UAOTZYV.COM

BAZA SMART HOTEL

Адрес Поляниця, Буковель
Телефон +380 (97) 300-30-08
Сайт bazahotel.ua
Рубрики Отель
Оценка 4.1 59 отзывов
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

BAZA SMART HOTEL отзывы

59
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
MichaP
28 мая 2024 в 15:41

Готель непоганий, стильні номери, зручні ліжка, розташування відмінне, якраз наптотив тц, але є і мінуси, за час проживання в готелі не працювали кулера на всіх поверхах, не працює фен у ванній, дверь душа пропускає воду, немає сіток на вікнах, розетки разом з зарядкою витягуються. Під час заселення вони примудрилися забути про нас і нам дали зовсім інші номери, за 10-бальною шкалою я ставлю цьому готелю тверду 4

Танюха
17 марта 2024 в 22:32

Відпочивали в вашому готелі, враження найкращі - ввічливий персонал, затишні номери, чудовий вид з вікна, внизу є зона відпочинку з каміном, дякуємо за гостинність всій команді готелю, ми ще до вас повернемося, до зустрічі!

Родион
08 декабря 2023 в 3:10

Стильний готель для відпочинку. Підходить навіть тим, хто приїхав сам, тому що в холі є зона з каміном де можна провести час.

Смачні сніданки, але у самому ресторані не має більшості страв, особливо десертів

Щодо номерів, то все чисто, але дуууже не вистачає шаф, прибирань в номері за 4 дні не було.

Розташування просто неймовірне, дуже близько до всього, до 1 витягу менше 4хв

Обов'язково повернувся б ще

Александр
07 декабря 2023 в 15:04

Ціна - якість
Розташування 2 хв до 1го витягу
Молодіжний готель.
Є моменти по чистоті деталей у номері.
Шумка - ок
Трафік на коридорі до 12 ночі
Сніданок - добре
Лобі - гуд
Крайовид - 0, це не про цей готель
Резюмуючи: 1,2 ночі - може бути, більше - ні

Михайло
30 ноября 2023 в 6:50

Файний готель. Зупинялись тут буквально на два дні транзитом. Але на довше зупинитись ту я так розумію також можна оскільки тут є чим себе зайняти, що включає ресторан, лаунж зону з каміном, ігрову зону і інше. Також знаходиться готель недалеко від центру міста, що також є зручно.
Персонал був привітний, все розказали, що цікавило.
Номер наш був 4-місним. Чистий, охайний, рушники випрані, шампунь, мило, фен, телевізор, все, що зазвичай включає номер все було. Ванна/туалет кімната велика, простора з душовою кабінкою.
Вечеряли ми в ресторані. Готують смачно, недешево, нам сподобалось. Можна присісти як на вулиці так і всередині.
Загалом готель хороший, повернувся б ще)

Вова
13 сентября 2023 в 18:54

Люкс брати не має за що. Біля спального місця не підзарядити, не просто покласти телефон чи стакан води. З вікна видно лише вікна сусіднього готелю, в якому дуже гучний кондиціонер. Кухня смачна. Також можна з тваринками, але 300 грн/доба.

Varsalina
11 сентября 2023 в 8:03

Прекрасне місце, повернулись сюди знову. Дуже привітний персонал, вирішує всі питання. Рекомендую!

Solomia
01 сентября 2023 в 12:00

Прекрасний готель! Затишно, чисто, є все необхідне, зручне розташування. Дуже привітний персонал, ввічливі, уважні. Загалом атмосфера готелю чудова, наче як вдома.
Дякую, за чудовий відпочинок!

Гена
25 августа 2023 в 10:13

Відпочивали у жовтні 2022
Сподобались номер та обслуговування готелю
Дуже смачні сніданки
Класний ресторан та зона відпочинку на першому поверсі
Зручне розташування
Цього року плануємо також відвідати цей готель

Иван
10 августа 2023 в 6:27

Місце розташування дуже позитивне, і це одне з небагатьох що є в готелі доброго, в номері делюкс не було холодильника, ще одне що було добре це КАЛЬЯНЩИК З ТАТУЮВАННЯМ ДИНАМО НА РУЦІ! З хорошого це все!

Андрей
14 апреля 2022 в 7:41

Хороший готель, по ціна-якість навіть перевершив очікування. Номери маленькі, але на декілька днів-тиждень цілком ок, сніданки дуже хороші, є власний ресторан та лаундж зона, що досить зручно і позбавляє необхідності пошуку місця повечеряти

Emma
13 апреля 2022 в 15:12

Очень запоминающейся место - потрясающий концепт (дизайн, атмосфера, меню), внимательные официанты, хорошая кухня, горничные вообще золотые.
Здесь быстро решат любые проблемы и неудобства с номером, предложат услуги прачечной и с легкостью нагрубят на ресепшне (будьте готовы).

Свят
10 апреля 2022 в 7:02

Рідко кому в Україні з'являтся бажання поставити 5 зірок, ніби все добре але десь шось не так, то води гарячої нема то двері не зачиняються, то ще якась не приємна дрібниця, але в Baza Smart все було бездоганно! Близько до витягів, продумана кімната для лиж та взуття, ліфт, велика їдальння, камін, рушники капці, достатня кількість душових та туалетів хостелу, смачний різноманітний снідок, бар, приємна музика. Ціна - дорого, але якби було дешево, вільного місця не було. Іноді висока ціна запорука вільного місця для Вас.

