UAOTZYV.COM

Amarena Hotel отзывы

Адрес Поляниця, урочище Вишні
Телефон +380 (73) 900-09-37
Сайт hotel-am.com.ua
Рубрики Отель, Отель длительного пребывания, Горнолыжный курорт
Оценка 3.8 43 отзыва
Похожие компании в категории
Буковель — Івано-Франківська область
Подгорье — Поляниця, вул. Вишня, 164б
Шелтер / Апарт готель Shelter — Поляниця, Урочище Щивки, 25

Отель Amarena Hotel отзывы

43
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Денис
07 марта 2024 в 11:37

Готель цілком пристойний, умови, шумоізоляція, спа все це на тверду 4, хоча є, безумовно, недоліки і що виправити, але у своєму відгуку я враховував і ціну! Здивувало щоденне прибирання у номері, а також поповнення запасів чаю та кави). Вид із нашого номера чудовий. Небагато засмутило будівництво поруч, але нам воно особливо не заважало, та й будують тут скрізь. Окреме спасибі адміністратору Ользі та кухареві (чоловікові), не знаємо як звуть, але готує чудово!

Люба
02 марта 2024 в 5:22

Відпочивали з сім'єю в готелі
Надзвичайно привітний персонал, особливо адміністратор Ольга і офіціант Оксана!
За час перебування в готелі нам з усіма питаннями допомогли, це було надзвичайно приємно, що про нас тут піклуються та завжди нам раді)
Дуже смачна кухня, Оксана завжди порадить з вибором страв, що захочеться скуштувати все з меню)
В готелі завжди чисто та гарна атмосфера!
З радістю повернемось в готель Амарена! Будемо рекомендувати всім!

Оксана
20 декабря 2023 в 16:10

У день заселення туристів поселили в якийсь віддалений корпус з якого потрібно було йти на сніданок або вечерю в головний корпус. Це не зручно і ще з дитиною. Попросили чашечки ні, чайник, ні чого ні, йдіть до кухні. Номер м'яко кажучи не дуже. Вони попросили головний корпус, так як бронювання було вересень-жовтень місяць і оплала теж заздалегідь. Я думаю за фактом бронювання і повинні надаватися номери. На що їм відповіли що вибачте місць немає, після я зв'язалася з гарячою лінією оператора про вирішення питання, на що сказали "вихідний" (Нехай туристи переночують, завтра вирішуватимемо) Я зробила офіційно запит у повідомленнях на вирішення питання. На сьогоднішній день ні чого не вирішувалося поки туристи не викликали поліцію і не стали просити повернення, оскільки не змогли отримати нормальних відносин і рішень. Коли приїхала поліція, адміністрація готелю почала інший діалог і номер з'явився до 29.12 потім перейдіть до 2.01 в той же номер. Номери) Туристи не отримали жодного номера. Ні нормального відношення та заселення

Тетяна
19 декабря 2023 в 6:35

Враження дуже хороші)
Для тих хто хоче добре відпочити, не за всі гроші світу в Буковелі.
Привітний і ввічливий персонал
Смачна кухня, особливо лосось сподобався співвідношення ціна якість, коли якість перевищує ціну

Елена
11 ноября 2023 в 8:13

Відпочивали родиною в листопаді. Класний готель, гарний достатній сервіс, все для комфортного відпочинку є. Сніданки були включені в оплату, дуже ситні і великі порції і смачно. Нормальні ціни в ресторані при готелі. Класні дівчата працівниці, всі примхи по можливості виконують. Готель знаходиться не неподалеку від центру, прогулянковим шагом до підйомника і назад. Поруч багато продуктових магазинів

Наталия
07 октября 2023 в 3:25

Дорога до готелю жах! Яма на ямі! Дали номер на 4 поверсі, готель без ліфту, сходи досить круті. Ліжка маленькі, як для підлітків, в номері не приємний запах був. СПА не в готелі, треба йти через площадку, в дощ вона була залита водою. Раджу доплатити гроші і забронювати нормальний готель. На рахунок харчування не знаю, ми з чоловіком поїхали геть, після побаченого.

