UAOTZYV.COM

Свадебный салон Dynasty

Адрес Дніпро, вулиця Робоча, 176
Телефон +380 (93) 933-03-03
Часы работы 09:00-19:00
Сайт dynastydp.pp.ua
Рубрики Свадебный салон, Свадебный магазин
Оценка 5 42 отзыва
Похожие компании в категории
салон La Novia Couture — Дніпро, просп. Гагаріна, 90
Romantic — Дніпро, просп. Гагаріна, 92
Amur — Дніпро, просп. Гагаріна, 84

Свадебный салон Dynasty отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ярослава
24 января 2024 в 22:53

Неймовірний салон, гарне обслуговування, привітливий персонал, який допоміг зробити найкращий для нас вибір

Анастасія
20 января 2024 в 3:38

Добрий вечір! Хотіла б залишити відгук про Ваш прекрасний салон. Перед тим як потрапити до вас, я об’їздила дуже багато інших магазинів, але в жоден не хотілося повертатися. Як тільки потрапили до вас, нас одразу зустріли з посмішкою та теплом. Одразу запропонували чай, каву, солодощі. Дійсно цікавилися і хотіли допомогти вибрати сукню, хоч у мене і не було навіть приблизного варіанту, що я хочу.
Запропонували дуже багато варіантів, почали примірку. Відразу ж себе комфортно відчувала, дуже сильно підтримували і допомагали при виборі. Дуже професійно підходили до вирішення всіх питань. Я розуміла, що із задоволенням готова сюди повертатися ще не один раз. Весь колектив дуже привітний, чуйний, всі дійсно професіонали своєї справи. І нарешті ми знайшли ідеальну сукню для мене! Я дуже вдячна вам за допомогу, ваш професіоналізм і теплоту. Мені приділяли стільки уваги, що я навіть уявити не могла, що так може бути при примірках. Дякуємо Вам величезне!

Александра
20 декабря 2023 в 16:56

Добрий день! Придбала влітку 2023 у Dynasty сукню мрії Було дуже зручно спочатку скористатись ботом з підбору сукні, що показав багато варіантів з яких обрала найкращі для мене. Потім вже йшла на конкретний час приміряти обрані сукні- і одразу придбала своюОбійшла багато інших салонів міста і жоден з них мене не вразив настільки своїми оригінальними та стильними сукнями і персональним підходом як Династія!

Дуже дякую вам за комфортну примірку, поради, чудовий сервіс та класні якісні моделі суконь

Диана
18 декабря 2023 в 23:05

Записавшись на візит до салону я вже і не сподівалсь знайти сукню яку собі уявляла (адже відвідала вже не один салон і все було не те), тому взяла з собою нареченого. А як виявилось сукня мрії чекала на мене саме в Dynasty! Я дуже вдячна персоналу за підбір за чіткими параметрами, а керівництву за гарну знижку, адже ціна виходила за заплановану. Я рекомендую цей салон, адже асортимент суконь є на різний бюджет (є як спокійніші, так і розкішніші), і на різну фігуру (в той же час розмір можна замовити який треба)

Дарина
15 декабря 2023 в 1:34

Хочу вам подякувати за вашу працюза те, що допомогли мені обрати мою ідеальну весільну сукну

Вдячна, що швидко відповідали на всі мої повідомлення, коли запанікувала перед рішенням стосовно сукні, ще раз витримали мої примірки

За ваш сервіс, обслуговування, увагу до кожного клієнта

А ще й за те, що підібрали неймовірну сукню для мами нареченої. Мама була такою гарною

Бажаю вам багато задоволених клієнтів

Юлия
27 октября 2023 в 13:11

Хочу подякувати Вам за сукню моєї мрії Обійшовши скільки салонів і побувавши у вас на двох примірках, все таки мені вдалося її знайти Ви майстри своєї справи, дуже тепло зустріли та допомогли з вибором, буду радити тільки Вас

Оксана
19 октября 2023 в 17:26

Завітали до салону та залишилися дуже задоволеними
Обслуговування на вищому рівні, усі сукні гарні та різноманітні! Швидко допомогли підібрати найкращий варіант
Дякуємо за професійність та розуміння!

