UAOTZYV.COM

Стоматология Айдент (Юбилейная)

Адрес Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, д.8
Телефон +380 (98) 621-31-31
Часы работы 09:00-18:00
Сайт ident.dp.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Стоматологическая лаборатория, Стоматологическая рентгенография, Скорая стоматологическая помощь
Оценка 4.3 70 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Стоматология Айдент( iDent ) — Кривий Ріг, вулиця Костенка, 27
Похожие компании в категории
Стоматологическая клиника Арт Дент — Кривий Ріг, бул. Маршала Василевського, 30
стоматология MedStar — Кривий Ріг, Сонячний квартал
Криворізька міська стомотологічна поліклініка [3] — Кривий Ріг, вулиця Січеславська, 24
Стоматологическая клиника ДЕНТ ЛАЙФ — Кривий Ріг, просп. 200-річчя Кривого Рогу, 7

Стоматология Айдент (Юбилейная) отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Євгеній
25 февраля 2024 в 23:29

Лікували дитині зуб на Ювілейній у Денисюк Влада Валентинівна, ставили пломбу, 22.02.2024 13-00. За результатами лікування - опік щоки, подряпана шкіра під губою, розпухла губа. Наступного дня приїхали показати її результат "роботи" - сказали змащувати олією й мине, типу це нормально. Ні вибачань, йдіть звідси, не заважайте людей калічити. Термінал не працює, тобто каса в чорну проходить. Чеків не дають. Не рекомендую.

Юрий
24 октября 2023 в 5:40

Хто цінує свою посмішку і здоров'я, раджу цю стоматологію. Кваліфіковані і компетентні лікарі!

Іріна
22 октября 2023 в 14:43

Хочу подякувати молодому лікарю-стоматологу вашої клініки Олександру Олександровичу та його помічнику за людяність та професіонализм. Сьогодня була ВРАЖЕНА турботою та уважністю. Діло не в комерційній складовій закладу, а в якості підбору кадрів та професійному налаштуванні спеціалістів, які віддані своій справі. Лікарю Олександре Дякуємо Вам, Ви спрвжній.

Гелена
25 сентября 2023 в 6:44

Давно вже лікую зуби дітей, та й свої саме в цій клініці. До цього був довгий тяжкий шлях пошуку, з державної стоматології до приватних клінік, нормального стоматолога, якому можна довірити дитину. Якось не щастило. Кожен лікар розповідав як все погано і кожні пів року в дитини знаходилось 2-3 зуба до ремонту. Додайте до цього ще відсутність нормального підходу до дитини, тобто дитина боялася йти до очередного стоматолога. Порадили мені цю клініку і попали ми до Марії Козуль. Це був шок і в дитини, і в мене - вона просто чарівна. Такий підхід до дітей має - наче нічого такого несусвітного, але дитина до іншого лікаря вже не хоче, а до неї іде з задоволенням. Це щось зовсім нове. Десь через пару років ідемо на прийом до цієї ж Марії (в дитини не дуже гарні зуби, тож навіть як нічого не болить все одно раз в пів року/рік навідуємось), і я в перший раз чую, що в дитини все в порядку з зубками, нічого лікувати не треба! Як я можу не довіряти такому лікарю? Раджу всім - лікар класний, підход до діток класний і вона не ліче неіснуючих проблем, аби тільки стягнути з вас гроші, а раніше в інших клініках, нажаль, я таке зустрічала.
Також довелось мені виривати на днях зуб мудрості - хто це пройшов, той знає відчуття, як пів щелипи вивертають, анастезія тільки притупляє біль і заживає довго. Вірете - навіть не відчула цього разу болю, думала, що лікар ще перевіряє як ухватив наркоз, а він вже й зуба витягнув. Дякую Олексію Яшалову, теж лікар від Бога, сину також він вирвав молочний зуб.

Ангелина
01 августа 2023 в 4:10

Почну з того, що з дитинства маю панічний страх перед стоматологічними клініками. Мала проблеми з зубами та тягнула час, скільки можна було. Неохоче звернулася до Айдент, коли проблема стала вже *гострою. Про звернення не пошкодувала. Щира подяка лікарю Брюховецькому Олександру за якісну БЕЗБОЛІСНУ обережну роботу та уважне і чемне ставлення до пацієнта. Це надважливо.

