UAOTZYV.COM

Aesthetic Clinic by SashaaBo

Адрес Івано-Франківськ, вулиця Незалежності, 67
Телефон +380 (97) 142-28-63
Часы работы 09:00-18:00
Сайт instagram.com/stories.by.sashaabo.center
Рубрики Салон красоты
Оценка 3.6 12 отзывов
Похожие компании в категории
Салон Краси / Класика — Івано-Франківськ, вулиця Михайла Грушевського, 9
SAVANNA SPA Club — Івано-Франківськ, вулиця Степана Бандери, 10 В
Beauty, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Любомира Гузара, 55
Венера, Салон Краси — Івано-Франківськ, вулиця Богдана Лепкого, 29

Aesthetic Clinic by SashaaBo отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катерина
20 апреля 2024 в 19:06

Відвідую студію у місті Івано-Франківськ, процедури роблю у майстра Ірини. Неймовірно задоволена усім! І сервісом і результатом, тому рекомендую усім саме So Beauty, як тим хто мав негативний досвід у інших салонах, так і тим хто хоче зробити вперше і одразу шукає найкращий варіант з усіх!

Mrs.
30 января 2024 в 16:21

Я відчутно так відсепарована від сошл медіа, бо до сьогодні взагалі не знала, що це за салон, чий він і що він нашумівший, елітний і так далі) подруга порекомендувала гігієністку і я записалась. На видалення 8-ки за компанію)
Забула запитати імʼя дентиски, але дівчинка дуже мила, приємна і чудовий спеціаліст з делікатними рухами і вмінням спілкуватись з клієнтом. Цим я задоволена. Чому під час прийому заходять інші люди (працівники? Хз хто?) - питання, не всі люблять щоб їм стадно в рот заглядали;)
Бачу багато мінусів кидають саме в сторону адмінів. Ну шо скажеш, певне помогло, бо вони «вилизані». І усмішки і пропозиції кави і «як ви почуваєтесь? ». Але та, штампово, занадто, і таки є відчуття, ніби приходиш до когось додому, а в таких закладах це не дуже оцінюється. Можна було б почекати, поки клієнтів не буде в холі, а потім хіхікати, пити каву і обговорювати.
На хірурга чекала 35 хвилин, і мене не сам факт його запізнення так виніс (людський фактор, у всіх може щось статись), як реакції персоналу. Невже так важко сказати клієнту, що лікар затримується, якось пояснити ситуацію, розрядити обстановку, а не втикати в людину як в мрамурну статую і на питання відповідати «а я шо знаю». Дочекалась, лікар вибачився, на рецепції вибачились, знижки не зробили - маркетолога якось в допомогу:) люди ж теж оцінюють свій час.
Лікар-хірург уважний і взагалі справляє враження спеціаліста, з тих лікарів, до яких хочеться прислухатись, бо не чеше все підряд, а якось сепарує найважливіше і першочергове. Працює делікатно, все дуже доступно пояснює.
Висновок: я задоволена візитом і названі мною недоліки - це навіть не недоліки, а простір до швидкого доопрацювання. Я вірю, що у вас вийде пропрацювати персонал, бо лікарі направду чудові, в закладі чисто, є відчуття безпеки і розуміння, за що ти платиш. Прийду ще;) бажаю успіху і задоволених клієнтів!

Аліна
16 января 2024 в 23:48

Клієнтоорієнтованість-повний провал. Адміністратори, як тотальна зневага до клієнтів.
Коли приходиш у салон такого рівня не хотілось би виходити із післясмаком. Не душевно.
Дівчинка, що стригла дуже уважна та хороша. Але чи прийду я ще раз? Однозначно ні.
Сподіваюсь відгук буде корисним. Думаю, кожен собі зможе знайти хорошого майстра і у іншому місці. Де адміністратори не поводитимуть себе зверхньо і нулячо по відношенню до клієнтів.
Шкода, адже розташування дійсно дуже хороше та вигідне.

Маша
20 декабря 2023 в 5:34

Відгук про клініку Саши Бо на Бандери: після візиту салону на контрасті це просто треш. Прийшла на візит, з ресепшину забрали з запізненням на 15 хв, ніхто не вибачився, не попередив про запізнення, не запропонував навіть стакан води. Весь час дівчата адміни/майстри за стійкою ржали на всю клініку та робили собі каву. Потім мене забрав майстер- подолог Христина-посадила у крісло, дала ванночку для ніг в спочатку мовчки при мені хвилини три втикала в інстаграм (сиділа поруч і було видно), потім вийшла и її не було 10хвилин. Тут я вже не витримала і просто пішла. На ресепшині все так само дівчата продовжували базікати і пити каву.
Враження, що я не у клініку/салон прийшла, а потрапила у шкільний клас з підлітками.

Яна
29 сентября 2023 в 13:20

Привітний персонал, чудова атмосфера, всі дуже професійні і масажист Наталя чудова. Дуже задоволені!

Тоня
18 августа 2023 в 2:21

Із задоволенням поділюся своїми враженнями про догляд від Kérastase у салоні. Майстер Уляна продемонструвала високий рівень професіоналізму.
Її уважний підхід та знання видно від аналізу мого типу волосся до рекомендацій по догляду. Дуже вдячна Уляні за її роботу та старанність!

Ульяна
12 июля 2023 в 0:38

У салоні дуже гарно та атмосферно. Про клієнтів дуже дбають. Мені все сподобалось, окрім спілкування з адміністратором. Та це не дуже повпливадо на моє загальне враження)

Promo
26 апреля 2023 в 7:51

Дуже гарний салон, тут завжди чисто і налиють кави, роботу дівчата свою знають, мені дуже подобається, пані Оля кометолог це окрема історія-уже 2роки вона мій косметолог, та сама ситуація з лазерною Епіцяцію -вона справді неболить ; у ці 3салони вкладена душа, і це відчувається від рецепції до спеціалістів) ще відвідала на гігієну зубів -, ну навіть немає до чого причепитися

користувач
03 января 2022 в 17:07

Сам салон дуже гарний та чистий, але адміністратор з яким мені довелось спілкуватись просто хамський, ставлення зовсім не клієнторієнтоване, дуже шкода (

Саша
24 ноября 2021 в 4:28

Улюблений салон, хоч я сама зі Львову, але постійний клієнт із самого відкриття) Сервіс на найвищому рівні, приємна атмосфера, яку підсилюють живі квіти, приємна музика та увічливий персонал. Перелік процедур різноманітний, а якість їх - бездоганна. Максимально заловолена

Іра
15 ноября 2021 в 20:36

Зачіска за 650грн через 15хв.
Однозначно більше не прийду
До кінця свята взагалі розпалось все, невидимки повилазили. Хіба це рівень?

Мария
29 сентября 2021 в 15:48

По перше, все швидко та професійно)
Персонал проявляє увагу, атмосфера - квіти/музика)
смачна кава (завжди!).
Ціни - вище трохи вище середнього, але така якість цього вартує.

Добавить отзыв