Aлина
01 апреля 2022 в 8:09

Кальян ждали 40 минут, номер маленькие, все стильно, но цены не соответствуют действительности! Расположение хорошее, но минусов много. Единственный плюс это дизайн, ребята заморочились. Это все

Лера
31 марта 2022 в 11:41

Отель с очень интересной концепцией, но с кучей недоработок в сервисе.
Мы жили на 5 этаже и у нас постоянно нет горячей воды, так как она просто до нас не доходит. Отель экономит и не включает бойлер до тех температур чтоб вода доходила до нас, нужно позвонить на ресепшен потом приходит Инжинер и через час-полтора появляется горячая вода. Если вы пришли с горок, то быстро принять душ не получится.
Мы жили 5 дней и у нас ни разу не поменяли полотенца, только если вы попросите и то не сразу.
Шумоизоляция такая что можно легко поддержать разговор с соседями)

Volodymyr
26 марта 2022 в 4:02

Отель внутри норм, сделали по максимуму приемлемо в бюджетном виде. Отправил сюда друзей, после чего планировал ехать сам, но после того как заехал в гости понял, что я хочу поменять отель для будущей поездки.

Мои претензии и что мне не понравилось:
1) При заезде, нет никакого норм указателя, что бы было понятно куда ехать
2) Вокруг отеля все в глине. Парковка в глине, ходить тоже по глине ужас
3) На сайте рендеры. На самом деле все выглядит хуже, особенно с лицевой стороны. Вокруг отеля стройка и глина
4) Три кроки до підйомника…. Вранье! В ботинках идти минут 5 по глине, переходить через дорогу и стоять в очереди на подьемник. Ори пишут ски ин ски аут, но видимо не понимают что єто такое. Так как с отеля вы можете поехать только по глине….
5) Ресторан внизу оставляет желать лучшего. Завтраки хорошие. Но все что после не очень. Мелкие порции и цены выше средних. По вкусу не вау, достаточно хорошо. Несут еду часами
6) Раз 5 просили посыпать чем то ступеньки так как когда идете в ботинках можно убиться. Все говорили да да, но ничего не делали.
7) Номера в принципе норм, но присутствует колхоз с висящими шнурами от телевизора…

Как итог, лично для себя, я не рекомендую этот отель, по крайней мере в этом году, пока не сделают норм инфраструктуру, пока не уберут свои 3 кроки и не приведут ресторан и другие пункты в порядок.

Катя
21 марта 2022 в 20:56

Були дві ночі в готелі. Зручне розташування, через дорогу паркінг і підйомник (як виявилося з найзручнішими трасами для нас), досить хороші сніданки, гарна винна карта (на Татенжер чи Гаві ді Гаві ціна як у звичайному винному магазині), гарна подача страв. Тематичне облаштування, камін, кальянна кімната, кімната для лиж. Але от звукоізоляція це капець. Кожного разу чула як чухають у сусідній кімнаті, коли люди розмовляли на коридорі, таке відчуття, до ця люди були в нас в кімнаті ‍️

Анна
14 марта 2022 в 21:46

Шикарный хостел!
Очень рада, что его построили в Буковеле, рядом с подъемником. И за очень доступную стоимость.
Завтраки очень вкусные, разнообразные, хочется съесть все.
Кулер с питьевой горячей и холодной водой на этаже это очень удобно, спасибо) не нужно кипятить воду для сублимированной еды)
Много кабинок с душем и туалетов.
Отличный современный интерьер, камин на первом этаже, лифт, ski room.
На 14 февраля играл диджей и саксофонист.
Мало конечно что поменялось, и до этого музыка была такой же, вот саксофон классный)
Я бы сделала музыку потише, вечером много людей, очень шумно.
Вообщем чисто, красиво, вкусно, продуманно, рядом с подъёмником и недорого - просто идеально!
Когда ещё построят спа, обязательно приедем ещё, на рендерах очень красиво выглядит!

Есть мелкие недочёты, но это мелочи: во второй или третьей кабинке душа в 411 номере плохо спускала вода, выливалась потом наружу, так двери портятся и не комфортно мыться по щиколотку в воде.
Не работал нормально шкафчик, администратор сказала, что позовёт техника, но все решила горничная) сказала, что нужно просто сильнее грюкнуть дверью и это сработало. Шкафчики пищат, мешает спать, если кто-то приходит ночью.
Вентиляция плоховата, если закрыть окно и закрыть шторку капсулы.
В кофемашине на завтраке не хватает обычного капучино. И майонезный салат лишний.
Мало игр для PlayStation, телевизоров много, а играть почти не во что.
При за заселении администратор сказала, что у нас не оплачено одно место, хотя я оплатила все. И потом ещё дважды спрашивали оплату. Хорошо, что в конце администратор извинилась за это.
И ждём когда прокладут хорошую дорожку к отелю) а то лёд намерзает, опасно идти.

Женя
07 марта 2022 в 19:40

Хороший сервіс, в ресторані смачно, номери чисті, в барі чудові коктейлі і кальян. Є нюанс із запахом каналізації у лоббі, але можна звикнути.

Игорь
23 февраля 2022 в 0:58

Уютная атмосфера, кажется что приехал к давним друзьям в гости. В ресторане побывал все и форель, и цезарь, паста тоже замечательная, повару респект, вкусные завтраки. Персонал приветливый стоит только обратиться и всё будет решено сразу. Всё понравилось, спасибо за отдых.

Добавить отзыв