UAOTZYV.COM

Васильковская Центральная Районная Больница

Адрес Дніпропетровська обл., Васильківка
Телефон +380 (5639) 9-11-37
Часы работы 00:00-24:00
Рубрики Больница
Оценка 2.6 5 отзывов
Васильківська центральна районна лікарня
Похожие компании в категории

Васильковская Центральная Районная Больница отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
28 апреля 2023 в 23:25

Хочу поділитися враженнями від надання допомоги у цій лікарні.
15.04.23 чоловік травмував око. Повертатися до Дніпро це 85 км тому вирішили звернутися до Васильківської районної лікарні. Не розповідатиму скільки км накрутили у Васильківку і назад і як їхав чоловік із травмованим і поточним оком (краще б повернулися до Дніпра), але доїхали.
У приймальному відділенні до нас вийшов лікар що намагався подивитися що з оком, але там така темрява що побачити можливо було тільки силует людини. Сказав, що офтальмолога немає і написав якісь краплі купити і капати. Око навіть не промили щоб прибрати сміття, яке потрапило при травмі, не зареєстрували звернення. Я не медик, вдома промивала травму і вийшли шматочки деревини, а лікар не став себе турбувати. Ось таку допомогу нам надали 15.04.23 із 16.00 до. 16.30. Більше ні ногою в цей заклад, краще відразу в Дніпро. Я шокований наданою допомогою, а що б у лікаря не було проблем він навіть не став реєструвати звернення пацієнта.
Хотілося б, щоб коменти читало керівництво лікарні, можливо, і ставлення до пацієнтів змінилося б.

Нина
28 ноября 2020 в 22:06

У Морозовой А. Д. Лучше не лечиться! Сплошные намёки на "благодарность"! А за что ж благодарить? Специалист она нулевой. После её лечения мать в очень плохом состоянии пришлось везти в область. Притом что человек к ним пришёл своими ногами, а после их манипуляций еле вывели. Как можно лечить человека не обследовав его, не сделать элементарное УЗИ внутренних органов, печени, почек? ! А кровь берут для формальности. Ужас, нет слов. Больше туда ни ногой.

Юрий
23 ноября 2020 в 12:27

Хочу выразить большую благодарность хирургам Аркадию Николаевичу и Александру Юлиановичу, а также медсестре Татьяне и всему медперсоналу хирургического отделения! В сентябре 2020г мне сделали операцию по удалению паховой грыжи. Всем большое спасибо!

Дмитро
26 сентября 2020 в 0:17

Место, в котором легче умереть от старости, чем дождаться очереди, даже в очереди корупция

Александр
04 сентября 2020 в 17:00

Нормальна лікарня. Є лікарі спеціалісти. Але ще є над чим працювати.

Добавить отзыв