UAOTZYV.COM

Вкуснейшая шаурма отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Каверіна
Метро Метробудівників 3км
Телефон +380 (50) 669-92-94
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Еда на вынос
Оценка 2.9 8 отзывов
Похожие компании в категории
Челентано — Дніпро, просп. Лесі Українки, 25/27
Атриум — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
Челентано — Дніпро́, 49000, бул. Європейський, 2Б
Столовая Бистро — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 52

Вкуснейшая шаурма отзывы

8
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Елена
10 июня 2023 в 10:47

Ось так номер, хоча. Багато років моя родина жила поряд з Каверинським ринком, кілька років як переїхали в інший район, але, свого часу діти мої розкуштували цю шаурму, і, в їхньому рейтингу міських, вона була найкрутішою - смачною, чистої та м'ясної. Сьогодні, проїжджаючи повз, не втрималася - їсти хотілося - а от і "перевірена" смакота на Каверіна. Над душею у шаурмістки не стояла, скільки вона там відміряє м'яса, не фіксувала, замовила, сплатила і відійшла на пару хвилин від кіоску. За підсумком: у моїй шаурмі чомусь - тобто цибуля, яку я просила не класти, і в моїй шаурме зовсім немає м'яса. А ще вона несмачна тепер зовсім - світлого соусу немає взагалі. Усі ці аспекти я виявила вже вдома. Але загалом - новий алгоритм роботи закладу зрозумілий. І черг по шаурму на Каверіна більше немає. Зрозуміло чому.

Bamboo
06 мая 2023 в 0:43

Постійно брали тут шаурму, все було просто чудово. Останнім часом щось підводять. Сьогодні брали 2 гострі шаурми, одна з цибулею, інша без. Працівниця переплутала десь яка.
Гострота завжди була в міру. Як тільки почали їсти, склалося відчуття, що працівниця просто взяла гострий перець, нарізала його дрібно і закинула до нас у шаурму з кісточками. Одного укусу вистачило, щоб наші шлунки відпали. Дякую за витрачені 200 гривень

Егор
11 марта 2022 в 6:14

Шаурма на Каверина одна из самых лучших в городе! Всегда беру стандарт с сыром. Клёвые девушки, всегда хорошо и радостно обслужат:) всем советую.

Volodymyr
26 января 2022 в 12:36

На рахунок того, шо "вкуснєйша", господарі "трохи" перебільшили.
Спробував, середній рівень.

Евгений
01 марта 2021 в 16:42

Ребята, незнаю как вам, я живу возле этой шаурмы, первые разы была вкусная, потом очень резко испортилась, и до сих пор плохая. Обьясняю в чем. Во превых в шаурму кладут не мясо а шкуру, во вторых мясо в шаурме холодное и картошка, приятнее когда только с шампура срезали. Брал еще бурум, лежала в гриле долго, но сыр как был натертый, так и не расстаял. Мой совет, если очень хотите шаурмы - едьте на автовокзал (Турецкая шаурама) стоит очередь из 10 человек (хотя рядом еще 6 точек другой шаурмы) Отзыв реального клиента! Если вы владелец, и вы читаете сейчас это - улучшите качество мяса и сворачивайте правильно шаурму! На этом все, всем спасибо!

Григорий
18 июля 2020 в 17:53

Это на самом деле одна из самых вкусных что я кушал.
Есть два условия.
1) Двойное мясо.
2) Хвалить Тётю которая делает сие блюдо. Чем больше хвалишь тем вкуснее будет.

Ifreet
15 июля 2020 в 21:07

Название не всегда себя оправдывает, все зависит от повара. Шаурма средняя, не плохая и не лучшая.

Вадим
14 июня 2020 в 9:09

Никому не рекомендую. Заказывал две шаурмы с сыром - одна шаурма оказалась меньше другой в два раза, да ещё и сыр не твёрдый, а плавленный сырок дружба:)
Шаурмой это назвать сложно, скорее шкурки с под мяса в лаваше: D

Добавить отзыв