Анастасия
18 сентября 2023 в 14:15

Дуже класний готель, весь персонал привітний, смачна кухня, крута тераса з видом на гори Спа, басейн, сніданки, все було дуже круто, сподіваємось ще повернемось

Харитон
21 августа 2023 в 22:54

Найжахливіший готель з яких бачив у своєму житті. Максимально невиховані гості, діти яких жбурляють бутилки по припаркованим авто. Поруч з готелем будівництво, працює важка техніка, проїзд зазвичай важкий, бо нагору виїжджають зіли. На шум від будівництва накладається гучна музика з сусіднього готелю. Басейн дуже маленький. Сауна електрична, температура 45 градусів. Шафи для речей в спа можна відкрити руками без ключа. Номери ультрамаленькі, вдвох складно розминутися, якщо потрібно в туалет, а хтось сидить на кроваті. Двері туалету відчиняються впритик до кроваті. В душовій на стінах вапна. Воду потрібно спускати не менше 5хвилин, щоб стала гарячою. А ще - відсутність кондиціонеру. Отже, обгортка красива, а начінка.
Окремо слід відзначити кухню, вона в готелі на висоті. Дуже смачно плюс швидке обслуговування і привітний персонал. Їм велика подяка.

Vira
10 марта 2022 в 17:37

Готель ок, сніданок смачний, персонал привітний.
Але Спа жахливе…. Сморід… Донька після басейну дуже погано себе почувала на наступний день.

Валерия
07 марта 2022 в 8:20

Дуже мутна схема бронювання на Букінг! Жодного разу не стикались з таким хамством і відвертою і неприкритою жадою наживи. Помешкання скасувало нам бронювання, і причому безпідставно!
При бронюванні на Букінг було вказано, що оплата не стягується до 19.02.2022р, що не треба вводити дані кредитної карти. Бронювання зробили 2 місяці тому, заїзд через два мсяці.
Відразу після оформлення броні з помешкання надіслали повідомлення про те, що на карту фіз. Особи треба надіслати оплату 50% протягом 24 годин. Ми передзвонили в помешкання щоб уточнити чому різниться інформація на Букінгу і те, що пише нам помешкання, і чому ми маємо не картою офіційно через сайт Букінг оплатити бронь, а комусь незрозумілому скидати кошти переказом. Нам повідомили, що кошти треба буде скинути, але можна пізніше, що близько 19.02.2022 з нами зв'яжуться для уточнення. Натомість 18.01.2022г. Прислали на імейл лист з повідомленням, що вони планують нам скасувати бронювання, бо не було оплати). Цей лист я навіть не встигла прочитати! Ніхто не передзвонив для уточнення.
19.01.2022 бронювання скасували. Ми подзвонили в помешкання, і вони в грубій формі відмовили нам у відновленні бронювання, натомість пропонували забронювати наново, але вже не за 7800грн, а за 10000грн. Все виглядає так, що власники помешкання помітили, що номери продаються швидко, то чому би не продати вже зараз номер за більшою ціною.
Найбільше завинив цей клятий готель тим, що ми вже не зможемо зараз за подібною ціною (а ми завжди за раннє бронювання) забронювати помешкання в даній локації.
Будьте обережні з цими аферистами!
Бо, як нам довелось з'ясувати, працювати чесно, розмовляти стримано і увічливо, якщо виникне якась проблема, в цьому помешканні НЕ БУДУТЬ.

Інна
26 февраля 2022 в 18:04

Чудовий отель і сервіс, професійний персонал, продуманий дищайн номерів, класна СПА-зона. Рекомендую для відпочинку з дітьми

Людмила
15 февраля 2022 в 18:47

Чисто, комфортно, вічливо. Рекомендую.
Особливо хочеться відзначити адміністратора Олю: професійна, грамотна та кваліфікований спеціаліст!

Алекс
31 января 2022 в 3:57

Відпочивали сім'єю на початку листопада. Чудовий готель, персонал молодці, адміністратор Оля зі всім, що стосується готелю допоможе. В номерах чисто, прибирають. У вартість входив сніданок, кухня смачна. Працюють дві сауни, а також басейн.

Назарій
03 января 2022 в 4:35

Як на мене дуже хороший готель. Знаходиться за 10 хв від центру курорта Буковель. В номерах чисто та комфортно. Вартість практично та сама, як і в більшості схожих готелів. Відвідування SPA безкоштовне, де можна побувати як у фінській лазні, так і в римській парні. Є хороший басейн з гідромасажером. А також маленький для діток. Кухня смачна. Ціни порівняно з закладами харчування на курорті є дуже низькими. Раджу обідати та вечеряти в цьому закладі, заощадите багато грошей. Єдине, що не сподобалось, це під'їздна дорога до споруди, а також мало місця для паркування авто.