Яна
28 июля 2023 в 10:05

Рік тому проходила лікування Зубів у цій клініці. Лікарі жахливі, за 3 прийоми з лікуванням каналів на одному зубі. Витратила близько 10тис. Грн і в результаті в один день у мене надувається щока, я йду в іншу клініку. І лікар каже, що зуб потрібно вирити, було погане лікування і тепер врятувати зуб не можна. Я не рекомендую цю клініку нікому. Викачування грошей та вдале ставлення. У Європі набагато привітніші лікарі, ніж тут. І ще один випадок. Хотіли бабусі поставити протези, вона Пришвіна консультацію в результаті адміністратор зустріла не привітно її і вона так і пішла без краплі інформації. І зробили їй зуби в іншій клініці.
Жах!

Анна
27 июля 2023 в 8:55

Лікували дитину у ортодонта. Два роки носили пластинки. Одна виявилася бракована і півроку пішло насмарку, бо лікар того не помічала і не визнавала. Гроші ніхто звісно не повернув. У 9 років вже поставили брекети. Хоча половина зубів ще молочні, з одного боку взагалі випали, лікарка настояла на брекетах. Один в той самий день відклеївся. Другий через місяць. У прийомі відмовили, сказали чекати поки ортодонт повернеться з відпустки. Хоча в клініці є ще один. Політика клініки - заробити на вас якнайбільше, у лікуванні тут не зацікавлені. Нажаль!

Елена
14 июня 2023 в 15:04

Спочатку було приємне враження про цю клініку, у телефонному режимі адміністратор надала невелику консультацію, відповіла на всі мої запитання, після чого записали на прийом. Після цього в принципі приємні враження закінчилися. Прийшовши на прийом у призначений час, я свого часу так і не потрапила, сиділа чекала, на рецепції ніхто нічого не говорив, зазвичай якщо йде якась затримка за часом якось вибачаються і просять трохи почекати, і це було правильно так зробити, але ніхто нічого не говорив, йшов потік людей, одна на рецепції обслуговувала по оплаті, друга обдзвонювала клієнтів для підтвердження запису на прийом. Так пройшло хвилин 15 зайвих, і нарешті вийшов лікар на прізвище Пліш на мою Назар толі Ігорович, толі Євгенович. Думаю ну нарешті потраплю на прийом, але ні, він прийняв попереду мене іншу жінку, мовляв у неї роботи менше чим у мене, тому її він прийме першою, незрозуміло тепер навіщо тоді призначати на певний час, я ж не в зал очікування прийшла на вокзал. Ще хвилин через 10 нарешті прийняли і мене. Чесно скажу, у мене одні негативні емоції від прийому, роботу лікар виконував грубо, періодично хамив, адже таке ставлення до своїх клієнтів не прийнятне! Вам люди платять чималі гроші за ваші послуги, а у вас все на потоці, таке відчуття, що зі скотобійні вийшла від вас.
Минуло пів року після видалення зуба мудрості, досі болить щелепа, у мене виявляється зсув щелепного суглоба, це до речі після видалення зуба все почалося, про це я дізналася нещодавно, коли звернулася в щелепно лицьовій. "Дякую" вам Ай дент за вашу "роботу" і за наслідки від яких немає тепер нормального життя! Не рекомендую! Ви не заслуговуєте навіть на одиницю!

Дмитрий
09 июня 2023 в 2:29

Дуже задоволений візитом! Дуже уважний персонал! Все сучасно і безболісно! Дякую лікарю Александру!

