UAOTZYV.COM

ВСП №3 Лікувально-діагностичного центру медичної академії

Адрес Кам’янське, просп. Свободи, 24б
Телефон +380 (68) 628-76-54
Сайт www.dialab.dp.ua
Рубрики Диагностический центр, Больница
Оценка 2.8 4 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Медикум / Медичний центр Медікум — Кам’янське, просп. Свободи, 35

ВСП №3 Лікувально-діагностичного центру медичної академії отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
15 мая 2022 в 15:58

Була вражена скотським відношенням лаборантів Медікума, який знаходиться в приміщенні ЦПМСД №3, до пацієнта з гострою болью, прождали більше 4 годин, направив лікарь з 7 лікарні пройти КТ перед госпиталізацією, ситуацію роз'яснили і дівчинці на рецепшині (але вона нічого нерішає, як відповіла нам, тоді питання для чого вона там сидить, гроші тільки рахувати?) і заходили просили безпосередньо лаборантів, але промаринували з почечною колікою хворого, ще при тому з нами була маленька (4 роки) дитина. Прошу звернути увагу роботодавців на своїх працівників, кожного пацієнта приймають дуже довго, бо займаються розмовами по телефону та між собою, обговорюють свої відпустки і т. Д. Але я розумію що проблема в медперсоналі, бо колись звертались до центру, тільки в Дніпрі, то залишились дуже задоволені.

Ната
07 июня 2020 в 11:28

Безумные очереди и непрофессионализм некоторых докторов в этом заведении просто зашкаливают!

Лилия
29 апреля 2020 в 7:13

Изменения, которые в последнее время происходят в этом лечебном учреждении, хорошо сказываются на пациентах. Мне нравится. Удобно.

Люданя
07 июня 2019 в 2:48

Больница ничего. Но такое ощущение что все больные. Не могу сделать узи. Надо ждать две недели. Так и умереть можно! А так чисто и более менее уютно!? !

Добавить отзыв