UAOTZYV.COM

АРМ Розничная торговля

Адрес Краматорськ, вулиця Ярослава Мудрого, 70
Телефон +380 (96) 474-71-15
Часы работы
понедельник10:00-17:00
вторник10:00-17:00
среда10:00-17:00
четверг10:00-17:00
пятница10:00-17:00
Сайт arm20.com
Рубрики Автоматизированные системы управления
Оценка 3.6 22 отзыва
Похожие компании в категории
Cloud Consulting Lab — Краматорськ, вулиця Академічна, 84

АРМ Розничная торговля отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олексій
22 февраля 2024 в 15:32

Повністю згоден з Сергієм (пости нижче), також купував обладнання в POS Sectora, служба підтримки АРМ відправляє за відповідями до них. З роботою на два ПРРО також писав, що не повинно спочатку фіскалізува, а потім розрахунок (в покупця не вистачить коштів на картці, а товар вже фіскалізовано в податковій). Додам від себе ще, не правильно розраховує прибуток, в мене чомусь в приходних накладних одна собівартість, а в звітах по другому чеку по цій накладній собівартість інша. Фіскальні залишки показує тільки на момент запиту, на іншу дату подивитись неможливо, а ще й не показує всі залишки, якщо один й той самий товар прийшов по декільком накладним, показує кількість тільки з однієї накладної. Можливе задвоєння фіскалізації одного чека і неможливість його сторнування. Сканування акцизної марки сканером треба дивитися чи ті що треба букви відсканувалися, буває таке що відскановуються не ті букви акцизки. Після повернення чека з відкладених знову запитує сканування акцизної марки, а також списується товар не з тієї накладної, з якої попередньо було вибрано товар. Недоліків, нажаль, багато, про це вказуєш розробнику для усунення, а у відповідь отримуєш: звертайтеся туди, де купили програму. Це якийсь маразм, я ще не бачив, щоб сервісні центри відправляли клієнтів в магазин, де купили товар. Робити виправлення в програмі вони не спішать, з листопада 2023 року пишу їм про проблеми програми, оновлень немає. Заявленого офлайн функціоналу у програми також немає. Навіть продати акцизний товар (алкоголь) немає вікна вводу акцизної марки в локальному режимі роботи каси (так званий офлайн режим).
В завершення скажу, що сама програма непогана, є недоліки, які чомусь довго не виправляють, і онлай підтримка робить щось не так, замість дякувати за виявлення помилок, для їх усунення, вони вас просто посилають. До продавця ПЗ.

Сергій
21 января 2024 в 15:36

В програмі є помилка в розрахунках.
Коли робиш накладну на повернення постачальнику, то програмка не віднімає цю суму від загальної суми приходів, а додає. Так не має бути. Це ще одна критична помилка

Сергій
21 января 2024 в 15:34

Анатолій, а як Ви формуєте звіт за місяць з розбивкою по дням по алкоголю (група алкоголю, сума продажу, сума акцизу) щоб бухгалтеру здати декларацію?

Анатолій
20 января 2024 в 18:07

Ну я хз про незручності з двома ПРРО - в мене працює. Більш того, адекватної альтернативи з такими можливостями на два-три ФОП я не бачив. Три магазини, алкоголь. Бухгалтер теж каже що після торгсофту, все набагато краще.

Сергій
14 января 2024 в 21:11

Раджу не купувати програмку а спробувати в оренді.
Розробник практично не покращує суттєві моменти, а саме:
1) при роботі з 2-ма ПРРО одночасно віконце про розподіл сум між ПРРО1 і ПРРО2 виводить вже після підтвердження фіскалізації. Касиру потрібно на калькуляторі вираховувати суми для проведення по різним банківським терміналам.
2) неможливо сформувати Z-звіти окремо по ПРРО1 або ПРРО2. Знову в руки калькулятор або Excel;
3) касир помилково зробив службову видачу в 100 разів більше чим наторгував за день і програмка пропустила таку видачу! ;
4) якщо купив не у самого ARM (в моєму випадку POS-Sector) - то всі побажання через того, в кого купив. А там лише підтримка. На покращення не впливають.
5) Сортування працює криво. Наприклад, я хочу відсортувати по товару, який приніс
найбільшу суму продажу (такий собі АВС-аналіз). А воно сортує спочатку всі цифри, де
перша дев'ятка, потім вісімка і т. Д. І, якщо товару продалось на 648 грн, то він буде
нижче чим той, якого продалось 90 шт чи 85;
6) не відсилає z-звіт на пошту після закриття зміни

Ті, хто ставлять 5 зірочок явно співробітники компанії. Адже навряд, якщо був 1-2 відгуки за півроку за 3 дні їх стало аж 7шт.

Якщо у вас маленький магазинчик з 1ФОП - то ваше.
Якщо працюєте з акцизом на загальній групі, а тип-паче у вас 2-3 такиз магазини - НЕ ЗВ'ЯЗУЙТЕСЬ З ДАНИМ ПРРО!
Втрата часу!
Ви не отримаєте необхіних вам звітів та якості в роботі програми.
Розробник не звертає увагу на побажання.

Анатолій
26 ноября 2023 в 19:36

Користуюся програмою більше року, все супер, рекомендую. Онлаін підтримка також працює. За допомогою інформаційного відео легко навчитися працювати з програмою, продавці за декілька днів працюють без проблем.

