UAOTZYV.COM

Арніка отзывы

Адрес Bukovel, Polyanytsya, Uchastok Prohidniy, 301
Телефон +380 (95) 466-70-77
Сайт arnika-hotel.com.ua
Рубрики Отель, Ресторан
Оценка 4.7 27 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Котедж Арніка — Ворохта, вулиця Лесі Українки, 38
Похожие компании в категории
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
История — Поляниця, 62
Вилла Влад — Поляниця, вулиця Стаїще, 268

Отель Арніка отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
19 января 2024 в 17:03

Гарний хлопчик Роман
Все показав та розповів
У чані були з компанією, за бажанням робили гарячіше чи холодніше
Пригостили дуже смачним карпатським чаєм

Анатолий
23 августа 2023 в 0:02

Проживали в цьому гарному готелі сім'єю на протязі тижня. Місце розташування чудове, на березі гірської річечки Прутець, поруч траса, їдь куди захочеш, в пішому доступі сувенірний базар, перевернутий будинок, парк розваг для дітей. Готель чудовий, номера затишні, комфортні. Зручний паркінг. В готелі і на території завжди чисто і охайно, порядний персонал. Сервіс причудовий. Адміністрація готелю привітна і гостинна. Пану Ігорю дуже вдячні за надану знижку, за чудовий вечір у чані з смачним чаєм і незабутніми враженнями, милі посмішки Світлани та Лесі і їхня турбота про клієнтів не залишать нікого байдужим, окремо дякуємо повару який готував смачні страви. Сервіс на висоті, готель комфортний та чистий, ціни помірні, дешевше ніж в інших, розташування шикарне, адміністрація привітна і гостинна. Не хотілося від'їжджати просто, настільки все так сподобалось. Бажаю процвітання готелю, і гарних клієнтів. Впевнений ще туди повернемось. Рекомендую всім.

Ann
07 августа 2023 в 4:06

В готелі не жили, але обідали в кафе
Були поруч в Дінопарку
Чисто, є вайфай
Їжа смачна, після обіду всі живі-здорові
Чек на 2 дорослих і 2 дітей в районі тисячі грн

Oly
06 марта 2022 в 4:33

Якщо їдете відпочивати у Буковель, раджу зупинятися в цьому готелі. Дуже чисто, все акуратно, добрі, хороші та привітні люди, які працюють в цьому готелі. Найсмачніші сніданки, обіди та вечеря. Відпочинок був супер!

Капитан
25 октября 2021 в 18:47

Розміщення готелю добре, біля річки, недалеко базарчик з кафе, перевернутим домом, дінопарком. Сам готель охайний, номери оздоблені мінімалістично, але функціонально. За користування кухнею, потрібно доплачувати. Сам власник, людина позитивна і комунікабельна, не сподобалась жінка власника, неприємна особа, ходить постійно з недовольним поглядом, бурчить (особливо на чоловіка) це все створює, неприємну атмосферу, коли ії не було, атмосфера була норм)

Gene
12 июля 2021 в 2:29

Из хорошего хочется отметить чистоту отеля, хорошая локация, прокат лыж в соседнем участке за забором, в 100 метрах рыночек сувениров, есть чан у живописной речки. Пожалуй идеальное место для ночлега, если ты с утра до ночи катаешься на горках и в номер идёшь поспать. Но мы приехали с детьми и были сложности с едой: из приемлемой для наших 3х семей еды на завтраки была только овсянка (5 дней кормили детей овсянкой). Мы взяли мультиварку, но в нашем номере её нельзя было подключать, так как электричество не выдержит (по той же причине в номере нет чайника). Потом ещё и оказалось, что мы провод от той мультиварки потеряли, так что в результате кормили детей в общепитах, что тоже не обошлось без последствий. Из персонала приятно было общаться только с хозяином. Остальные, мне кажется, считали, что мы им что-то должны и относились соотвественно (закатывали глаза, отказывались 2 вареных яйца в номер принести, ругали за скатерть и залапывание окон). Чаевые не помогали улучшить ситуацию, к сожалению. Однако хозяин отеля реально старается сделать всё, что может (вмешивался и давал втык, где успевал). Благодаря ему многие проблемы решались. И, мне кажется, что всё у них наладится и чем дальше, тем лучше и комфортнее будет отдых в этом отеле именно благодаря усилиям Игоря!

