UAOTZYV.COM

Антикварня ШпиндеL' отзывы

Адрес Івано-Франківськ, Південний бул., 21
Телефон +380 (96) 073-75-73
Часы работы
вторник12:00-22:00
среда12:00-22:00
четверг12:00-22:00
пятница12:00-22:00
суббота12:00-22:00
воскресенье12:00-22:00
Сайт shpindel.com.ua/ua
Рубрики Ресторан, Музей
Оценка 4.6 19 отзывов
Похожие компании в категории
Легенда — Івано-Франківськ, вулиця Івасюка, 25
Глория — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Хмельницького, 78
Зосина Воля — Івано-Франківськ, вулиця Джохара Дудаєва, 10
Франц — Івано-Франківськ, вулиця Галицька, 11а

Ресторан Антикварня ШпиндеL' на Південнем отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Anna
05 июля 2023 в 14:05

Рекомендую! Дуже цікава автентична атмосфера, смачна кухня, і пообідали, і як у музеї побували) ще можна випробувати долю на антикварному гральному автоматі "Однорукий бандит", а можна послухати платівки з вінтажного музичного автомату. Обов'язково відвідати WC, теж заслуговує окремої уваги
У цьому ресторані ви затримаєтесь надовго)

Юлия
08 мая 2023 в 2:32

Приємні враження від закладу) були здивовані інтерʼєром-музеєм та дуже вдячні за екскурсію проведену хазяїном закладу і тепле та уважне відношення персоналу ;) замовляли десерти неочікуване подання та смачно

Ирина
12 марта 2020 в 8:01

Прекрасний атмосферний ресторан! Смачнюча кухня, цікава презентація, помірні ціни. Ресторанан- музей розташований в центрі, його легко знайти. Тут цікава історія речей, зібраний антиквариант створює атмосферу домашнього затишку!

Вольдемар
25 февраля 2020 в 17:51

Інтер'єр чудовий, обслуговування хороше. А от меню, точніше порції - не надто щедрі, особливо як для Івано-Франківська. Якщо коротко, - був з компанією, посиділи класно, залишили багато грошей, але вийшли. Голодні.

Алла
16 февраля 2020 в 11:41

Отличное место, экскурсия прямо в зале, много интересных экспонатов, вкусная еда и красивая подача, отличный персонал, обязательно вернёмся на обратном пути из Буковеля.

НАТА
20 января 2020 в 15:35

Ідеальне місце для туриста. Стиль старого Станіславова. Дуже приємний і ввічлий персонал. Спокійне і тихе місце. Підходить для сімейної вечері, романтичної, а також цікавий заклад для туриста.

Ірина
07 августа 2019 в 9:56

Любимий любимий один лиш один такий у цілому світі! Особливе авторське меню, виконане з українськими традиціями та в європейських трендах. Індивідуальна обслуговування у всіх сенсах. Від власників та адміністрації до чудесних офіціантів- професійно, якісно, людяно. Процвітання вам! Вдячних гостей з гарним апетитом

Наталия
06 августа 2019 в 0:14

Особлива атмосфера, багато старовинних колекційних речей. Дізнались багато цікавого. Пробували фірмову вежу, цезар, овочеві рулетики, курку по-французьки. Все смачно. Особливо сподобались вушка з грибами. Вони тут просто бомбезні.

Екатерина
04 июня 2019 в 8:02

Як там кажуть зірки мішлен - цей заклад обов'язково треба відвідати! Це чудове, атмосферне місце, зі смачною кухнею, помірними цінами, приємним обслуговуванням. Я не знайшла недоліківа захер майте на увазі, інколи не вистачає місць, то ж краще в вихідні дні телефонувати або бронювати заздалегідь. Ми 8 березня приблизно о 5 вечора не знайшли вільних місць)

Наталія
27 мая 2019 в 17:51

Антикварня очень понравилась, мы просто в восторге! Шикарное оформление, чудесная музыка, отличное меню) Очень понравился десерт "Мамин улюблений вазон", терамису в шоколадном вазончике и шоколадная присыпка в качестве рассыпанной земли. И конечно же, кто виновник?) - хулиган! Атмосферное место. Респект коллективу заведения!)

Саша
16 декабря 2018 в 11:58

Чудесная кухня. Отличное обслуживание и очень-очень хорошие цены. Обязательно вернёмся ещё раз.

ірина
15 декабря 2018 в 23:55

Один з моїх улюблених закладів нашого міста, смачна кухня, приємна атмосфера хороше обслуговування та дуже віддані своїй справі власники цього закладу! Туди хочеться приходити знову і знову всім рекомендую!

