UAOTZYV.COM

АРС отзывы

Адрес Івано-Франківськ, площа Ринок, 14
Телефон +380 (50) 373-61-33
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-18:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт ars-sk.com.ua
Рубрики Салон красоты
Оценка 3.7 19 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55
Венера, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Лепкого, 29

Салон красоты АРС отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Olena
15 октября 2023 в 2:17

Ну раз Анна Вікторовна пише, значить точно треба задуматись, чи варто йти у цей салон! Навіщо Ваші адміністратори приписують то, чого немає! ПОЗОР!

Соломія
05 октября 2023 в 21:04

Безвідповідальні майстри! Непрофесійні! Користувалась послугами візажиста і перукаря, роблять як "самі бачать", не прислухаються до клієнта. Не рекомендую!

Христина
02 октября 2023 в 19:40

Манікюр зробили мені жахливий, змарновано 2 години мого часу і 570 грн просто викинутих на вітер, бо я буду переробляти це. Дуже незадоволена, плюс з цінами на сайті нічого незрозуміло. Напишіть нормально всю суму скільки коштує манікюр, а не все поокремо, щоб людей заплутувати.

Анна
20 сентября 2023 в 16:57

Відвідала салон в перший раз і була приємно вражена уважністю та привітністю персоналу. Мене пригостили смачною та ароматною кавою, а майстри надали свої послуги на найвищому рівні. Бажаю колективу салону удачі та процвітання Обов'язково завітаю до вас ще!

Світлана
19 июня 2023 в 8:07

Непрофесійні та безвідповідальні адміністратори, переплутали майстрів при записі на манікюр. Замість запису до майстра манікюру Оксана, записали до майстра Марії. Ці два імені подібні по звучанні?

Анастасія
16 июля 2021 в 23:17

Пробивали донечці вушка гарно прийняли, провели до кабінету. В кабінеті чисто стерильно! Два тижня пройшло вушка почуваються добре. Задоволені

Юлія
02 июля 2021 в 19:41

Фарбувалася у майстра Лідочки, професіонал у своїй справі! Золоті руки Відновила моє волосся, неймовірно, росте просто шикарно, як на дріждях! Дуже приємна і вихована, з нею завжди є про що поговорити.
? Колорист - профі! Всім рекомендую! І порадить і як краще зробити! Дуже хороший майстер, Дякуюююююю

Ksenij
31 мая 2021 в 17:46

Приємна атмосфера, дизенфекція приладів, майстер Наталя, справді професіонал своєї справи, вправна, розумна, ввічлива, комунікабельна. Дякую. Рекомендую.

Ксенія
24 мая 2021 в 8:31

Дуже професійний підхід до клієнта, результатом завжди задоволена, обслуговуюсь кілька років і жодного разу не була розчарована. Все на вищому рівні Вдячна косметологам Юлії та Оксані

Аліна
22 апреля 2020 в 17:32

Я надзвичайно розчарована цим салоном! Близько 6 років я робила у них корекцію брів. Майстрів за цей час помінялося багато. Але те, що мені робили останні декілька разів, це просто жах. Настільки не вміло, що фарба для брів була по всьому обличчі, а відтирали мені її шкідливою хімією, яка обпікала. Здається, «кваліфіковані майстри» у цьому салоні не розуміють, корекція брів - це не вищипати усі волосинки, а зверху намалювати фарбою! І якщо ви не можете нормально обслуговувати клієнтів, то хоча б не калічте! Можливо спочатку варто навчитись!
На жаль, це не весь жах з яким я стикалась у цьому салоні! Манікюр з покриттям гель-лаком, який я намагалась у них зробити, по-перше був не професійний, по-друге знімався просто пластинами наступні декілька днів! І так, я роблю роки манікюр у інших місцях, і все чудово! Проблеми у тому, що салон «Арс» просто не поважає своїх клієнтів!
Працівники салону, звертаюся до Вас, Ви сьогодні втратили постійного клієнта, через недбалість, байдужість, і жахливе ставлення до своєї робити!

