UAOTZYV.COM

Суши & Пицца гастро отзывы

Адрес Кам’янське, просп. Перемоги, 59
Часы работы 10:30-20:30
Рубрики Пиццерия
Оценка 3.8 6 отзывов
Похожие компании в категории
Піца Челентано — Кам’янське, бул. Будівельників, д. 8, корп. Б
Суши И Пицца Папа / Суші і піца — Кам’янське, бул. Будівельників, 27А
PIZZA & SUSHI gastro - доставка пиццы и суши — Кам’янське, вулиця Металургів, 74
Action Gastro & Coffee bar — Кам’янське, просп. Перемоги, 35

Суши & Пицца гастро на Перемоги отзывы

6
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
24 октября 2023 в 15:55

Брали велику сирну піццу з сирним бортом, дуже смачна. Як на мене одна з найсмачніших піц у місті.

kariana
18 августа 2023 в 19:54

Ми часто беремо тут суші і піцу, суші смачні претензій немає, але ось піца, взяли Барселону з подвійною шинкою, і ось вона за смаком як тушонка, а то гаразд, але хлопець мій повернувся з війни, вони цю тушонку вже бачити не можуть я взяла йому піцу, хотіла порадувати і тут таке прикрість, піцу він не їв у результаті і мені теж не сподобалася.
Слідкуйте за якістю продуктів, будь ласка

Джон
04 апреля 2023 в 14:58

Безумовно, тут готують смачну піцу і дуже смачні суші. Але після піци, саме в цьому закладі, болить живіт чи починається нудота. Також піца іноді буває трохи сира. Чикен ролл взагалі ні про що, соусу ніякого немає, мінімум м'яса, просто обгорнутий лаваш з капустою
Суші тут ідеальні
Жінки касири відповідають і звертаються грубувато, відразу ж відбиває якесь бажання тут замовляти, сподіваюся, ця проблема вирішиться.

крутой
03 апреля 2023 в 1:28

Їжа дуже смачна, як тільки скуштував тепер завжди купую у цій піцерії. Сервіс буває досить злий іноді, але їх також можна зрозуміти. Різні дні буває, загалом усім раджу

Re Factor
10 августа 2021 в 6:50

На протяжении нескольких месяцев являюсь постоянным клиентом пиццерии Проспект Победы, 59. Меня привлекла справедливая цена на пиццу и качество оформления сырного бортика на пицце. Но в июне 2021 уже несколько раз пекарь делает плохой сырный бортик: он большой, в нем много теста, мало сыра (как будто отдельным блюдом булку съел). Это первое. Второе - 27.06.21 я заказывал пиццу, в составе которой были грибы. Скажите, черные грибы - это так и должно быть или это они просто пережарены? (на фото). Я понимаю, что персонал меняется, работа по сменам, но есть стандарт определенного качества, который покупатель ожидает. Третье - к кому обращаться для рекомендаций по улучшению качества?

Алексей
29 июля 2021 в 11:15

Очень вкусная пицца, правда утром приходить не стоит, ждать как минимум пол часа будете точно.

Добавить отзыв