Роман
06 декабря 2021 в 17:55

Відпочивали сім'єю в котеджі з трьома спальнями. Були надзвичайно вражені демократичною ціною, великим переліком опцій, які входять в ціну і звичайно неперевершений сервіс та клієнтоорієнтованість адміністратора готелю Олі. Сподобалися сауни: суха та волога, басейн - чистий і без запаху, температура води 29°. Близько до кас Буковелю, 10-15 хв пішки. Харчування чудове, сніданки входять у вартість асортимент досить пристойний. Крім того можна дозамовити ще порції за смішну ціну. В номерах є все необхідне.
Після виселення, забули в номері зарядне, то адміністратор відправила нам його новою поштою.
Дякуємо за прекрасний відпочинок ️️️️️

Богдан
06 декабря 2021 в 11:56

Розташування: просто шикарно, краєвид на гори, 15 хв приємної прогулянки до підйомників в буковелі. Тут однозначно 5.
Номер: чистий там де прибирають, але є зони де пил не протирали досить-таки давно. На опалення не скупі, номери теплі, підлога з підігрівом. Мінус - це шумовзоляція, чути все зі двору та те що робиться в середині готелю. Також із мінусів, це відсутність одноразових тапочків і халата. В загальному 3.
Спа: дві сауни, працюють на електриці, температура низька (94градуси), і "підлити" заборонено, регулювати самому теж. Відповідно і віниками тут теж не побалуєшся. Захід через вулицю, тому в холодну пору чи в дощ не дуже приємно. В душові кабіні стояв не приємний запах (каналізація). Тапочки на прохання давали завжди, а от халати відсутні, хоч готель себе подає як Спа. Басейн міг би бути трішки тепліший. 27 градусів це за тепло для охолодження після сауни, но і замало для комфортного плавання. В загальному 2.
Обслуговування: завжди радо відповідали, ознайомлені з послугами які надають. Офіціант знав меню. Проте подача бажала бути швидшою (можливо це затримка в кухні). Прибирали кожного дня, але за три повні доби жодного разу не змінено рушники та постіль. В загальному 4.
Кухня: тут напевно самі приємніші враження, адже всі страви які замовлялися були смачні, і ціна досить демократична як на Буковель.
В період нашого відпочинку в готелі були проблеми зі світлом, яке вибивало разів 20 за добу.

Yurik
15 ноября 2021 в 21:08

Чудовий тихий готель, в серці Буковелю. Приємні дівчата з рецепції та кухню створюють гарний настрій для відпочинку. Прекрасне спа, є неглибокий басейн для дітей, а також глибокий для охолодження після римської і фінської сауни. Смачна кухня, адекватні ціни на обід (від 90грн і до 200грн за страву) і вечерю в готелі. З номерів є краєвиди на гори. Номера чисті, все справне і працює. Номер був теплий. Раджу завітати. Якщо надумаєте йди в СПА раджу мати свій халат і тапочки.

Диана
13 ноября 2021 в 2:01

Усе дуже сподобалось ️ Приємний персонал, чудове розміщення, чисті та затишні номери. А ще, надзвичайно приємні ціни у ресторані, великі порції та смачні страви? Обов’язково повернемось знову ️

Леонід
12 ноября 2021 в 21:58

Гарний готель. Є басейн з глибиною 150см десь 8*8 метрів з водоспадом та гідромасажем, дві сауни (римська та фінська), причому можна прийти в будь-який час дня і користуватися. На терасі є лежаки, парасолі і гойдалки. Порції в ресторані великі, їжа смачна, особливо вареники, бограч, банаш, дируни, сирники. Тільки бургери не дуже та салат цезар зроблено за нетрадиційним рецептом. Кімнати зручні, вигляд чудовий. Певною незручністю є відсутність ліфтів на четвертий поверх та хаотична забудова навколо, внаслідок якої знайти прохід до лісу з грибами і ягодами не так то й просто.

Клим
08 ноября 2021 в 21:12

Хорошее место. Сюда хочется вернуться. Вкуснейшая своя кухня.
Добрый персонал.
Из минусов напор воды в душевой очень слабый и перебои в работе СПА.

Добавить отзыв