UAOTZYV.COM

ВетКлиника ДОБРЫЙ Доктор зоотовары, ветаптека / Добрий лікар

Адрес Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 100
Телефон +380 (50) 699-74-56
Часы работы 09:00-19:00
Рубрики Ветеринарная лечебница
Оценка 4.3 48 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Добрый Доктор / Ваш Добрий Лікар — Нікополь, вулиця Шевченка, 214
Похожие компании в категории
Свій лікар — Дніпро, вулиця Чернишевського, 1а
Биомир — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 58
Ветеринарный госпиталь — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 12
Ветеринарный центр ПроХвост — Дніпро, просп. Олександра Поля, 121

ВетКлиника ДОБРЫЙ Доктор зоотовары, ветаптека / Добрий лікар отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Аннет
08 ноября 2023 в 20:33

Дуже приємний персонал. Швидко та якісно провели операцію. Котик через дві години після кастрації вже гарно себе почував. Велика вдячність за таких спеціалістів

Кит
21 октября 2023 в 7:57

Обслуговуємо в цій клініці кота та собаку із самого її відкриття. Проходили за стільки років тут все: стерилізацію, нагноєння, нежиті, травми – завжди чудове ставлення та відмінні результати, дякую.

Ольга
27 сентября 2023 в 20:43

Стерилізували двох кішок та кота: все пройшло чудово! Нещодавно відвезли кота з незрозумілою пухлиною за вухом. Миттєво поставили діагноз-абсцес, лікар розкрив, обробив, призначив лікування. Цілком бюджетно, уважний персонал та дуже компетентний!

Татьяна
05 сентября 2023 в 4:59

Дуже гарна клініка. Персонал привітний, спеціалісти кваліфіковані. Відмовилися від клініки, яка знаходиться поряд з будинком, тепер обслуговуємось тільки в Доброму лікарі, хоча їхати не близько, але здоров'я наших вихованців дорожче.

Юлия
17 августа 2023 в 4:05

Абсолютно не погоджується з попереднім коментатором. Клініка так, без пафосу. Але, якщо для Вас важливий підхід лакшері, то і клініку потрібно вибирати з іншою ціновою політикою.
Я 8 місяців тому стерилізувала свого собаку та кішку мами. Мамина кішка вже через 3 години скакала і їла, ніби нічого не було. Враховуючи, що у мого собаки "складна" порода (пекінес), післяопераційний період був складним. Так от лікарі та молодший персонал були зі мною на зв'язку (за їхньою ініціативою) до 22.00. На будь-яке моє запитання відповідали, підтримували та пояснювали все до дрібниць.
Лікарі "витягли" йорка подруги, якого залікували, до речі, ось у такій пафосній клініці з білими посмішками персоналу та космічними цінами.
Щодо питання якості анестезії. Що Вас вражає? Коли ви приходите в аптеку, вам пропонують ліки одного спектру за різною ціною. Не йдеться про анестезію - кулаком по голові чи медичний препарат? Мова про більш менш легкий вихід з наркозу. І відкрию Вам секрет, у лікарні для людей питання ставлять таке саме.
Лікарі лікують наших вихованців, активно волонтерять.
Давайте будемо добрішими і поважнішими до тих, хто полегшує життя тим, хто не в змозі подбати про себе самостійно.
Лікаря Максими, дякую за Кору, Місяць та Тайчика:)

Анастасия
03 августа 2023 в 20:47

Найкраща ветеринарна клініка у Дніпрі! Тут справді люблять тваринок і якісно, професійно та швидко їм допомагають! Є з чим порівняти, лікуємо тепер тільки тут! Подяка за класну роботу людям, що там працюють! <3

Татьяна
02 августа 2023 в 16:32

Дуже задоволена, що поряд з нами є така ветлікарня, мій Джек Рассел постійний клієнт, завжди правильний діагноз і грамотне лікування. Велике дякую!