Кетрін
09 июля 2021 в 12:23

Дуже атмосферно, природа заворожує, поряд річка і могутні сосни справжнє відчуття карпат)
Номери дуже комфортні та супер чисто. Смачні сніданки

Андрій
14 июня 2021 в 5:24

11 ночі вийти нікуди з готелю не можливо, треба лягати спати)
Для молодих людей дуже поганий варіант, не рекомендую

Владимир
08 июня 2021 в 3:51

Приехали в Буковель первый раз с семьей. Мы любим тишину) нашли гостиницу в интернете и приехали. Номера чистые, уютные, кухня вкусная, персонал приятный! Самое прекрасное место расположения для нас было. Это первый отель при въезде в Буковель. Когда на следующий день мы поехали дальше посмотреть чудо горнолыжного курорта, то однозначно поняли, что место проживание мы выбрали правильно) там дальше гостиница на гостинице, движуха, много людей и цены просто космос.
Спасибо большое владельцу Арники - Игорю, реально сделал супер комфортные условия для людей за адекватные деньги.
п. С. Нам необходимо Созидательное Общество!

Дмитрий
26 мая 2021 в 15:13

Очень приятный Отель с сервисом на ЛЮКС и Супер дружелюбным хозяином! Тут Вам и Чан и детская комната с PS4, кальян, квадроциклы. Если попросить что-то из местного производства (грибы, чаи) закажут вам прямо в номер и по цене -50% от рынка который находится в 100м от отеля. Совету для семейного отдыха!

Мария
29 июня 2020 в 17:24

Дуже затишний і красивий готель. Чисті номери, смачна кухня, чан, сауна. Є все що потрібно для хорошого відпочинку. І не далеко від Буковелю

Алексей
24 июня 2020 в 22:51

Очень хорошо приняли, отличный чан, сауна. Приветливый хозяин Игорь, и отличный персонал. От Буковеля в пяти минутах езды машиной. Очень рады были погостить.

Сергій
23 марта 2020 в 17:51

Чудове розташування, гарна природа, уважний персонал. У номері чисто і охайно, все працює, все справне. Номер теплий. Враховуючи близькість до Буковелю і вартість номера, то можна сказати, що недоліків немає. Тобто, на мою думку, маємо гарне співвідношення ціни і якості номера.

Александр
20 ноября 2019 в 21:51

Отличное место! Выбирал отель в непосредственной близости к Буковелю, но хотелось жить в окружении леса, а не других отелей) Удобно расположен. Стоит на берегу реки. Рядом сувенирный рынок. Идеально подойдет для тех кто путешествует на авто, т. к. До Буковеля 7 км, а до ближайшего большого ресторана 3 км. Но в сезон в отеле работает своя кухня, так что можно наслаждаться всеми прелестями отдыха далеко не выходя за пределы). Большая парковка. Рекомендуем!

Іван
19 октября 2019 в 3:58

Була нагода відпочивати в готелі Арніка. Дуже гарний готель. Номер відповідав всім вимогам якості та зручності! Балкон з виглядом на гори. Все чисте й нове. У ванні кімнаті приналежності, рушники, все ідеально чисте, пахуче, одним словом ми всі були у захваті! Апетитна кухня, сніданки були дуже смачні і ситні. Персонал приязний, привітний і чемний. Офіціант досвідчений, професіонал своєї справи. Сауна, лікувальний SPA чан HOTTUB- окремо дякуємо! Господарі дуже відкриті і гарні люди. Рекомендуємо!

Татьяна
25 сентября 2019 в 21:08

Сподобалося все: розташування готелю, територія, номер, привітний персонал, смачна кухня. Хочемо у Арніку ще

Мария
26 января 2019 в 23:46

Гарний готель на в'їзді в Поляницю. Зручні номера, а головне - тепля. На отопленні не жаліють. Смачна кухня. Поряд ліс. Є місце для паркінгу

Марианна
07 января 2019 в 18:00

Затишний та комфортний готель. Всюди чисто та охайно. Ввічливий персонал, приємний власник. Все дуже сподобалось!

Ірина
28 декабря 2018 в 23:15

Новий готель сімейного типу. Він буде до вподоби тим, хто надає перевагу спокою, затишку та насолодженню природою. Рекомендую, тут Вас зустрінуть усмішкою та добрим словом.

Яна
09 декабря 2018 в 10:33

Дуже хороший готель! Номери затишні, чистенькі, хороша ванна кімната, балкон, тепленько, тихо. У номері є все необхідне. Також є можливість замовити сніданки та вечері, меню досить непогане, страви смачні. Є баня та мангал. Розташування готелю заслуговує окремої уваги, так як поруч протікає річка, за нею починається ліс, неймовірна краса! Також є лижна кімната, що як на мене, просто чудово. Є парковка. Ввічливий та приємний персонал! Раджу.

Добавить отзыв