UAOTZYV.COM

Стоматология Blanco — Днепр Имплантация зубов Протезирование зубов

Адрес Дніпро, вулиця Шевченка, 36А
Метро Вокзальна 2.64км
Телефон +380 (66) 911-16-17
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-20:00
воскресенье09:00-16:00
Сайт www.blanco.dental
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматологическая рентгенография
Оценка 4.9 75 отзывов
Похожие компании в категории
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А
Дитяча стоматологічна поліклініка №3 — Дніпро, вулиця Старокозацька, 68
Стоматология для Взрослых и Детей СТУДИЯ УЛЫБОК — Дніпро, вулиця Князя Володимира Великого, 22

Стоматология Blanco — Днепр Имплантация зубов Протезирование зубов отзывы

75
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Viktoriia
28 мая 2024 в 16:22

Супер. Мені все сподобалося. Швидко, безболісно та акуратно.
Навіть зуб мудрості там запломбували (я хотіла), хоч інші не дуже хотіли займатися.
Приємний персонал та спокійна атмосфера.
Відвідуватиму ще.
Рекомендую.

Михайло
14 мая 2024 в 11:47

Дякую Гутнік Олегу Олександровичу за якісну роботу. Дуже задоволений результатом, а саме: мені відновили посмішку, 4 верхніх передніх зуба, 2 імплантації та 2 реставрації. Рекомендую усім, хто хоче отримати гарний результат клініку Blanco. Хочу відмітити якісний сервіс, доброзичливість та привітність усього персоналу. Отримав задоволення від відвідування саме цієї клініки.

Алекс
25 февраля 2024 в 23:18

Користуюсь послугами цієї стоматології я, дружина і навіть 7 річна донька - все чудово).
Звертався з різноманітними проблемами - починаючи від пломбування та видалення і закінчуючи імплантацією.
Хочу відмітити професійність лікаря Бочевої Наталії Володимирівни, потрапивши до неї можна бути спокійним як за процес так і результат. А ще Серебко Єкатерина Юріївна - чудовий лікар і професіонал своєї справи
Також дівчата адміністратори винятково роблять свою справу.
З впевненістю раджу цю стоматологію, бо є з чим порівнювати.

Тетяна
27 января 2024 в 10:35

Хочу поділитися своїми враженнями від візиту до стоматологічної клініки «BLANCO».
Після першого візиту до клініки для отримання професійної консультації (до речі, консультацій було декілька і всі – безкоштовні) прийняла рішення робити імплантацію і протезування саме в цій клініці.
Процедуру імплантації та протезування проводила лікар-стоматолог Бочева Наталія Володимирівна. Наталія Володимирівна ретельно пояснила мені усі етапи процедури, враховуючи всі мої побажання та вимоги. Тож, завдяки компетентності Наталії Володимирівні, її уважності до деталей, а також сучасному обладнанню і передової техніки, які використовує клініка «BLANCO» сама процедура імплантації пройшла ефективно та безболісно.
Щиро дякую Наталії Володимирівні за професіоналізм та турботу, яку вона мені приділяла від початку і на кожному етапі лікування. Окремо, дякую анестезіологу - пані Ользі, а також: асистентам, протезистам, медичному персоналу клініки, працівникам по роботі з програмним забезпеченням та керівництву клініки за професійне ставлення, ввічливість, індивідуальний підхід для забезпечення комфорту. Ваша підтримка та допомога під час процедур були незамінними.
Зараз, я відчуваю себе впевненою у своїй посмішці завдяки відмінній роботі Бочевої Наталії Володимирівни та всього медичного персоналу.
Рекомендую стоматологічну клініку «BLANCO» всім, хто шукає високоякісну стоматологічну допомогу.

Вика
22 января 2024 в 23:09

Все чудово! Прийшла з гострим болем, без запису, знайшли час! Зробили вилучення абсолютно безболісно! Це був перший раз у цій клініці, тепер ходитиму на постійній основі!