Эдда
19 апреля 2023 в 4:33

Прийшла начитавшись хороших відгуків, а в результаті лише витратила час та гроші. Десна кровоточать щодня. З'явившись на призначений час, чекала 10 хвилин у холі, а після ще 20 хвилин у кабінеті лікаря, чекаючи на неї. Все це заради того, щоб вона прийшла на 2 хвилини і сказала, що нічого не знає, їй здається все нормально (А кровотеча на рівному місці не проблема?). Запропонувала "професійну" чистку зубів, сказавши, що тільки після неї дасть рекомендації щодо полоскання. Найцікавіше, що кровоточать зуби, які можна вичистити щіткою ідеально (що я і роблю). У результаті просто розводила на додаткові послуги, не допомагаючи з проблемою.
Жінка на ресепшені не привітна та відштовхує від себе.
Якщо є бажання витратити зайві гроші та піти з проблемою - найкращий вибір:)

Лана
28 октября 2022 в 14:35

Айдент нашими глазами. Мы с ребенком одно время ходили к ортодонту, из-за неправильного прикуса нам порекомендовали носить пластину! Всегда на прием (предварительно записываясь) приходили вовремя, но ждали минут 20,30, потом на приём приходишь врач озвучивает, что тебе нужно делать, но времени уже нет к сожалению, следующий клиент уже ждёт. Приходиье в следующий раз, мы вам сами позвоним. Время они не берут (в запас), мы уходим ни с чем. Очень бросилось в глаза и то, что врач -ортодонт с брезгливостью осматривает ребёнка, без особого интереса если ребёнку страшно или он расплакался говорит, что нету на эти времени, вместо того, чтобы найти подход, успокоить, сама заметно нервничает. И это частная клиника. Печаль. Мы выходим из кабинета подавленные. Ещё меня смутило то, что я не могу записаться тогда когда мне удобно, врач сам перезвонит когда он сможет, или врач уходит в отпуск, осмотр будет позже, врач же тоже человек. А сколько раз они забывали перезвонить. Я уже даже писать не стану. Так бывает когда на тебя смотрят как на кошелёк, врачи просто зажрались и это не может не огорчать. Кому в наше время можно доверить
лечение своего ребёнка, это при всем желании вкладывать в это огромные деньги? В этой клинике мы специалиста не нашли. Не рекомендую врача ортодонта в клинике Айдент

Олег
01 сентября 2022 в 5:05

Администратор никакой постоянно врет обещает назначают дату а затем забывают перезванивать ортодонт вообще ужас не советую связыватся

Наталія
15 августа 2022 в 20:03

Доброго вечора, я з УКРАЇНИ!
Хочу залишити відгук про майстра своєї справи, який за лічені години повернув посмішку! Це Ян Едуардович, фахівець вищого пілотажу. Дуже приємний, уважний, КОМПЕТЕНТНИЙ у своїй справі, порівняю навіть з майстрем ювелірних робіт. Щиро дякую! Велике спасибі!

Елена
11 августа 2022 в 15:21

Доброго времени суток всем. Лечением и обслуживание довольна. Рекомендую эту стоматологию. Да будьте готовы узнавайте расценки, чтобы потом не удивляться, не дёшево, но главное качественно. Мне провели лечение и пломбирование зуба, необходимо было в сжатые сроки, т. к. Необходимо уезжать, подошли к моей проблеме с пониманием. Спасибо.

Olga
14 апреля 2022 в 17:00

Были на приёме у доктора Алексея Сергеевича. Удаляли зуб дочке. Врач очень внимательный, удалил быстро и без боли. Дочь больше не боится стоматолога)

Светлана
12 апреля 2022 в 16:05

Бреус Екатерина, супер доктор, подход к детям, профессионализм! Нам есть с чем сравнивать- рекомендую!

Инна
09 апреля 2022 в 18:43

Спасибо Алексею Сергеевичу за профессионализм. Были на удалении молочного зуба- всё прошло быстро и без слёз!

Татьяна
06 апреля 2022 в 9:15

Доктор Назар Игоревич - отлично сделал мне передние 4 зуба! Не придумывал лишних работ, как в других клиниках. И не спилил здоровые клыки, предложил отбелить под цвет коронок. Рекомендую!

Олег
04 апреля 2022 в 12:47

Спасибо Валерии Олеговне Яковенко за внимание и отличную работу, за понимание и профессионализм!

Женя
28 марта 2022 в 5:17

Была на удаление зуба у Владислава Игоревича, осталась очень довольна, компетентность доктора, и насколько это безболезненно

Добавить отзыв