Ксюша
27 марта 2020 в 12:17

Ідеальний майстер манікюру, Саша! Якщо швидше робила манікюр+гель лак тільки по настрою, то тепер роблю це систематично, тому що намилуватись не можу цією якісною роботою️

Леся
08 марта 2020 в 22:12

Колись давно прийшла туди 1 раз на манікюр. Мені люб'язно запропонували каву або чай. Я вибрала каву, подумки радіючи, що хороший сервіс, приємно коли так уважно ставляться до клієнта. А коли я розраховувалась на рецепції мені озвучили суму за манікюр і каву (хоча мене навіть не попередили, що вона платна). Пробачте, але це жлобство. Салон у вас далеко не з найдешевших. Не знаю чи ви досі берете гроші за напої але в мене відтоді ваш салон асоціюється саме з жадністю власників)
Ще два рази приходила постригти кінчики (і то тільки тому, що не було місць в салоні, в який зазвичай ходила), останній раз заплатила 170 гривень. Дорого. Сервіс не відповідає цінам.

Світлана
29 декабря 2019 в 22:25

Робила в салоні укладку і манікюр. Дуже гарно і професійно. Знаходиться в центрі і приємно пити каву, поки тобі роблять процедури, з виглядом на ратушу. Прийду ще!

Мар'яна
25 ноября 2019 в 13:20

Майстер Наталя Кочнєва просто знахідка для мене. Випадково потрапила до неї на макіяж, бо мала подарунковий сертифікат у АРС. І мені так сподобалось, тепер тільки до неї. Весільний макіяж теж робила мені Наталя. Дуже природньо, ніжно, всі були в захваті. І головне, я теж! Наталя дуже приємна, уважна. Раніше багато років робила брівки у іншого майстра (не у АРСІ), потім вирішила записатись до Наталі. І не пожаліла, за вдвічі меншу ціну, я вдвічі більше задоволена. Знову ж таки, уважність Наталі до клієнта приємно вражає. Для неї важливо чи клієнту все сподобалось, можливо щось потрібно поправити. Я дуже задоволена роботою Наталочки! Сама планую і надалі бути клієнтом Наталі і рекомендую всім!

Zarivna
22 июня 2019 в 20:56

Вчора робила корекцію брів (я уже близько 4х років роблю тут брів, і тільки в майстра Ірини), і вирішила їх пофарбувати (раніше я фарбувала свої брови, але не цьому салоні краси, і та фарба нічого мені не пофарбувала, той майстер сказала, що напевно у мене такий тип шкіри, такі брови що краска не береться). Так от результат приголомшений. Мої брови дуже красиві, нереально красиві. Я вдома змивала макіяж, приймала вану, але колір не змінився. Я дуже задоволена. І всім всім рекомендую саме мастра ІРИНУ, вона і макіяж робить шикарний, і брови робить самі найкращі в світі.
а ще тут майстер що робить нігті Олександра, вона теж самий найкращий майстер в світі. Робить все ідеально. Рекомендую цих двох дівчат.

зачіски дуже гарно робить перукар Ліля (блондинка).

Женя
23 ноября 2018 в 2:39

Салон краси преміум-класу. З професійним персоналом. Тут надають дуже широкий спектр послуг: від перукарських до косметичних, навіть є масаж.

Саша
13 ноября 2018 в 11:01

Все гарно! Адміністратори приємні та ввічливі, майстер вислухав всі побажання і фарбування вийшло прекрасне!

Саша
03 ноября 2018 в 22:01

Были в салоне красоты 19.04.2018, делали прическу и макияж на свадьбу. Остались очень довольны! Девочки большие умнички! Оксана Макар и Ольга Ковальчук! Ирина Мадиняк большая умничка, специалист своего дела! Будем у вас, обязательно! Спасибо вам!

Света
18 октября 2018 в 23:36

Делала иньекции 4 мес. Назад
ботокс лоб, гиалуроновая к-та под глаза и носогубн. Лоб-супер, морщин нет, бровки красиво приподняти. Под глаза лично мне стало хуже через неделю после процедури как мешки под глазами, только сейчас начало уменьшаться. Носогубние-небіло смисла делать, я много улибаюсь и смеюсь, морщіни как билі так і есть.
Непомню как зовут косметолога, високая, стройная темние волоси. Оксана может. Прийду скоро губи увеличивать.

Добавить отзыв