UAOTZYV.COM

Ябко Apple Store отзывы

Адрес Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 40
Метро Вокзальна 2.8км
Телефон +380 (67) 777-82-47
Часы работы 10:00-21:00
Сайт jabko.ua
Рубрики Магазин электроники
Оценка 4.4 21 отзыв
Ближайшие филиалы компании
Ябко — Дніпро, вулиця Марії Кюрі, 5
Ябко — Дніпро, вулиця Титова, 32
Ябко Apple Store — Дніпро, ТРЦ Караван, вулиця Нижньодніпровська, 17
AppGrade / Ябко Apple Store ТРК Сонячна Галерея — Кривий Ріг, площа 30-ти річчя Перемоги
Похожие компании в категории
Comfy — Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 31А
Brain — Дніпро, вулиця Володимира Мономаха, 15
Эльдорадо — Дніпро, вулиця Пастера, 8А
Интернет-магазин TeleMart — Дніпро, вулиця Княгині Ольги, 1

Ябко Apple Store на Дмитра Яворницьком отзывы

21
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Марина
15 июня 2024 в 9:06

Досконалість. Легенда. Ідеал. Кращих не існує.
Ще один родич з яблучним гаджетом. Дуже дякую за якість та сервіс! Швидку доставку та клієнтоорієнтованість!

Ира
26 декабря 2023 в 3:17

Мамі порадила цей магазин оскільки сама раніше в ябко (у Києві) купувала айфон, вона теж собі хотіла. Пошкодувала, що порадила.
Ситуація: мама обрала айфон, зателефонувала до магазину, там їй сказали, де він є, запропонували зарезервувати, вона погодилася і приїхала за ним, щоб купити.

У магазині кажуть, що його вже нема. Це як? Навіщо бронювати? Чому не повідомили? Мама їхала з іншого міста, щоби його забрати.

Натомість пропонують інший айфон (іншого кольору), звичайно ж вже гірший за стан із явно заміною батареї і ще невідомо чого. Мама купила, бо хотіла айфон і їхала за ним спеціально.

На заперечення, що він червоний замість чорного продавець відповідає, увага (!) : «Ну ви ж не собі берете, яка вам різниця якийсь телефон».

Хлопці, ви взагалі в собі?
Людина у віці не може купити собі айфон?
Навіщо це твердження, з чого цей горе продавець зробив такий висновок?

Ця образа - треба навчити продавців професійної поведінки.
Крім того, в залі стояв натовп продавців і просто гоготали.

Скло наклеїли – через два місяці воно почало відклеюватися. Скло коштує близько 900грн.

Я розчарована в цьому магазині через таких продавців, зла і засмучена таким ставленням до моєї мами.

Чому таке ставлення до клієнтів? Ви не один магазин в Україні, де можна купити техніку apple.
Підсумок: айфон не той, про відміну броні нічого не повідомили, скло відклеїлося, образив продавець.

Ann
04 декабря 2023 в 21:33

Чудовий магазин і супер професіонал менеджер Антон
Допоміг з ноутбуком, все швидко оформив. Дякую

Number
02 декабря 2023 в 15:10

Чудовий магазин. Забирала iPad подрузі з Києва, яка замовила його через Instagram, дуже здивувалася як вона знайшла магазин в Луцьку, виявилось вже декілька разів замовляла техніку в Ябко) Світ тісний. Особливий лайк за атмосферу в магазині. Хотілося взяти бідон кави і не виходити звідти ніколи)

Виктор
28 ноября 2023 в 17:16

Неодноразово користуюся послугами даного магазину і як завжди у захваті, швидко, лаконічно і без зайвого) з усім допоможуть і у всьому підкажуть

Lawrel
20 июля 2023 в 18:32

Дякую за вашу службу! Було кілька проблем через англійську, але хлопці допомогли розібратися з моєю проблемою. Дякую тобі!

Катя
11 июля 2023 в 4:26

Змінювали батарею у квітні на айфоні 11, начебто здавалося все добре. Ось тільки через чотири місяці вона впала до 87%. Якщо це ок, - питання. Якщо батарея норм якості (оригінал), то знижується кілька відсотків за пів року, ну не 13… не багато не задоволений.

