UAOTZYV.COM

ЮНИТАЛ отзывы

Адрес Кривий Ріг, вулиця Героїв АТО, буд. 65
Телефон +380 (67) 284-27-11
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-14:00
Сайт unital.ua
Рубрики Агентство недвижимости
Оценка 4.3 34 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Агентство Недвижимости ЮНИТАЛ — Кривий Ріг, вулиця Петра Калнишевського
Похожие компании в категории
Realty Group — Кривий Ріг, вулиця Лермонтова, 25
Агентство Недвижимости Верум — Кривий Ріг, просп. Гагаріна, 25
95 КВАРТАЛ АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ — Кривий Ріг, просп. Гагаріна, 1
Агентство недвижимости НАШЕ — Кривий Ріг, вулиця Криворіжсталі, 5

Агентство недвижимости ЮНИТАЛ отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Женя
27 сентября 2023 в 11:50

Дякую за ваші послуги, залишились дуже задоволені. Гарних вам клієнтів, і успіхів в роботі.
Панасенко Андрій Олександрович.
Риєлтор Данилова Наталія Михайлівна
Facebook Наталія Данилова

Sveta Orlenko
26 сентября 2023 в 22:30

Хочу оставить отзыв об Агентстве Юнитал. По рекомендации своей знакомой обратилась к Даниловой Наталье Михайловне, по продаже своей квартиры. Созвонились, встретились в офисе. Приятные все сотрудники. Обговорили продажу с Андреем Александровичем. Ну что сказать? Люди на своем месте! Спасибо Вам огромное! Всё прошло легко, быстро и самое главное -остался приятный осадок! Вы профи, Вы душевные, Вы классные! РЕКОМЕНДУЮ!

Андрей
17 сентября 2023 в 18:09

Дякуємо Андрію Олександровичу Пасенку та рієлтору Наталі Михайлівні Данилової за надану допомогу з продажу нашої квартири та бездоганно виконану роботу! Дуже швидко знайдено реальних платоспроможних покупців. Крім того, агентство взяло на себе всі турботи щодо оновлення старих документів та підготовки необхідних для самого продажу. А сама угода була підготовлена ​​до останніх дрібниць дуже професійно та проведена просто чудово!
Величезне вам спасибі!

Женя
11 сентября 2023 в 23:27

Хочемо подякувати Євгенії Богославській та Андрію Пасенку. Ми дуже задоволені співпрацею з вами. Дякуємо вам за ваш професіоналізм. Ви задовольнили всі наші побажання. Якщо що, ми тільки до вас)

Женя
23 августа 2023 в 5:43

Щира подяка Панасенку А. О, рієлтору Ткаченку Дмитру за професіоналізм, особливий виважений підхід до вирішення поставлених завдань; надані вичерпні консультації з правових питань щодо купівлі - продажу нерухомості. Особлива подяка за інтелігентність, шанобливе ставлення до клієнтів, супровід 24/7.
Нехай щастить у професійній діяльності.

Olga
12 августа 2023 в 19:37

Від співпраці тільки позитивні емоції!
Андрій Олександрович Панасенко та Ткаченко Дмитро, ріелтор, професіонали, які відрізняються індивідуальним підходом, уважністю до деталей та супроводом 24/7.
Якщо вам потрібні надійність, грамотний підхід до справи та комфортне спілкування, то вам однозначно сюди!
Бажаємо успіхів та процвітання "Юніталу" ще впродовж багатьох років, плідної співпраці та задоволених клієнтів!

Татьяна
07 августа 2023 в 10:22

Рекомендую Агенство нерухомості" Юнітал"-фахівці найвищого класу, а саме Пасенко Андрій і Дмитро Ткаченко. Оформлення угоди по продажу квартири відбулося швидко, професійно. Мають чудовий досвід і підтримують вес ь процес від початку до кінця!

Яна
31 июля 2023 в 8:33

Хочу подякувати всім співробітникам АН Юнітал, а особливо Пасенку Андрію Олександровичу та Данилову Наталію Михайлівну. Діти ви не просто професіонали своєї справи, ви чарівники. Я просто не очікувала наскільки швидко ви впораєтеся з поставленим вам завданням. Сподіваюся це не остання наша співпраця. Величезне вам спасибі.

Кондрашева Ольга
09 июля 2023 в 11:59

Від співпраці тільки позитивні емоції!
Андрій Олександрович Панасенко та ріелтор Ткаченко Дмитро - професіонали, які відрізняються індивідуальним підходом, уважністю до деталей та супроводом 24/7
Якщо для вас важливі надійність, грамотний підхід до справи та комфортне спілкування, то вам однозначно сюди!
Бажаємо агенству "Юнітал" успіхів та процвітання впродовж багатьох років, плідної співпраці та задоволених клієнтів!

