UAOTZYV.COM

АТБ-Маркет отзывы

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 185
Телефон +380 (800) 50-04-15
Часы работы 08:00-22:00
Сайт atbmarket.com
Рубрики Супермаркет
Оценка 3.8 17 отзывов
Ближайшие филиалы компании
АТБ-Маркет — Івано-Франківськ, вулиця Івана-Павла ІІ, 18 а
АТБ-Маркет — Івано-Франківськ, вулиця Гната Хоткевича, 63
АТБ — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 57
АТБ-маркет — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 139 а
Похожие компании в категории
Супермаркет Торба / Torba — Івано-Франківськ, вулиця Максимовича, 15
Сильпо / Сільпо — Івано-Франківськ, вулиця Дністровська, 3
Вопак — Івано-Франківськ, вулиця Шевченка, 1
Арсен — Івано-Франківськ, вулиця Івана Миколайчука, 2

Супермаркет АТБ-Маркет отзывы

17
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виталий
27 марта 2022 в 0:17

Розчарований. Прийшов за покупкою пива а його небуло, хоча день перед тим було більше ніж 3 ящики. Виявляється такий магазин продає 24 одиниці товару на один чек. Хоча магазин є роздрібною торгівлею а не оптовою. Або докладати товар або не дозволяти брати більше 5 одиниць товару. Для такого я оптові магазини.

Кукусьон
11 марта 2022 в 15:05

Люблю цей магазин, часто тут буваю. Працівники ввічливі, протермінованого товару ще жодного разу тут не бачила. Ввечері бувають черги.

Михайло
17 февраля 2022 в 12:11

Нормальні ціни, гарне приміщення, привітні касири. Не подобається відношення охорони до касирів - як до скота. Відчувається, що майже всі вони російськомовні і раніше працювали в правоохоронних органах. Неприємно

Саша
18 декабря 2021 в 20:26

Не приятные охранники, один из них предлагает свой товар - яблока, упираясь на то что в АТБ они дорогие и не вкусные, а у него они дешевле и вкуснее. Бардак. Основные причини такой оценки - маленький ассортимент и очереди.

Оксана
25 ноября 2021 в 7:06

Загалом нормальний магазин, але оцей "розумний вибір" буває не зовсім розумним - придбані колготи у вас це просто жах - готові затяжки по всій нозі, як таке фе продавати!?

Екатерина
17 октября 2021 в 18:40

Не самый лучший из атб, неудобно расположены полки, все натыкано маленькая площадь, и выбор товаров (ассориимент) хуже чем в других атб

Наталия
05 апреля 2021 в 1:42

Поставила три бала из за холодильника для полуфабрикатов из мяса. Он не поддерживает нужную температуру. Два раза брала полуфабрикаты оказались несвежими. Срок годности не истёк а продукция уже имеет не приятный запах.

Наталя
16 марта 2021 в 1:19

Чудовий, доступний магазин. Можна придбати все необхідне і не залишитися без грошей. Добре обслуговування!

Tetanya
09 марта 2021 в 0:35

Хороший супермаркет!
Але дуже назадоволена охороною закладу, сьогодні прийшовши з трирічною дитиною яка була на самокаті, але я тримала і возила його сама, а дитина чемно стояла двома ножками на самокаті, стикнулася з тим що мені в грубій формі сказали що на самокаті не можна, а коли я попросила пояснити чому відповіли " Бо не можна, там написано", хоча де написано я не найшла.
Вже не перший раз стикаюся з хамовитим ставленням охорони, особливо якщо ти з дитиною, за тобою просто ходять повсюди, хоча мужикам які голосно непристойно виражалася, та були явно напідпитку, зауважень ніяких не робили.

Мария
17 февраля 2021 в 23:05

Доволі велике "Атб". Є велика вітрина з морозилкою з напівфабрикатами, рибою та овочами. Чисто, працівники привітні. Як такої парковки нема, на 3-4 машини тільки. Є вуличка де можна припаркуватися поряд, але вона вся у ямах. Помітила що асортимент буває не співпадає в різних атб.

Саша
17 января 2021 в 20:34

Заклад просто супер! Завжди свіжі та якісні продукти. Дуже гарні знижки та акції (дійсно акції, а не як буває піднімуть ціну, а наступного дня "акція"). Завжди привітні та усміхнені продавці. Окремо хочу відзначити охорону, а саме охоронця на ім'я (якщо не помиляюся) Азад. Він завжди ввічливий до покупців, слідкує за порядком і в залі і на касах. Якщо з' являється черга, відразу знаходить вільного касира, і відкривається ще одна каса для розвантаження черги. Це стосується охорони також в загальному, тому черг у нашому магазині майже немає. Я вагітна та маю маленьку донечку, мене завжди стараються обслужити першочергово. Так само спостерігаю, що людей похилого віку обслуговують. В загальному висловлюю щиру подяку адміністратору та всьому персоналу магазину. Ви круті! Багато вам вдячних покупців та процвітання!

Оксана
16 января 2021 в 8:30

Чистий магазин, нормальний асортимент, швидке обслуговування. Є пандус для людей з обмеженими можливостями

Юра
02 января 2021 в 4:07

Хороший магазинчик, менший за решту мені відомих АТБ, проте за асортиментом практично не відстає.

Комарик
23 декабря 2020 в 13:26

Довольно классные супермаркеты "АТБ" хотя и этот один из наихудших, но! Наихудших среди "АТБ", а не всех других нужно запомнить это! Я могу сказать про отдельные магазины как этот только про персонал и размещение, а всё другое абсолютно одинаково у всех супермаркетов "АТБ", что ж просрочки очень мало прям у тебя на глазах ходят сотрудники и осматривают всё на предмет просрочки. Пока в самом магазине не встретил никого кто со злостью принял мою информацию про то что я нашёл просроченные продукты (что бывает очень редко и не только через то что я в этом магазине бываю редко). Размещён магазин в удобном месте, рядом есть автобусная остановка, есть подъезд с пока что не разбитым асфальтным покрытием. Из особенностей могу отметить что около супермаркета есть маленькая детская площадка. Чистота, особенно в этом магазине хочу отблагодарить уборщиц в этом магазине очень чисто. Все расставлено по своим местам.

Оксана
09 декабря 2020 в 4:01

Магазин Атб гарний, приємні касири, але неприємно те що охорона ходить по слідах, всюди камери, закордоном ніхто не ходить, бо зацікавлені в покупцях, а не страшити людей, багато розмовляють з покупцями, від касира до охорони. Воно якось має бути не так, втрачаєте імідж.

Руслан
01 декабря 2020 в 23:05

Часто акції, тай загалом низькі ціни, але деякі продукти з "своя лінія" особливо дуже дешеві ліпше не купляти

Жека
20 марта 2020 в 0:10

Дешеві ціни, деякі магазини зі свіжими продуктами, а в деяких просто жахливі офочі а іноді й фрукти, як і в усіх супермаркетах фрукти чимось оброблюють, тому будьте УВАЖНІ коли купуєте фрукти дивіться на їх зовній вигляд, особливо на яблука. Інтер'єр хороший європейських, але безлад як і усюди, інодв навіть спеціально ставлять товар не відповідаючи за цінник або навпаки, будьте чесні та ввічливі і у вас будуть лише позитивні відгуки!

Добавить отзыв