UAOTZYV.COM

AMIC Energy отзывы

Адрес Калуш, вулиця Ринкова, 1
Телефон +380 (44) 593-93-00
Часы работы 00:00-24:00
Сайт amicenergy.com.ua
Рубрики АЗС
Оценка 4.3 6 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Амік енержі — Івано-Франківськ, вулиця Вовчинецька, 219
AMIC Energy — Івано-Франківськ, вулиця Євгена Коновальця, 219
АЗС AMIC Energy — Березівка, вулиця Тараса Шевченка, 60
АЗС AMIC Energy — Березівка
Похожие компании в категории
WOG — Калуш, м, вулиця Богдана Хмельницького, 78а
Вог — Калуш, м, вулиця Михайла Козоріса, 54
Укрнафта — Калуш, вулиця Миколи Євшана
АГЗС + СТО — Калуш, вулиця Ринкова

АЗС AMIC Energy отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Рома
27 августа 2023 в 18:04

Фігове обслуговування, касир не привітна, ввічливо підійшли запитати, отримали хамську відповідь 21 липня 23: 57

користувач
17 марта 2021 в 21:31

Хороша заправка, завжди там заправляємось останні роки. Зручно це робити за допомогою додатка через QR код, все ввести самостійно і не стояти в черзі. Щей бонуси й знижки для постійних клієнтів. Єдиний мінус - не рідко доводиться бачити там технічні перерви.

Назар
14 марта 2021 в 9:28

Зручне місце для заправки, приємний персонал, значні знижки, смачна кава та закуска до неї.

Andriy
24 февраля 2021 в 8:17

Не знаю яке тут пальне, так як не маю авто, але кажуть що на OKKO краще. Ще до цього власника, коли тут був Lukoil з пальним були проблеми. З розповідей людей кажуть, що на заправку завозили переробку з хімічного заводу LUKOR власником якого були ті ж самі люди. Пальне розводили тією переробкою, і це призводило до певних проблем для авто. Ще чув інформацію, що після перереєстрації цих заправок, власник залишився той ж. Перереєстрацію зробили для того, щоб відмежуватись від РФ після сумнозвісних подій у 2014. Через це я не дуже довіряю цій компанії з пальним, якщо вони розводили пальне до 2014, то що їх може стримувати сьогодні це не робити? Є певні сумніви. Та 5 зірок я все рівно поставив цій заправці. Після реконструкції вони зробили два туалети. Поставили зручні умивальники, крани які працюють на дотик. Завжди є паперові рушники. От з туалетним папером трохи проблематично. Два рази був у туалеті і його не було, мабуть закінчився. Інформація надана на трьох мовах: Українська, Російська і Англійська. Завжди там прибрано і чисто. В українських реаліях це приємно бачити. Що правда є недолік, не має кабінки для інвалідів, та це вже було б за надто для заправки в Україні. Не знаю чи змінився власник цих заправок, чи лише змінили назву, але те, що думають не лише про заробляння грошей але і про комфорт, з якого вони не мають жодного зиску, хіба що витрати на обслуговування цих безкоштовних туалетів, та в моїх очах вони піднялись на рівень вище в цьому питанні на відміну від інших заправок у Калуші. Саме через це вони заслуговують від мене 5 зірок. Молодці!

Коля
23 февраля 2021 в 17:09

Великий+ що є можливість встановити додаток на смартфон та сплачувати за паливо онлайн, та не стояти в черзі

Иван
21 февраля 2021 в 12:14

Хороша якість пального, гарне обслуговування персоналом, смачна кава, є мінімаркет, ввічливі працівники. Є дисконтна система знижок на пальне.
Також є хороша мийка. Рекомендую до відвідування.

Добавить отзыв