Ирина
29 ноября 2018 в 15:18

Відповідь так і не надана. Річь, якою користувався відвідувач -іноземець (власність іноземного посольства) НЕ ПОВЕРНУТА останньому за негативний відгук власником закладу. В закладі працюють не у відповідності з чинним законодавством. Вважають, що приймаючи платежі картками від відвідувачів роблять послугу їм, оскільки "несуть додаткові витрати". Власники та адміністрація не приймають до уваги, ЩО ЗОБОВЯЗАНІ ПРИЙМАТИ ПЛАТЕЖІ ЗА ВИБОРОМ КЛІЄНТА, в т. ч. ПЛАТІЖНОЮ КАРТКОЮ. і це не примха клієнта або якійсь бонус від кафе - ЦЕ ОБОВЯЗОК. Відповідно до ст. 14.19 ЗУ про Платіжні системи та ст. 17 ЗУ про захист прав споживачів. На жаль, власник кафе та адміністрація НЕ В КУРСІ даних норм (як видно з коментарів нише та під час особистого відвідування - це система - відмовляти споживачам в їх ПРАВІ ОПЛАТИТИ КАРТКОЮ)

у відповідь на питання власника нижче: була у червні цього року під час відрядження. Остання пятниця, перед святами. До речі, відео з вашої системі відеоспостереження щодо знайдених у вашому кафе особистих речей клієнтів та НЕ ПОВЕРНЕННЯ НА ЇХ ВИМОГУ (через незадовільну оцінку) також можна подивитись?

до речі, ніяк не прокоментуєте ваш принцип поводження з клієнтами? А саме, що приймання платежів платіжними картками не ваш обовязок, а "бонус" від кафе оскільки несете додаткові витрати) ?

Николай
22 ноября 2018 в 14:22

Отличное гастрономическое и эстетическое удовольствие. Хорошее обслуживание и чистота и дух истории. Все это создает незабываемое впечатление и желание заглянуть ещё не один раз на чашечку кофе.

Антон
13 ноября 2018 в 4:40

Интерьер супер, обслуживание ни к чёрту - вместо обслуживания клиентов персонал выясняет отношения, как на базаре

Катя
27 октября 2018 в 1:28

Хороший антикварный, атмосферный ресторан. На стенах висят антикварные часы, бой которых заставляет восторгаться былой эпохой. Так же в ресторане интересная антикварная барная стойка и кассовые аппараты. Хорошая кухня, особенно понравились торты ''Захер'' и ''Мильфей'', и домашнее мороженое. Очень рекомендую попробовать. Собственница ресторана очень харизматичная, интеллигентная и приятная женщина встречает гостей и находит подход к каждому. Персонал вежливый, учтивый, обслуживают быстро. В этом ресторане каждый найдет для себя любимое блюдо и захочет еще не раз вернуться.

Кирилл
25 октября 2018 в 11:05

Зимой немного холодно внутри. Нет мобильной связи в подвале. Могли бы поставить рипитер сигнала. В целом хорошо. Приятный ретро интерьер. Жаль без окон, но может и к лучшему, вид на улице не очень. Невысокие цены, но и кухню нельзя назвать изысканной. Гарячий салат с лососем очень жирный от жарки, плюс много жирного соуса. Оливье тоже не вкусное. Был неплохой грибной крем-суп. Но в общем, есть предположение, что все будет приготовлено несколько "жарено-жирное". В общем основной плюс - интерьер.

Українець
19 октября 2018 в 6:07

"Шпиндель" - один із найкращих ресторанів міста, якщо не найкращий. Чудово дібране наповнення, від шпалер до посуду, унікальна колекція власника закладу. Чудовий і бездоганно професійний персонал, дуже смачна кухня, в якій регулярно з'являються сезонні новинки (особливо рекомендую смажені каштани на початку осені). До всього, тут постійно крутять раннього Чарлі Чапліна, музика витримана в атмосфері того-таки періоду, тому загальне враження залишається просто неповторне. А остаточно атмосферу старого салону підкреслюють свіжі газети, які лежать на кожному столі. Якщо ви були у Франківську і не були в Шпинделі - ви не були у Франківську.
(А на фото - їхнє тірамісу у вигляді перекинутого вазонка з гіркого шоколаду. Також дуже рекомендую).

Наталья
14 октября 2018 в 17:06

В ресторане вы погрузитесь в атмосферу 20х годов, приятная атмосферная музыка, все выдержано в одном стиле, официанты в форме, блюда очень вкусные, цены приемлимые, а чего только стоят антикварные часы которые время от времени бьют, погружая вас на сто лет назад.

Добавить отзыв