Sve_tlala
16 декабря 2023 в 1:32

Була у стоматолога Гутника Олега, сподобалася консультація тим, що почали лікувати (не свердлити та видаляти зуб) та порекомендував профілактику. Інші лікарі відразу ж починають свердлити, пломбую і т. Д. А тут була приємно вражена, що порекомендували вітаміну і підібрали індивідуальне лікування.

Женя
10 октября 2023 в 12:00

Велика подяка докторові Віктору Леонідовичу за чудову роботу. Чесно милуюсь його роботою, всім рекомендую, зубки як рідні.

Женя
08 октября 2023 в 3:12

Шелест (Гонта) Олена.
Плине час, і згодом, навіть у володарів колись найгарніших усмішок виникає потреба зберегти можливість і далі щиро посміхатися. Ось тут на допомогу нам приходить стоматологія БЛАНКО.
Після першого разу залишилося дуже приємне враження від спілкування з лікарями і персоналом, а головне - від результатів їхньої роботи. Саме тому, з такою ж проблемою, коли вона виникла, а це була теж імплантація, звернулася знову сюди, в затишне приємне місце, де тебе завжди радо зустрічають.
Особливо хочу відзначити свого лікаря, Олега Олександровича Гутника. Постійна увага, відповіді на всі питання, уважне, я б навіть сказала, делікатне ставлення до пацієнта і професійна відповідальність, це все про нього. Тому величезна подяка за все. Результатами його роботи ДУЖЕ ЗАДОВОЛЕНА. Рекомендую всім. Ви точно, не пошкодуєте.
Окрема подяка асистенту лікаря, Вікторії. Вона завжди була поряд, і бездоганно виконувала свою роботу.
ДЯКУЮ стоматології BLANCO за отриманий результат.

Андрій
24 сентября 2023 в 12:00

Звернувся з гострою зубною білю. Записали на прийом без черги. Велике ДЯКУЮ! Після огляду було прийнято рішення видалити зуб (іншого вибору не було). Видалили акуратно. Я задоволений.
Раніше ставив інопланетян в цій клініці. Дуже рекомендую.

Женя
13 сентября 2023 в 18:06

Огляд - консультація пройшла оперативно, зрозуміло і професійно. Лікар привітний і толерантний. Сподіваюсь на успішну імплантацію

Кирилл
10 сентября 2023 в 14:21

Дякую величезне за лікування та відновлення мого зуба, спрацювали професійно зуб вилікували ідеально, окремо хотів би подякувати Ірині Василівні та Артуру Костянтиновичу за професійний підхід, за трепетне ставлення та безболісне лікування)
Можу з упевненістю Рекомендувати)

Елена
06 сентября 2023 в 10:12

Я була в клініці "Бланко" 4.08.23 та 19.08.23. Все відмінно. Усім задоволена! Рекомендуватиму близьким та друзям. Томенко Віктор Леонідович-дякую за професіоналізм!

Саша
04 сентября 2023 в 21:33

Чудова стоматологія з висококласними фахівцями. Карієс видалили швидко і без будь-яких незручностей.

Женя
18 июня 2023 в 4:15

Чудова стоматологія з професійними спеціалістами і гарною атмосферою. Не перший раз лікуюсь. Все на вищому рівні!
Дякую за якісну працю та сервіс

Особлива подяка Наталі Володимирівні за професіоналізм!

Никита
15 июня 2023 в 19:47

Приходил на реставрацию зуба. В первый раз зуб сделали не очень, пришлось обращаться повторно так отреставрированный ранее зуб сдвинулся. Во второй раз всё было сделано быстро, качественно и недорого.

