UAOTZYV.COM

Beauty Bar Seven Dolls

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Хотинська, 12
Телефон +380 (99) 610-60-08
Часы работы 09:00-20:00
Сайт list.in.ua/Beauty-Bars/184980/SEVEN-DOLLS-Івано-Франківськ
Рубрики Салон красоты
Оценка 4.4 7 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Перукарня Прованс — Івано-Франківськ, вулиця Хотинська, 12
Фея, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Бельведерська, 44
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55
Студія краси Makeup House — Івано-Франківськ, площа Ринок, 1
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Венера, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Лепкого, 29

Beauty Bar Seven Dolls отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
ольга
28 июня 2022 в 13:08

Якщо не хочете брудний макіяж, не виконаний за референсом, хамське відношення персоналу - шукайте інший салон. Не виконано жодного побажання, макіяж вийшов жахливий і коли просила поправити - у відповідь хамство. + розтерся за перші ж години, коли вийшла з салону залишивши брудні плями. Пучки вій впали в тарілку з їдою. А коли написала показавши всі фото, відео зробили винною мене і знову хамили.

користувач
30 октября 2021 в 5:03

Це, напевне, один з небагатьох салонів де роблять все з душою. Зробила мамі подарунок і записала на зачіску та макіяж. Моя мамуся була дуже задоволеня! Дякую за створений настрій, ви умнічки!

Саша
21 сентября 2021 в 15:41

Чудове місце для того, щоб підняти собі настрій і приємно провести час! Робила манікюр та педикюр і вражена професійністю дівчаток. Нарешті знайшла своє місце краси)

користувач
27 августа 2021 в 13:13

Відвідала салон вперше, робила зачіску та макіяж. Задоволена більш ніж! Перше враження - ввічливий персонал та приємна атмосфера) а ваша кава, то взагалі любов! Послуги на високому рівні. Рекомендую!

Ольга
10 июля 2021 в 0:56

Я в восторге от этого салона! Во-первых там красиво, во-вторых очень открытый приветливый персонал и в третьих для клиентов есть не только кофе, вода но и даже фанта!
За полтора часа девочки вдвоём сделали мне такой шикарный образ (это было 09.09.2020) - макияж+причёска. Мне нужно было ещё провести в дороге до фотосессии пару часов и на самой фотосессии я бегала, прыгала и прическа держалась реально очень долго!
Да и то как делали, было волшебно, две Феи синхронно творили надо мной чудеса) было так интересно наблюдать за этим, что полтора часа пролетели)
Я однозначно всем рекомендую этот салон! Он просто бомба! Девчули обалденные!)

Наталія
17 марта 2019 в 17:05

Дуже класний салон! Гарний персонал, хороше обслуговування!) Приємна атмосфера, красивий інтер'єр) Робила манікюр мені дівчина, то я просто в захваті!)

Наталия
30 декабря 2018 в 15:28

Б'юті-послуги на висоті. Молоденькі, красиві, привітні майстри, професіонали своєї справи. Приємний інтер'єр і якісний сервіс, завжди пропонують напої, я одного разу поспішала - запропонували латте з собою

Добавить отзыв