Ольга
25 ноября 2023 в 19:38

Працюю давно, в цілому норм. Є експорт до інтернет магазину. У вересні-жовтні були проблеми з доступом до податкової, але вже все ок. Подивимось як буде робити взимку, якщо будуть відключення.

Славік Франківськ
25 ноября 2023 в 19:35

До програми є питання, але наразі, альтернативи на ринку немає. Вибір ПРРО, ставки податків залежно від накладної, тонкі параметри шаблонів друку, кількість звітів. Загалом, якщо потрібна повноцінна облікова прога Українського виробництва, з можливістю роботи з кількома ФОП та контролю лімітів – вам сюди. Ще момент - андроїд каса має більш обмежений функціонал, ніж Віндовс. Так що якщо ваги, термінал, принтер і продуктовий з алкоголем - потрібно ставити під вінду.

Славик
25 ноября 2023 в 15:19

Нормальная программа. Единственная полноценная учетка с ПРРО на рынке, с возможностью покупки, без последующих ежемесячных платежей. Рекомендую. Разработчикам - добавьте возможность подключения 3-го ПРРО на кассовое место. ПОнимаю что нас таких желающих не много, но тем не менее мы есть. Спасибо заранее

Микола
25 ноября 2023 в 15:03

Інвентаризація з андроїд-складом стала крутим допоміжним інструментом. Зручно сканувати штрих-коди через телефон - зекономило купу часу. Але чесно кажучи, трошки часу знадобилося, щоб розібратися в програмі. Не відразу зрозумів всі хитрощі. Зараз працюю норм, вже 3-й магазин.

Володимир
24 ноября 2023 в 23:18

Користуюсь даною програмою вже більше року, спочатку звісно було складно, але після перегляду мануалу (відеоуроки та інструкції) стає зрозуміло що і до чого, плюс техпідтримка по телефону і у вайбер. За короткий період часу стало не складно працювати з програмою в складському модулі, таке як створення товару, внесення накладних. Для касира достатньо один - два дні, щоб він почував себе впевнено. Функціонал програми досить розширений, це підтримка двох ПРРО, також ФОПів на одному касовому місці, складський і касовий облік, залишки, бонуси, знижки і т. Д. Програмою цілком задоволений, рекомендую її знайомим.

Антон
20 ноября 2023 в 20:21

Досить нормальна прога з непоганим функціоналом. Вміє в ПРРО на два ФОПи, підтримує ваги, приватовський термінал та інш. Можливість придбання без щомісячних платежів за програму. Є свої нюанси - але загалом їх менше ніж у аналогів.

Сергій
30 октября 2023 в 20:27

5 днів пройшло.
Розробник так і не зв'язався.
Задублювалися чеки в податковій, а в чеках програми так і не з'явилися.
В звітах з продажу нема, а в податковій є.
Гарно місяць будемо зводити.
Якщо розробнику байдуже до відгуків клієнтів, то буду тут все фіксувати.
Щоб люди знали яка класна програмка

Сергій
25 октября 2023 в 9:39

За місяць роботи на практиці! Одночасно з 2 фопами (акциз+все інше) більшість можливостей програми вивчено.
Підтримка вже не знає відповідей на мої запитання.
Все передають завдання розробнику.
Так, я розумію, що на одного клієнта орієнтуватися важко, але, РОЗРОБНИК, якщо ви декларуєте можливість роботи з мережею магазинів - то мусите почути таких клієнтів!
Вам (через підтримку та менеджерів POS-Sector) надано вже багато побажань щодо покращення вашої програми.
Запропоновано зустрітися та покращити вашу ж програму.
Надіюсь, Ви прочитаєте цей текст.
Поки-що 2 зірочки за відсутність зворотнього зв'язку від розробника.

Пустовойт Сергій Анатолійович
17 сентября 2023 в 7:58

Не рекомендую дану програму. Сам викинув на неї кошти. Власне програма досить непогана, але підтримака-жах. На даний час половина функціоналу не працює-годують обіцянками полагодити 9 місяців!

Іван Львів
21 августа 2022 в 16:58

Нормальна програма. Легко перейшов з 1С. Обладнання працює. Після початку війни трохи тормозить ПРРО - але це не про програму, мабуть. Android останній зовсім бомба, короче задоволений.

VVMUR1976
24 марта 2022 в 12:16

Помилки, помилки, помилки. Порограму постійно допилюють. Даремно викинуті гроші. Повернути не можливо. Добре аналізуйте функції перед придбанням, наприклад, працює лише з приватівськими терміналами.

Сергей
06 марта 2022 в 19:45

Чудова програма для роботи. Є свої нюанси але програма програма постійно оновлюється і це дає розуміти що над нею постійно працюють та удосконалюють. Рекомендую

Саша
02 марта 2022 в 11:52

Программа довольно простая в использовании как для руководителя, так и для сотрудников.
Кассовое местоимеет весь функционал, который необходим в повседневной работе.
За все время работы, проблем с работой не было, тех поддержка консультирует по всем вопросам, которые возникают, а также есть видео и текстовая инструкция, которую поймёт любой.

Александр
17 февраля 2022 в 9:43

Гарна і проста програма обліку До настройки і роботи з прро ще не дійшов (весь жах попереду) але поки що мені все подобається. Оновлення програми надходять майже кожен день і це добре я вважаю. Баги і помилки виправляють дуже оперативно. Розробникам респект

Добавить отзыв