UAOTZYV.COM

Beskyd Suites отзывы

Адрес Поляниця, 384 Dilyanka Vyshny Street, Yaremche District, Polyanytsya Village
Телефон +380 (67) 223-88-55
Сайт beskydsuites.com
Рубрики Аренда апартаментов для отдыха, Отель
Оценка 4.6 22 отзыва
Похожие компании в категории
Villa Milena — Поляниця, буковел, вулиця Карпатська, 73в
Savoie apartments Bukovel — Поляниця, участок Вишні, будинок 354 А, №626
HVOYA ХВОЯ Буковель — Буковель
Шале Green Land — Поляниця, вулиця Росиш

Отель Beskyd Suites отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ievgenii
09 января 2024 в 16:50

Найкраще розташування в Буковелі, привітний персонал, з розумінням ставляться до всіх запитів. В цьому готелі не перший раз, сподіваюсь не останній.

Алена
10 декабря 2023 в 3:18

Дуже гарний готель, привітний персонал, який з радістю вам допоможе з вашими питаннями. Зручне місцезнаходження. Також виручає критий паркінг. Чудово провели час з родиною. А ще можна взяти почитати цікаві книжки та пазли

Оксана
17 октября 2023 в 9:28

Ми жили у 203 номері, доньки у 102. В номерах дуже охайно, все під рукою: пральна машина і додається миючий засіб, в кожному номері праска, дошка для прасування, кухня є мікрохвильова піч, плита, тарілки, келихи різні. Все ретельно продумано. Біля рецепції є автомат з безкоштовною кавою, різними чаями. Навіть на поверсі був автомат з льодом. Ліжко та дивани дуже зручні і комфортні. Привітальна картка у номері написана від руки- це дуже приємно і дає відчуття особистого піклування про кожних відвідувачів. Сніданки у нас були безкоштовні. Замовляйте омлет, його порція на людину велика.) Були покладені смаколики для гостей і не тільки. Для собаки було новеньке ліжко, круті миски та собачі ласощі в подарунок. А краєвиди - просто супер!

Дарья
14 сентября 2023 в 21:12

Гарний та комфортний готель з усіма необхідними умовами! Кімната дуже комфортна, велика, гарна! Персонал привітний! Дякую за супер відпочинок!

Andriana
05 сентября 2023 в 4:17

Все було чудово! Відпочиваємо не вперше. Завжди тішимось, що готель розвивається і з кожним разом сервіс стає ще кращим! Так тримати! Ви-молодці!

Лариса
31 августа 2023 в 18:45

На букінгу вказано, що дозволено проживання з домашніми улюбленцями. Інстаграм повний фотографій собак смердючого типу - коргі, бульдог і тд і тп. Де факто виявляється, що з породистими котами не можна. Пояснили, що ми з Маріуполя і ніколи не кидаємо свого улюбленця. Але певно смердюча собака краще доглянутого кота. Така позиція готелю, особливо під час війни, потребує засудження з усіх сторін. Бажаю власникам та адміністрації, хто це вигадав, на собі відчути таке відношення

Марина
05 августа 2023 в 19:09

Прекрасний готель. Тихе місце, далеко від дороги і людних місць, хоча розташоване в центрі Буковеля. Просторі, дуже зручні номери з чудовим дизайном, якісною технікою, телевізори зі SMART TV, зручні ліжка, ідеальні санвузли – все сподобалося. Інтер'єр зроблений професійно, у номері приємно. Балкон та вид на гору – супер! Підземний паркінг – це дуже зручно, особливо взимку. Персонал дуже привітний. Вперше нам не хотілося скоріше додому, тому що в Beskyd Suites почуваєшся як удома. Повернімося обов'язково)

Анна
17 июля 2023 в 16:51

Мені настільки сподобався цей готель, що захотілося залишити відгук)
Все ну просто супер, нема до чого докопатися
Є тільки пара побажань: пластикова підставка для діток (щоб мити руки) та гачки у великий санвузол.

Марина
14 февраля 2022 в 21:21

Если б не отсутсвие горячей воды
Было все отлично!

Отдыхали не в сезон
В середине ноября

Прекрасные современные апартаменты
Две ванные комнаты, с ванной и душем
Спальня с удобным матрасом
Шторы укроют вас от любого света
Есть все необходимое чтоб приготовить еду в номере, но мы не пользовались
И все было б классно! Если б не отсутсвие горячей воды!
Были мы 3 или 4 ночи и за это время два дня были проблемы с водой
Не очень приятно когда ты стоишь в душе и на тебя льёт просто ледяная вода, а когда ты намылился вообще не до смеха и приходится закаляться
Ладно случилось единожды
Но на сл день это повторилось снова, сообщили что проблему решили, я пошла в душ и это повторилось снова
Сказать что я была злая это ничего не сказать!
Проблема в том, что если кто-то там не закрыл кран гигиенического душа… перекрывается вода
Но меня простите это должно волновать? Моменты неправильно спланированой сантех части. Уверенна, что нет.

