UAOTZYV.COM

Вет.Кабинет МедВет

Адрес Дніпро, Парусний провулок, 10
Метро Покровська 1.5км
Телефон +380 (68) 446-82-23
Часы работы 09:00-19:00
Рубрики Ветеринарная лечебница, Ветеринарная аптека
Оценка 4.5 27 отзывов
Похожие компании в категории
ЗооВетЦентр — Дніпро, вулиця Набережна Заводська, 12
Ветклініка Золотий мангуст — Дніпро, Ближня вулиця, 7
Ветеринарная Клиника Доктор Котoffский — Дніпро, вулиця Велика Діївська, 46

Вет.Кабинет МедВет отзывы

27
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вероника
18 января 2024 в 13:03

Уважний, чемний персонал. Наш доктор Олександр Євгенович завжди знайде правильне вирішення проблеми. Рекомендую.

Людмила
17 января 2024 в 9:31

Послугами вет. Клініки "медвет" ми користуємося вже не один рік. Ми є власниками розплідника "Імперія Л і С", в нас багато собак вельш коргі пемброк та мальтійських болонок. Живемо ми на ж/м Перемога, 6, але, не зважаючи на велику відстань, користуємося послугами цієї клініки, бо тут працюють високо кваліфіковані лікарі, які допомагають не лише в клініці, а і в телефонному режимі у будь який час. Велика подяка вам за вашу працю!

Тамара
14 января 2024 в 11:28

Велике дякую!
Дуже уважні та ввічливі лікарі, чудова обстановка
Все на місці, не треба нікуди тікати.
Чудова клініка
Успіхів вам та процвітання

Сергей
11 января 2024 в 21:04

Обережно працюють живодери вбивці!
З появою домашнього улюбленця стали вибирати ветклинику почитавши відгуки вибрали цю клинику, робили в цій клініці кастрацію і так по мелочам зверталися і все було добре. І вот коли трапилось біда треба було зробити операцію все і почалося довго писати не буду, Но після операції було назначено після операційна терапія, так вот від
цієї терапії коту ставалтільки гірше, на мої питання що може вони щось не то роблять була відповідь що це просто ускладнення після операції і таке буває, через тиждень такого лікування (вартисть 20000 грн.) мені сказали далі лікувати немає сенсу і Кота треба ВБИТИ! Тобто приспати. І дякую богу і друзям котрі підказали що можливо треба з іншими лікарями порадитись що і було зроблено! І о чудо Наразі Кіт почав приходити до тями і через тиждень після того як ці ВБИВЦІ прирекли його до смерті! По всім показникам в нього йде покращення він почав їсти пити і ходити. Тому ще раз застерігаю якщо ви кохаєте свого пітомца тікайте від цих живодерів Я навіть боюся уявити скільки животних ЦІ ТВАРЮКИ ВБИЛИ!

Максим
07 января 2024 в 10:56

Вже багато разів звертались в медвет, фахівці на зв'язку коли серйозні ситуації, завжди готові допомогти, це дуже круто, все дуже професійно та якісно, дякую що ви є.

П. С. Рекомендую всім тваринам та їх власникам. Вони найкращі.

Анастасія, Каміла, Карамелька, Фаїна і Мілка
09 августа 2023 в 16:39

Хочу висловити найщірішу вдячність лікарям, медперсоналу і Юлі - працівникам клініки МедВет! Двічі спасли нашу Камілу після невдалого кесарського розтину (робили закордоном)! Допоможуть з будь - якою проблемою, вилікують, якщо треба, прооперують, проконсультують, порадять! Юлічка приємна, ввічлива, завжди знайде час прийому, щоб підходив ідеально, і, якщо потрібно, нагадає про необхідність планових щеплень. В клініці є все необхідне для правильної діагностики і лікування. Денний стаціонар -я спокійно залишала своїх малеч на досвідчених і дбайливих працівників клініки. Дякуємо!

Наталия
30 июня 2023 в 5:29

Гарна лікарня, вожу сюди собаку. Лікар Євген якісно проводить операції і підбирає лікування, просто врятував мою собаку.

Саша
14 июня 2023 в 0:43

Робили операцію котику, все пройшло чудово! Дякую персоналу клініки за професіоналізм та компетентність! Будемо звертатися ще!

peach
09 июня 2023 в 16:27

Навіть не хочеться ставити і одної зірки. Так знущатися над собакою, щоб після грумінгу в неї були криваві рани на лапах це так жахливо. Мало буде вибачитися перед хазяйкою

Саша
31 мая 2023 в 13:01

Лікарі дуже гарні, швидкі, професійні! Але грумер який зараз там працює. Це пляма на репутацію клініки!

Катерина Кириченко
30 апреля 2023 в 19:29

Мажор и мама благодарны Александру за профессионализм, диагностику и лечение по разным проблемам, а также за терпение в отношении"панических" хозяек. Спасибо всей команде, набирайтесь опыта у А. Е, он - настоящий док. Хочу поблагодарить Юлю за поддержку.

Йорк Мажор
12 сентября 2022 в 19:50

Я и моя мама безмерно благодарны Александру Евгениевичу за профессионализм, терпение, да и просто за мое спасение. Благодарны всему коллективу, вы - молодцы!

користувач
10 марта 2022 в 10:15

Обращаюсь к Александру уже не первый раз. И каждый раз получила профессиональную помощь для своих питомцев! Как хорошо что Вы и ваша клиника есть! Рекомендую всем кто любит своих родненьких питомцев!

Женя
27 ноября 2021 в 4:06

Всем хозяевам своих любимцев очень рекомендую клинику " Мед Вет", а в частности ветеринара Александра, который помог нашему французу Тедди. Очень оперативно и правильно поставил диагноз и назначил лечение. Ждем скорейшего выздоровления! СПАСИБО, Александр!

Анастасия
30 августа 2021 в 2:11

Хочу сказать огромное спасибо коллективу клиники МедВед, за то что спасли моего щенка от Энтерита. Рекомендую обращаться всем, ребята большие молодцы

Саша
18 августа 2021 в 20:20

Прекрасная клиника, очень внимательные врачи, все на высшем уровне) Александр Теперь наш семейный вет врач)

Антон
08 августа 2021 в 23:14

Первый раз были на приёме, всё понравилось! Грамотные специалисты, индивидуальный подходответили на все интересующие нас вопросы, однозначно рекомендуем

Кира
08 августа 2021 в 11:17

Привела кота на стрижку, за 400 грн я бы сама его так криво-косо побрила бы. Мне очень жаль теперь кота, надеюсь быстрее зарастёт. Я пересмотрела много фото котов со стрижками и поняла что дело не в породе и не в шерсти, а в мастере. И брать дополнительно деньги за, то что бы подержать кота на половине стрижке, это странно.

Карина
07 августа 2021 в 4:52

Очень благодарна Александру за оказание помощи причём круглосуточно и за выезд на дом. Наш семейный ветеринар уже много лет!
Неделю назад была стерилизации британки так она после этого стала очень ласковой хотя все пугали что будет очень злая)
Свою собаку и кошку доверяю только ему?

Алена
05 августа 2021 в 6:50

Обратились в экстренной ситуации. И остались очень довольны. Все четко, оперативно, квалифицировано и по делу. Внимательный персонал, очень аккуратны. Приходилось сталкиваться со многими клиниками, Медвет очень приятно удивил. Спасибо за качественную работу!

Добавить отзыв