Саша
28 июля 2023 в 14:30

Принесли на кастрацію кота. Перелякана дівчина поставила нам цікаве питання: коту робити хорошу анастезію, чи як? На прохання оглянути кота при нас, вискочив озлоблений ветеринар. Залишайте кота, ми самі все зробимо. Ми здивовані, віддали кота і стали чекати. Прийшли забирати кота, ветеринар знову не зволив вийти і розповісти, як пройшла операція. Повертала тварину, якась жінка, сказавши, що операція пройшла успішно. Дуже хотілося б дізнатися прізвище цього ветеринара, який робив кастрацію, і в жодному разі більше до нього не потрапити на прийом. Якщо вони не можуть нормально спілкуватися з людьми, то яке у них тоді ставлення до тварин?

Светлана
13 июня 2023 в 20:43

Коту було дуже погано. Кров із сечею. Ходимо на уколи. Дуже задоволені. Кіт ожив крові немає. їсть п'є воду.
Дякуємо величезним лікарям.

Ольга
21 марта 2022 в 11:23

Клинику не так просто было найти. Прошли мимо неё несколько раз, и всем потому, что вывеска клиники выглядит как просто магазин товаров для животных. Внутри действительно 2 в 1, тут и столы для больных животных, и рядом же полки с кормами, аксессуарами и т. П. Но хоть и все вперемешку, но очень понравились специалисты клиники. Молодые, активные и в то же время опытные ребята. Хороший коллектив и умелый. И конечно же наш кот все прививки перенёс хорошо

Елена
17 февраля 2022 в 14:18

Рекомендую данную клинику. Внимательные и отзывчивые доктора. Операцию кошке провели оперативно. Благодарю.

Дима
01 февраля 2022 в 4:49

Ребята молодцы очень приветливые быстро и качественно определяют диагноз и так само лечат. От Шерхана благодарность

Лена
04 декабря 2021 в 1:46

Сделали очень быстро операцию по стерилизации кошечки. Через час уже забрали. Оплатили 700 грн хотя предлагали по акции 300 грн. Но хотела лучше наркоз. Швы снимать не нужно, антибиотик и обезбаливающее пролонгированного действия. Шов аккуратный. В общем пока мы довольны!

Татьяна
28 ноября 2021 в 4:11

Отличная клиника, толковые, грамотные врачи, всё быстро и без лишних слов. Сейчас мои котики на лечении, после выздоровления дополню отзыв. Спасибо

користувач
26 ноября 2021 в 20:36

Прекрасная клиника. В 2018 году стерилизовали кошку, она практически не заметила операцию, на следующий день уже прекрасно чувствовала себя. 26 октября 2021 стерилизовали собачку, операция заняла 20 минут, даже в этот же день собака себя чувствовала хорошо, а спустя 2 дня и вовсе нопмализовала аппетит и поведение, как всё и было. Сервис на уровне, цены очень приемлемы, всем рекомендую!

Саша
22 ноября 2021 в 21:25

Приятная клиника, проводили стерилизацию кошечки (700грн). Недорого, быстро и кошечка через час уже бегала) советую

Tata
15 ноября 2021 в 6:20

Стерилизовали кошечку. Операция заняла 20 минут, через сутки животное уже чувствует себя отлично. Спасибо врачам за профессионализм и оперативность

Наргиза
12 ноября 2021 в 2:01

Вот вы сейчас пытаетесь оправдаться, но вину так свою и не признаете. Бог вам судья! Ваша клиника годится только для стерилизации и не чего больше! Ответ от ваших врачей был " Что ей уже не чем не поможешь, и что опухоль была отдельной (причём на УЗИ сразу решили что она не операбольная) и что якобы она пустила метостазы на печень и лёгкое, но никак не на селезенку! А в итоге оказалось что опухоль операбельна, и причина была не в ней а в селезенке, которую можно было удалить! Но об этом не слова не сказал ваш врач!

Женя
09 ноября 2021 в 15:44

Много лет в этой клинике, куда бы не обращались - все равно возвращаемся к ним. Лучшие специалисты, адекватная цена. ️

Костя
08 ноября 2021 в 17:01

Обратились в клинику с жалобой насморк у морской свинки. В течении пяти дней морской свинки делали уколы с антибиотиком. Все пять дней свинка отказывалась кушать и об этом мы говорили доктору, но врачи не реагировали на жалобу. Через пять дней свинка умерла - это результат лечения докторов этой клиники. Если вам дороги питомцы не обращайтесь в эту клинику.

Добавить отзыв