UAOTZYV.COM

Verlox Branding Agency

Адрес Дніпро, вулиця Барикадна, 15
Метро Вокзальна 3.02км
Телефон +380 (95) 763-90-99
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт www.verlox.agency
Рубрики Маркетинговое агентство
Оценка 5 4 отзыва
Verlox Design Studio
Похожие компании в категории

Verlox Branding Agency отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Фарзона
18 января 2024 в 11:22

Звернувшись до агенції Verlox за унікальним брендингом для нашого кондитерського бізнесу, ми отримали більше, ніж очікували.

Кожна зустріч з командою була ніби занурення у світ, де традиційні кордони маркетингу розчинялись, а замість них народжувалися яскраві, сміливі та аргументовані концепції.

Величезна подяка команді та креативному директору Микиті за те, що вони не просто виконували роботу, а створювали магію. Їхня пристрасть і винахідливість вивели наш бренд на абсолютно новий рівень. Це була подорож, яку ми ніколи не забудемо!

Oleksii
15 сентября 2023 в 23:28

Ми, компанія Traffic Runnrs, мали задоволення співпрацювати з брендинговою агенцією Verlox, яка займалася розробкою нашої нової айдентики. Verlox підійшли до цього проєкту з високим професіоналізмом і креативністю, враховуючи всі наші бажання та особливості бізнесу. Процес співпраці був гарно організованим, що суттєво полегшило нашу взаємодію та допомогло досягти відмінного результату. В результаті, айдентика, створена Verlox, відображає есенцію нашого бренду та допомагає виділитися на ринку.

Ми вдячні Verlox за їхній професіоналізм, креативний підхід та відкритість під час співпраці. Без сумніву, рекомендуємо Verlox іншим компаніям, які прагнуть підвищити свій бренд на новий рівень.

Trust
15 сентября 2023 в 5:39

Вдячна за таку плідну роботу та класний результат. Вражена була особливим підходом до мене, як до клієнта - відео презентація при першій заявці, розуміння усіх моїх запитів та підтримка. Прайс повністю відповідає результату роботи. Після закінчення роботи по моєму проєкту - ребята продовжують співпрацю в деяких питаннях, які мені як власнику бізнеса важко розумітивиконувати. Це дуже цінно. Повністю задоволена від процесу та результату, при створенні нових бізнесів - обов'язково звернусь знову:) Усім діючим та майбутнім власникам бізнесу рекомендую Verlox Agency - ви не пошкодуєте.

Олег
09 апреля 2023 в 0:12

Я можу сказати, що Verlox - це ім'я, яке стає все більш відомим. Їх професійний підхід до роботи, креативність та технічні знання дозволяють їм створювати неперевершені бренди та допомагати компаніям розвиватися на ринку.

Як арт дилер, раджу Verlox як досвідчену та професійну брендингову агенцію всім, хто хоче розширити свій бізнес та збільшити свою впізнаваність на ринку.

Добавить отзыв