрые, гостеприимные, душевные, заботливые и внимательные к своим гостям! Номер был чистый и уютный. А виды-то какие - красота! И отдельное внимание нужно уделить питанию - готовят в отеле ну так вкусно, что хочешь-не хочешь, но всё доешь, потому что очень-очень вкусно (и порции не маленькие!), а цены, кстати, ниже, чем в любом другом близлежащем ресторане. В общем, мы остались так удовлетворены, что пишем этот отзыв от чистого сердца. Обязательно вернёмся сюда ещё раз, а может и не раз!)

Анастасия
07 августа 2021 в 3:46

Були 4 дні, все дуже сподобалось. Величезне дякую пані Марії за смачні страви та турботу про ситих гостів) почували себе як дома. Дуже затишне місце. Дорога спершу налякала, але поїздив три дні по місцевості, зрозуміли, що навколо дороги є набагато гірші, а це просто карпатська звичайна дорога) повернемось обов’язково️

Сашко
21 июля 2021 в 7:22

Друзі це Топ. Відпочивав з жінкою та 5 місячним сином. Тишина, свіже повітря, класні номери, супер смачна кухня це все, що потрібно для класного відпочинку. Рекомендую.
Всі ті хто жалується на дорогу просто овощі які знають як їхати прямо по асфальту. В мене 307 пижик заїхав без проблем так само і виїхав. Всім миру та добра

Борис
10 июля 2021 в 14:28

Ми зупиняємось тут 5 рік поспіль. Це найкраще місце в усьому Буковелі, з 8 готелів де зупинялись, включно з редіссон.
Чому саме сюди варто приїхати?

1. Неймовірно комфортні будиночки. Це рідкість для України. Шалена архітектура, номери в "альпійсько скандинавському" стилі. Напору води чудовий, є шафи. Не живеш з "чемрдану", як в інших садибах. Ковдри дихають, подушки = редіссон. Це неймовірний сон. Згадуючи ближче неба ти згадуєш подушку. Ідеальні рушники та постіль. Їх міняють щороку? Про номер з каміном я нічого не пишу. Це більше ніж мрія
2. Локація. Після відкриття витягу 3 я не можу уявити хто живе в татарів і Поляниця? Все забудовано, затори, гази і запах каналізації. Тут абсолютна тиша, краса з видом на Говерлу. І 8 хвилин до зони катання не заїжджаючи в центр!) Поки це ще й єдиний безкоштовний паркінг біля нового витягу. Каса внизу є. Так тут трохи складно буде на малій машині, потрібен ланцюг. Але це ого варто. Тут ви над хмарами, в тиші, краєвиді. Ніби на повітряній кулі, але зв'язок ввдмвнни6
3. Але це не три за важливістю. Це один) це сервіс. Тут ти в гостях. Тебе знають. Про тебе переживають. Тобі не заважають. Це надзвичайний комфорт у сервісі де тобі завжди підуть на зустріч, якщо є можливість. В часі поселення так точно. Номери ідеально чисті при заселенні, просто ідеально. Кухня домашня і дуже смачна, ціни краще не знайти. Білі гриби, домашня сметана яйця варення з лісової малини. Бельгійські вафлі краще ніж в Брюсселі на сніданок. Тебе завжди запитають чи тобі смакувало!

Сюди однозначно варто приїхати, місце вас приємно здивує

Женя
06 июля 2021 в 5:30

Зупинялась в березні 2021.
Місце з красивим краєвидом, прокидаючись, як на долоні видніється Петрос та Говерла.
Для зустрічі тихих світанків з птахами.
В цьому місці можливо усамітнитись та відчути дух Карпат.
На повну дихати свіжим повітрям.
Окрема подяка пані Маріі
(просто Марії:) ) за смачнючі страви з душею з місцевих продуктів.
Для вивчення місцевості, зимового катання (Буковель поряд), літніх походів.

Пару кілометрів дороги перед садибою проходять від центральної дороги вгору, тому бажано поцікавитись в якому стані дорога і чи осилить Ваш транспорт підйом для того, щоб зберегти захоплення.

Валентин
04 июля 2021 в 18:28

Гарне місце, чудові краєвиди, трохи поганої дороги, але сервісу просто немає. Пані повар з Закарпаття мінімум двоюрідна сестра королеви Вікторії. Сніданки несмачні, кава ніяка. Пихате сільське хамло. Власники ведуть себе поостіше, ніж персонал.

Олена
30 июня 2021 в 14:55

Були в садибі великою компанією, всі залишилися дуже задоволені.
Не було нічого, що можна було б зазначити як мінуси.
Місце, в яке дійсно хочеться повернутися.

Iuliia
25 июня 2021 в 14:48

Неймовірні краєвиди! Чудове місце, приємний сервіс. Тихо, далеко від шумних вулиць. Спокій, простір, гори на горизонті - тут можна відпочити душею.

Станислав
22 июня 2021 в 4:27

Карпати чудові, а цей готель - ні.
Власниця/наймана поацівниця (з ким я говорив достеменно не відомо) наплутали з бронюванням. Попросила відмінити бронювання на booking.com. До останнього (за годину зателефонував в готель) телефоном казала, що номер чекає. В результаті заселила інших людей. Нам дали кімнату, де було дуже холодно, обігрівач видавав звуки не сумісні із сном, мартрас - найгірший, який я коли-небудь зустрічав. Вранці немає гарячої води. До власниці неможливо додзвонитися.
Тотальний жах. Якщо хочете відпочити і тілом і душей і не хочете псувати цінний відпочинок НЕ ОБИРАЙТЕ цей готель!

Yurii
13 июня 2021 в 12:41

Гарні краєвиди, домашня атмосфера, прості та смачні страви, досить не погані номери. Трошки незручний доїзд

Petro
03 июня 2021 в 15:15

Дуже гарне і затишне місце для відпочинку! Чистий гарний номер і смачна їжа. Ще раз приїдемо, але вже на довше=)

Ярослав
27 мая 2021 в 7:24

Місце, в яке хочеться повертатися знову і знову! Вражаючі краєвиди, дуже смачна кухня тьоті Наді, привітні та щирі працівники.

Добавить отзыв