Владислав
08 июля 2023 в 21:00

Хлопці працюють самовіддано, дякую за гарне обслуговування та за допомогу в вирішинні мого питання

Костя
01 июля 2023 в 1:53

Купував техніку для себе і близьких, радують завжди веселі і чуйні консультанти, повз цього хлопці дуже добре розуміються на тому, що займаються. Був випадок коли забув пароль від телефону та я думав все вже … але guys сказали що зроблять та зробили! Дякую велике 5 з 5:)

Руслана
26 марта 2022 в 2:58

Мне уже давали рекомендации на этот магазин. Свой телефон приобретала в этом магазине. Осталась довольна подходом и обслуживанием. Консультацию проводил Никита очень все подробно объяснил не навязывая ничего лишнего. Свой аппарат ждала несколько дней пока приедет, позвонили, оповестили, все быстрее чем ожидалось. В день сделки консультант Виталий со всеми моментами помог, дополнительно всё объяснил, продажу провёл профессионально, без навязываний (что очень не люблю). Спасибо и рекомендую!

nata
23 марта 2022 в 2:35

Обратились за ремонтом. Персонал вежливый все ок, тут спору нет. Позвонили мы уточнили в Днепре ли ремонт, говорят да приезжайте. Приезжаю, берут телефон на диагностику и говорят что отправляют телефон во Львов (ждали больше недели пока он катался туда сюда) но это такое, можно было и не отдавать, понятно что все по желанию. При осмотре записали что не работает, но как обычно после диагностики по вылазило еще подводных камней дополнительного ремонта и что странно, отдавали с норм батареей держала нормально, показывало 94%, а во Львове нам уже говорят батарея вздулась - надо менять. От ремонта мы отказались, заплатили 200 грн за диагностику и забрали телефон, дома выясняется что состояние батареи показывает 99%! (это вообще как? Отдавали с 94%) и батарея стала держать 3 часа. В авиа режиме за ночь со 100% разрядился на 50%. Короче ругаться не стали, доказать все равно ничего не получится, вопрос остается как смогли "улучшить" батарею? ! И из неприятного, на коробку от телефона понаклеивали стикеров, которые не отдираются и порисовали шариковой ручкой (кто продавал бу айфоны, знают что коробка - это важно)

Катерина
22 марта 2022 в 7:04

Мне очень нравится этот магазин, огромное спасибо продавцам-консультантам! Помогут в выборе и все подробно расскажут, вежливые. Все качественно. Помогли мне в проблеме с телефоном, отдельно респект консультанту Виталию!:)

Юлия
22 марта 2022 в 2:35

Не первый раз возвращаюсь в этот магазин, очень приветливый персонал, предлагают только то, что действительно нужно) Качество товара всегда на высоте Отдельное спасибо консультанту Виталию)

Женя
20 марта 2022 в 22:43

Хочу поблагодарить консультанта Артура. Пришли с мужем за аксессуарами к телефону, помог в выборе, ответил на все интересующие вопросы. После такого обслуживания, теперь будем обращаться только в Ябко!

Ross
07 марта 2022 в 21:53

Записался по телефону на услугу лазерной гравировки клавиатуры. Приехал, мне говорят что мастер выходной и будет через два дня.

Ваня
05 марта 2022 в 5:57

Спасибо. Произвели обмен телефона с доплатой (телефон был куплен несколько дней назад). Поменяли 13 на 13 pro max с доплатой без скандалов и вопросов. Спасибо за сервис!

Юрий
02 марта 2022 в 17:19

Дякую, в магазині працюють професіонали. Привітно зустріли, допомогли з вибором і налаштуванням. Консультанту (продавцеві) Віталію дякую за його працю і чемність. Супер магазин « Ябко»!

Даниил
09 января 2022 в 22:46

Купили яблочный продукт, спасибо девушке консультанту, все доходчиво обьяснила)
-были небольшие проблемы с оплатой терминалом, но хорошо что он вообще есть)

Саша
26 ноября 2021 в 8:59

Очень приятный персонал, на все вопросы отвечают компетентно, сразу вызывают доверие. Консультант Артур легко смог расположить к себе и подобрать то что я хотела. Прекрасный выбор аксессуаров) Согласна с их слоганом на все 100% «apple це ябко», как минимум у меня не возникает вопроса где купить новое «яблочко», ДЯКУЮ?

Мария
11 октября 2021 в 13:01

Найкращі, бо прийшли до цього магазину після невдалої покупки в іншому. А тут одразу сказала, що купуємо телефон саме мамі на подарунок на що консультант одразу порекомендував для початку 8-й, запропонував нам самим обрати який колір (що в наявності) й об'єм пам'яті. Ми обрали в ідеалі золоту вісімку на 64гб, а ще можна було залишити завдаток й прийти завтра за покупкою.

Ми прийшли наступного дня й консультант запропонував ще кращу модель. Теж золоту, але вона була без дефектів зовсім.

На всю покупку знадобилося не більше 10 хвилин. Ми сказали - прийдемо сюди ще через місяць й сказали побажання, на що нам відповіли, що знайдуть саме те, що нас потрібно й зателефонують, щоб ми прийшли перевірити.

Дякую, що існує відмінний сервіс й найголовніше - людське відношення, не "втюхування", а справжня робота.
М. Дніпро, консультант Дмитро (як написано було на візитці).

Добавить отзыв