User
17 октября 2023 в 1:45

Велике дякую вашому салону за крутезну сукню. Приїхали з Запоріжжя трішки раніше зазначеного часу, та нас вже чекали. Дуже приємна та комфортна атмосфера. Запропонували більше 10 різноманітних суконь.
Ваш салон, просто ONE LOVE!
P. S. Успіхів вам!

Дарья
10 октября 2023 в 19:18

Замовила сукню у цьому салоні. Так як у мене не було можливості особисто приїхати, приміряти і вибирати, я зайшла на сайт обрала сукню, що сподобалася, і вказала свій розмір. Сукня прийшла супер! Ідеальне село! Тканина чиста, щільна та практично не м'ята. Можу впевнено рекомендувати цей салон. Ви не пошкодуєте! Зі мною спілкувалися дуже ввічливо і нічого не нав'язували, радили тільки тоді, коли у мене були сумніви і я сама питала. Я в захваті!

користувач
24 апреля 2022 в 4:53

Доброго дня)
Була сьогодні на примірці за попереднім записом весільної сукні в dynasty.dp з гарячим чаєм та теплим прийомом

Дуже великий вибір суконь) Де ми могли підібрати неймовірний образ для мене особисто і також зробили чудову знижку на весь образ нареченої

Дякую за вашу турботу та підтримку у такому важливому виборі️

Ольга
22 апреля 2022 в 4:11

Добрый вечер! Это первый салон, в который приехали примерять платья и через два часа определилась и купила огромное спасибо девочкам из салона, очень приятная атмосфера после посещения салона)

Саша
21 апреля 2022 в 22:06

Добрый день) хотела сказать большое спасибо! Вы невероятные умнички!
Выбор платья - та ещё забота, но с вами все прошло супер комфортно и классно! Я нашла платье мечты - и все благодаря вам!

користувач
20 апреля 2022 в 13:37

Дорогие невесты, хочу поделится отзывом о посещении салона свадебных платьев Dynasty. Мне повезло посетить салон идним из первых в моем списке, и невероятно, но уже менее чем через час я вышла со своим платьем) Все последующие примерки в других салонах пришлось отменить. Индивидуальный подход, умение не только услышать пожелание невесты, но и увидеть, предложить наиболее подходящий фасон незамедлительно дали результат. Благодарю Dynasty и советую довериться им в такой важный для каждой девушки день.

Евгения
12 апреля 2022 в 19:18

Спасибо Вам за приятную атмосферу, отличный сервис и позитивные эмоции. Безумно красивые платья, очень довольна своим выбором
Желаю процветания и благодарных покупателей!

Катерина
03 апреля 2022 в 23:25

Спасибо, что помогли найти моё заветное платье-мечты!
И дали возможность почувствовать себя принцессой над которой кружат феи

Женя
28 марта 2022 в 15:52

Здравствуйте. Сегодня пришли выбирать выпускное платье. К моему удивлению мне понравился вкус и стиль салона. Обслуживание великолепное! Благодарю за это. Смогла выбрать то, что мне кажется давно искала.

Татьяна
27 марта 2022 в 10:31

Очень приятная атмосфера. Приятное обслуживание. Перемеряла много платьев и нашли самое лучшее. Спасибо большое за помощь в выборе

Женя
23 марта 2022 в 18:01

Была сегодня на примерке в салоне на Рабочей 176. В салоне огромный выбор разных вариантов платьев на любой вкус. Спасибо консультанту Кристине за работу, мне предложили множество вариантов под мои запросы и помогли подобрать то самое!

Женя
24 февраля 2022 в 13:46

Спасибо большое за тёплый приём) Все очень понравилось, много красивых платьев, хороший персонал, вкусный кофе и конфетки

Маша
15 февраля 2022 в 20:42

Посетив салон, я до сих пор нахожусь под впечатлением. Ведь внимание консультантов и работников этого прекрасного салона, оставило прекрасный след и помогло мне выбрать платье моей мечты. Качество работы, высокая специализация работников, шикарные платья по доступным ценам.

Добавить отзыв