Віктор
07 марта 2023 в 11:53

Впервые обратился в клинику Blanko ещё летом 2021г. И глубоко сожалею о своём выборе: вылетела пломба с 6-го зуба и врач Гутник О. А. Направил на КТ, после чего заявил, что зуб лечению не подлежит и его нужно удалять и походу ещё 3 зуба удалььи нужно ставить импланты. Для этого удалил 3 (три) зуба- 6,7 и 8 (зуб мудрости), причем 7 и 8 как бы за компанию, наверное чтобы срубить больше денег. Потом ещё КТ сделал и далее с 02.11.21 с интервалом начались потуги с попыткой вживить имплант, предварительно заставив подписать какую то бумагу. Позже я изучил этот опус и оказалось, что гарантий удачной установки имплантов нет, хотя я принёс им результаты двух томограм и было ясно, что за это не браться. Но им так хотелось побыстрее срубить бабла, что меня, пока я не изучил досконально тему, быстренько усадили в кресло, хотя не забыв при этом полностью ОПЛАТИТЬ ЗА УСТАНОВКУ ДВУХ ИМПЛАНТОВ "ПОД КЛЮЧ" ОКОЛО 35 ТЫСЯЧ ГРИВЕН. Хотя эта процедура по всем критериям длится почти год, т. е. Заплатил на полгода вперёд. Я
Но там то ли не те материалы, то ли не те руки, вобщем процесс покатился вниз. Потом очередное КТ, поытки ещё раз вживить. Результат тот же. 22.11.22 была произведена полная оплата за 2 импланта NeoBioTech "под ключ" (включая абатмент+ постоянная коронка по тхнологии CAD/CAM полноанатомическая) в сумме 28 698 грн. Включая удаления трёх зубов и 3 КТ я влетел на сумму около 40 000 грн. ИТОГ: ни хрена не сделано, беззубая челюсть, на левую сторону жевать нечем. Но и это ещё не всё- "вишенка на торте": после последнего посещения этого, с позволения сказать, врача Гутника, когда он сказал, что всё закончено и я переспросил, что же делать, он меня направил на очередное КТ. Если после первой томограммы было ясно, что там ничего не получится, зачем он брался за это, вырывал зубы и т. Д? Хотелось денег срубить? Ладно. Сделал КТ, принес ему флешку, так он отказался меня принять, на ресепшен мне сказали, что со мной свяжутся, но уже прошло 2 месяца и нигде у этого так называемого главного зубодёра Гутника не проснется то чувство, которая называется "совесть". Он что, тупо хотел меня слить? Так вот -это плохая идея. Такого наплевательского отношения к своим пациентам я не встречал даже в захудалом фельдшерском медпункте. Это полный треш! Так что все желающие получить Голливудскую улыбку, "добро пожаловать в клинику "Бланко" на ул. Шевченко 36 к коновалу Гутнику". Только после лечения в этой клинике не открывайте широко беззубый рот и не заглядывайте в пустой кошелёк. Но если честно, не ведитесь на те хвалебные отзывы отзывы о клинике "Бланко" и враче Гутнике. У них в штате есть специально обученный платный человек (филолог) который занимается этими вопросами. И никогда не подписывайте те бумаги, которые вам втихаря подсовывают, не то останетесь без денег и зубов. Удачи.

Вадим
09 февраля 2022 в 15:21

Уся наша сім'я лікує тут зуби. Все добре, поганого досвіду не було. Працюють навіть у неділю, дуже компетентні та ввічливі.

Саша
03 февраля 2022 в 7:18

Тут хорошие ортодонты. Сделали мне красоту, я рада. Всем советую, цены нормальные, отношения в клинике хорошее, есть даже оплата частями. Одни преимущества.

Елена
26 января 2022 в 23:35

Огромное спасибо всему коллективу Бланко за их профессионализм и заботу о пациентах. Отдельно хочу отметить доктора Ивана Анатольевича - специалист высокого уровня и очень внимательный доктор. Буду рекомендовать эту стоматологию всем знакомым.

Сергей
20 января 2022 в 12:54

Имею проблемные зубы с самого детства, плохая генетика и неправильный уход. Вот теперь потихоньку занимаюсь. В Бланко мне подбрали комплексный уход, ряд процедур от парадонтоза. Надеюсь, что скоро забуду о своих бедах с зубами. Конечным этапом будет чистка (отбеливание на мою эмаль не советуют).

Добавить отзыв