Лариса
10 июня 2023 в 15:02

Спасибо Вам, Андрей Александрович за вашу проделанную работу. Всё качественно и быстро!
Рекомендую всем! Очень хорошее отношение к клиентам.

Наталія
11 мая 2023 в 8:37

Дуже рекомендую АН Юнитал!
Намагались співпрацювати з багатьма рієлторами, але тільки в цій компанії нам допомогли продати нерухомість швидко та на вигідних умовах. Особливо хочу відзначити Данилову Н. М. Та Пасенко А. А, які висвітлили покупцю всі плюси нерухомості та допомогли швидко перевірити та оформити документи. Справжні професіонали своєї справи!

Марина
27 апреля 2023 в 19:42

Агентство нерухомості Юнітал, всім рекомендую, дуже організовано, професійно, швидко, справжні професіонали, рекомендую звертатися саме сюди! Дякую Наталі Михайлівні Даниловій, Пасенко Андрію Олексійовичу! У мене залишилось приємне враження! Дякую вам!

Руслан
24 марта 2023 в 21:12

В наший непростий час, питання щодо купівлі та продажу нерухомості досить не проста задача!
Особисто мені в цьому плані дуже пощастило, тому що зустрів КОМАНДУ справжніх професіоналів!
Ріелтор, пані Наталля Данилова, ознайомила мене з усіма варіантами, враховуючи мій щільний графік роботи, вона завжди входила в положення і підлаштовувалась під мене, жодного разу в мене ні на йоту не закладалося відчуття того, що мені хочуть швидко щось нав‘язати, навпаки, мені показували і пропонували безліч варіантів, і завжди дослухалися саме до того, що хочу саме я! Тому напевно мені зараз так і подобається моя квартира!
Андрій ОЛЕКСАНДРОВИЧ, чітко, грамотно і професійно відповів на всі питання, що мене турбували, особливо щодо перепланування і узаконення, особисто сам, виїздив і контролював усі процеси. Було проговорено всі дати по оформленню, все досить швидко і чітко виконувалось, за графіком!
Щира подяка агентству ЮНІТАЛ, команда справжніх професіоналів, успіху ВАМ і процвітання!

Валентина
22 марта 2023 в 19:05

Хочу выразить огромную благодарность Пасенкову Андрею Александровичу, риэлтору Даниловой Наталье Михайловне. Обратилась в компанию с вопросом продажи дома. Наталья Михайловна-грамотный, профессиональный риэлтор. При продаже дома, подчеркивала его достоинства. Андрей Александрович -прекрасный адвокат. Очень четко, быстро, качественно оформил документы.
Спасибо, работой довольны.
Рекомендую.

Олена
30 января 2023 в 15:03

Хочу подякувати компанію Юнитал за організацію та допомогу з угодою по продажу квартири. Особливо дякую Андрію Олександровичу та Наталії Михайлівні за професіоналізм та швидкість.

Алла
23 февраля 2022 в 13:18

Это бомба, молодые современные ребята готовы помочь откликнуться в любую минуту, в течении суток помогли мне продать кв Ткаченко Анастасия и Пасенко Андрей, благодарю их за их пунктуальность, отзывчивость, креативность, и быстрое реагирование, от души и сердца

Анна
21 февраля 2022 в 17:58

Спасибо Вам огромное "Юнитал" за помощь в покупке квартиры. А особенно благодарю от всей души риэлтора Ткаченко Анастасию, золотой человек очень внимательна и отзывчева. Очень приятно с вами работать. Рекомендую!

Светлана
17 января 2022 в 22:17

Огромное спасибо Тамара, Вам, за вашу роботу. Нам очень приятно было с вами работать. Помогла продать квартиру и купить дом. Была с нами до самой сделки.

Ярослав
28 декабря 2021 в 21:16

Сделка прошла на ура. Квартира продана по нужной мне цене и в короткие сроки. Спасибо. Все легко и спокойно. Буду обращаться и в дальнейшем.

Владимир
24 декабря 2021 в 6:45

Юрий Николаевич и Тамара, спасибо Вам за проделанную работу. Мы уже и не надеялись, но Тамара продала нашу квартиру и помогли с покупкой дома. Будем Новый Год встречать в новом доме. Удачи Вам и наши лучшие рекомендации.

Добавить отзыв