UAOTZYV.COM

Sushi Van Drago

Адрес Кривий Ріг, вулиця Космонавтів, 13
Телефон +380 (96) 200-02-01
Часы работы 10:00-21:30
Сайт vandrago.com.ua
Рубрики Суши
Оценка 5 4 отзыва
Похожие компании в категории
Суши №1 / Sushi#1 — Кривий Ріг, вулиця Незалежності України, 16а
Суши Уши - Доставка Суши — Кривий Ріг, просп. Гагаріна, 25/71
NINJA BAR — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 24
МИСТЕР ЧАН — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 12

Sushi Van Drago отзывы

4
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Антонина
26 октября 2023 в 15:31

Дуже смачні суші і дуже швидко зробили.
Замовила сет - отримала в подарунок ще порцію ролів

Оля
08 октября 2023 в 6:45

Якщо ви шукаєте неперевершений суші бар, то я вам від всього серця рекомендую VAN Dragon! Недавно відвідала їхній заклад і залишилась дуже задоволена. Особливо вражаючим був Темпура мікс - справжня робота мистецтва! Кожен шматочок був майстерно приготовлений і мав чудову гармонію смаків.

Що мені особливо сподобалось, так це якісне обслуговування і гостинність персоналу. Вони були дуже уважні та привітні, завжди були на місці, готові допомогти та порадити.

Я хочу подякувати VAN Dragon за чудову їжу і незабутній досвід. Їхні суші точно провокує залюбки відвідати цей заклад знову і знову. Непереборна якість, смак та обслуговування - це те, чому можна довіряти. Рекомендую всім, хто цінує аутентичні японські страви та хоче отримати задоволення від відвідування суші бару.

Светлана
01 октября 2023 в 22:42

Запечені яблука в клярі з карамельним соусом суши-бару VAN Drago - просто неперевершені! Цей десерт поєднує у собі чудовий кисло-солодкий смак яблука, хрусткість кляру та насичено солодкий карамельний смак. Кожен кусочок розтоплюється в роті, а відтінок карамелі додає особливий шарм. Це ідеальне поєднання для солодкого задоволення. Я захопилася їх смаком і неперевершеним дизайном подачі. Команді VAN Drago вдався експеримент з цим десертом! Без сумніву рекомендую спробувати та насолодитися кожним шматочком.

Инна
26 сентября 2023 в 8:05

Рекомендую попробовать роллы без риса - футомаки, рамен остренький на любителя, в целом не плохое заведение. Готовят в течении 20 мин. Ставлю 5 звезд заведению. Мне все понраивлось, берем у них не однократно уже.

Добавить отзыв