UAOTZYV.COM

4LOFT - Шоурум мʼяких меблів

Адрес Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи
Телефон +380 (98) 183-33-44
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-19:00
воскресенье11:00-16:00
Сайт 4loft.com.ua
Рубрики Магазин мебели
Оценка 5 15 отзывов
Похожие компании в категории
Ясен — Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи, 120
Меблі Mebel World — Коломия, просп. Михайла Грушевського, 29а
Меблі на замовлення КРЕДО — Коломия, просп. Михайла Грушевського, 17
Тиса Меблі — Коломия, вулиця Гетьмана Івана Мазепи, 1а

4LOFT - Шоурум мʼяких меблів отзывы

15
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
юлія
17 ноября 2023 в 9:02

Доброго дня з Львова) Дуже довго шукали диван, щоб був міцний, пружнє спальне місце, якісне виконання, гарну тканину з водовідштовхуючим ефектом. Склався пазл і ми знайшли це в все в Коломиї укомпанії 4Loft. Дякую чарівній Наталі за компетентність і оперативність в оформлені замовлення, дякую за швидку і якісну доставку. Завдяки вам ми здійснили нашу мріюБажаю вам процвітання, наснаги рухатись далі, втілювати в життя різноманітні дизайни і проекти, Ви Круті

Настя
14 ноября 2023 в 2:01

Доброго дня з Києва)
Хочу подякувати компанії 4LOFT за сервіс на найвищому рівні в усіх аспектах. Замовляли ліжко, задоволені ним на 10000% відсотків. Зробили навіть швидше зазначеного строку. Неймовірні менеджери, особливо дякую Христі, яка була на зв‘язку 24/7, допомагала визначитись з тканиною, консультувала і зробила нам не одну візуалізацію! Бо нам важко було визначитись) Ліжко в реальному житті просто Меблі від компанії 4LOFT то окремий вид мистецтва

Додаю нижче фото візуалізації і в реальному житті:)

Ульяна
10 ноября 2023 в 23:05

Надзвичайно задоволена якістю меблів та сервісом! Ви на висоті, один з найприємніших досвідів у придбанні меблів. Щиро рекомендую компанію 4LOFT, кращі у свої справі

Маша
10 ноября 2023 в 14:26

4loft та їхні меблі - це щось! Дуже круті моделі, якісне і швидке виконання, рівень сервісу від отримання замовлення до доставки в дім -
Замовляла ліжко на початку цього року, залишилася дуже задоволена як якістю, так і дизайном.
Записуйтесь на консультацію, точно не пожалієте:)

Анастасия
09 ноября 2023 в 6:55

Замовляли диван через інтернет магазин в інстаграмі. Дуже приємний менеджер, дуже хороший сервіс. Диван привезли швидше зазначених термінів. Все ідеально!

Таня
08 ноября 2023 в 3:36

Зі всіх диванів і ліжок, які ми обирали з чоловіком. Тут 100% найкращі
Ми купили диван і ліжко, кожна людина яка заходить до нас в будинок зразу звертає увагу на цю красу
Нам було трішки далеко їхати з нашого міста в Коломию, але воно того варте, дуже приємні дівчата, які допомогли підібрати саме під нас, зробили також дуже швидко, що ще більше радує ну і такий приємний бонус ці надзвичайні ніжні пледики. Тому магазин цей дійсно топовий і крутий

Евгений
04 ноября 2023 в 21:27

Дуже задоволені, і у захваті від того що в нас спільними зусиллями вийшло. Команда 4Loft спрацювала неперевершено, чітко та професійно в обіцяні сроки. Хто має можливість приїжджайте до них в салон, то окрема насолода для очей, бо то небезпечно, без дивана не поїдете.)

Дизайн дивану 4Box, єдиний в своєму роді, сучасний, зручний і практичний. Ми дуже довго його шукали і знайшли в м. Коломиї.
Двоє людей лягають спати аж гай шумить, з вдоволенням, перевірено. 1200мм по ширині, вистачає всім, ні чого не давить, в міру жорсткий і м'який, спина не болить. Рухливі спинки, то взагалі космос.

Модель 4Box вписався в загальний інтер'єр квартири дуже гармонійно. Ми безкоштовно отримали 3D візуалізацію в наших розмірах і вибраній тканині, це допомогло нам зробити вибір кольору тканини, бо без неї було важко визначитись. Наш проект вела Наталія, окрема вдячність їй за професійність, вона завжди на зв'язку. Будь які питання, маємо відповідь, круті відео звіти і фото по готовності дивану, все мали вчасно.