Цены вы видели, особенно в сезон
Рекомендовать отель этот я не могу
Но решать только вам:)

Есть подземный паркинг
Это несомненно крутой +, если вы на машине

Валентин
14 декабря 2021 в 15:25

Минимальный номер - лучше любого люкса в другом отеле
Подземный паркинг, хороший приятный персонал, бесплатный кофе, все максимально автоматизировано, убирают в номере быстро, не 1 человек, а сразу 3е и все делают сложено
Из минусов: нельзя курить на терассе и хотелось бы у основной дороги указатель, куда поворачивать, потому что при езде по серпантинам максимально сконцентрирован на дорогу и можно попросту не заметить вывеску на самом отеле

Надія
27 ноября 2021 в 9:32

Відпочивали восени в цих просторих апартаментах. Бронювали на сім'ю з 3х осіб апартаменти з 1 спальнею. Неочікували окрему ванну кімнату у спальні і душову у вітальні. Також є пралька. Вода з крану питна, має чистий приємний смак. Розміщення чудове.

Наталія
09 мая 2020 в 2:16

Відпочивали сім'єю, дуже сподобався готель, дуже чисто що для мене важливо, гарне розташування, продумано все до дрібниць. Рекомендую

Женя
24 февраля 2020 в 8:46

Отдыхали в Апарт-готель Beskyd Suites Буковель в конце января 2020 года. Бронировали на 6 чел апартамент с 2-мя спальнями. Понравилось все - прекрасное расположение под 5-м подъемником, на лыжах можно подъехать прямо к отелю с нескольких трасс, апартаменты полностью отвечают уровню европейских 4*, красивые, новые, очень комфортные ; халаты, полотенца, постельное белье -все отличного качества, очень хорошая ежедневная уборка (даже моют посуду), приветливый и грамотный персонал, очень вкусные завтраки на шведском столе. Очень приятный бонус для гостей -VIP абонемент на подъемники, по которому мы имели не только возможность прохода без очереди на подъемники, но и 30% скидку на утренний абонемент +бесплатно вечернее и ночное катание.

Іван
12 января 2020 в 7:55

Готель чудовий. Сучасний дизайн. Апартаменти обладнані всім необхідним. Класне розміщення. Сучасний підземний паркінг. Персонал привітний. Величезне задоволеня отримали від перебування в "Вода клубі". Дякуємо за відпочинок в жовтні.

Елена
10 января 2020 в 0:13

Шикарно всё! На первом месте - идеальная чистота. Удобные кровати, приятные постели, дорогая посуда, шикарный дизайнерский ремонт. В номере всё удобно, два санузла, современная сантехника, кухонная техника. Нет слов, как всё хорошо. Рядом выход на 5 подъемник.

kaniel.
01 января 2020 в 23:59

Були в отелі в перший сезон його відкриття. Все дуже класно. 5-й підйомник 15м від дверей, та шо там казати він зразу під вікном, каса скіпасів також біля сходів, харчування в цій же будівлі на 1 поверсі не треба нікуди бігати як в більшості інших будиночків. Для лиж є приміщення з сушкою Наче й маленький готель але поки що це краще з усього що я був.

Анжела
17 декабря 2019 в 22:36

Поділюсь лиш позитивними ємоціями, бо в них справді все на вищому рівні і відпочинок був незабутнім? Дякуємо.

Юлия
26 октября 2019 в 22:34

Очень удобное месторасположение и отличный номер! Отдыхали зимой, все было на высшем уровне! Порадовало, что вход в комнату для сушки лыж с улицы со стороны подъемника.

Александр
19 октября 2019 в 15:36

Готель - просто СУПЕР! Персонал ввічливий, у номерах - дуже чисто, просторно, світло! Великий плюс - підземний паркінг (безкоштовний) :) Загалом - все дуже класно!

Альбина
07 октября 2019 в 13:44

Сучасний, стильний, комфортний готель. Ми жили в 2-кімнатному номері, який здивував наявністю 2 окремих санвузлів та приємними розмірами і маленькими але важливими деталями інтер‘єру та обладнання. Все свіже і якісне. Паркінг підземний з виходом безпосередньо до ліфта в приміщенні. Вау ефект від льодогенератора в коридорі 2-го поверху. Нам приязно дозволили залишити машину в паркінгу на 2 год довше після виселення з номеру - щиро дякуємо за гостинність! Повернемось ще:)

Добавить отзыв