Дуже вдячні всім, дуже приємно було мати з 4Loft, справу. Ви дуже круті і велики молодці, робите правильний бізнес, європейського рівня. Плескаю вам. Коломия рулить, сервіс і якість ще раз хочеться підчеркнути, європейського рівня. Ох уж м. Коломия, здивувала.
Найкращі відгуки про вас серед свого кола, гарантуємо.
Окремо хочу подякувати за доставку, логіст і водій дуже чітко спрацювали, доставили диван вчасно. Гарно упаковано, все доїхало без зауважень. Мало того безкоштовно. Хлопці, дуже уважні, водій навіть допоміг занести.

Окремо дякуємо за приємні сюрпризи, це дуже мило моя дружина дуже розчулилась. Що саме це. Нехай залишиться в таємниці, для ваших нових замовників, ваших клієнтів, нехай їх буде достатньо, бо ви того заслуговуєте.
Вже майже півроку ми маєм задоволення для очей і тіла. Короче диван супер.
4Loft конкурентів для вас в співвідношенні, цена, якість, сервіс, на данний час немає. Утримайте цю планку і нехай вона тільки зростає. Молодці!

Оксана
03 ноября 2023 в 1:10

Хочемо подякувати колективу 4LOFT за бездоганне знання своєї справи, приємно мати справу з професіоналами. Бажаємо прогресу та розвитку, проривних ідей та креативних поглядів.
Особлива подяка Наталі, за відповідальний підхід до всіх побажань клієнта
Випадково в інтернеті побачила моделі ваших диванів, це була любовз першого погляду. І тепер наш красень диван Atelli вже вдома! Ви найкращі!

Володимир
31 октября 2023 в 17:51

Замовляв в даній компанії диван в квартиру. Чудове співвідношення ціна/ якість. Окремий плюс їм за терміни- все привезли вчасно, що в цій сфері досить не часто зустрінеш. Співпрацею лишився задоволений!

Виктория
31 октября 2023 в 3:17

Добрий день! Отримала свій диванчик! Пищу від задоволення. Який же він класний. Радію, що зробила правильний вибір і обрала саме вас. Окреме дякую за подаруночок. Це так приємно. В саме серце! Бажаю вам процвітання і багато гарних клієнтів!

Маргарита
30 октября 2023 в 14:21

Рік тому брали у них диван.
По-перше, сподобався сервіс. Менеджер була постійно на звʼязку і досить швидко відповідала на повідомлення, терпляче ставилася до всіх забаганок і допомогла підібрати ідеальний для нас варіант.
Сам диван приїхав досить швидко, зібрати було легко.
Класний) улюблене місце усієї родини)
Рекомендую

Кирилл
29 октября 2023 в 9:38

Хотіли вам сказать с дружиною велике дякую!
Ліжко просто супер!
Дуже зручно та легко збирається!
Ви дуже гарно оформлюєте замовлення!
Було дуже неочікувано отримати подаруночок)
Будемо у вас замовляти ще диван)
Дякую!

Mamuka
28 октября 2023 в 13:03

Привіт із Одеси! Дуже довго шукав компанію, яка зможе реалізувати мої ідеї і випадково наткнувся на сторінку 4LOFT в інстаграмі. Фотографії та сайт сподобались, подумав - це те, що мені потрібно, вирішив ризикнути і замовити (тому що вживу не бачив меблі) і не помилився! Замовляв диван Eloe та 2 ліжка Low Soft, дуже задоволений якістю меблів все так, як і хотів! За термінами все чітко зробили та відправили з доставкою до Одеси. Окремо хочу подякувати менеджеру Наталі, яка швидко та оперативно робила свою роботу, постійно тримала в курсі справи та загалом вона дуже позитивна людина! В цілому всім задоволений, бажаю вам успіхів та великих масштабів!)

Наталя
28 октября 2023 в 11:34

100% можу рекомендувати, якість на високому рівні, гарний сервіс, також лояльність до клієнта присутня
Тканину для підбору передають, відтворюють візуалізацію, доставка безкоштовна, щей занесуть і складуть
То любов

Світлана
28 октября 2023 в 11:04

Дуже задоволена, що обрала 4Loft. Чудове якісне ліжко, яке вписалось в наш інтер’єр, гарна комунікація з клієнтами та доставили вчасно, навіть чуть раніше ніж просила, плюс ще зібрали нам. Дуже дякую

Добавить отзыв