UAOTZYV.COM

Стоматологічна клініка KURTOVA dental clinic

Адрес Дніпро, площа Соборна, 7А
Телефон +380 (68) 700-35-37
Часы работы 09:00-20:00
Сайт kurtova-dentalclinic.com.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Косметический стоматолог, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматологическая рентгенография
Оценка 4.8 20 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А
Дитяча стоматологічна поліклініка №3 — Дніпро, вулиця Старокозацька, 68
Стоматология для Взрослых и Детей СТУДИЯ УЛЫБОК — Дніпро, вулиця Князя Володимира Великого, 22

Стоматологічна клініка KURTOVA dental clinic отзывы

20
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
04 февраля 2024 в 12:07

Лікарі-профі, сервіс на вищому рівні. Круті адміни, можна ставити у приклад багатьом. Більше 10 років тільки до цієї клініки, спочатку на лівий берег, тепер і на правий! Для моєї родини Kurtova dental clinic- сімейна стоматологічна лікарня! Так тримати!

Super
26 января 2024 в 23:59

Дуже затишна і приємна клініка, зустріли з посмішкою і кавою, полікувала лікар Єлизавета -сподобалась мені, бачу що дуже стараються всі, буду рекомендувати знайомим

Марина
18 января 2024 в 10:49

Чудова клініка, супер лікарі, професіонали своєї справи! У минулому році видаляла зуби мудрості, дуже боялася, завдяки Станіславу Ігоревичу, все пройшло безболісно і період загоєння обійшовся без синців. Зараз теж приходжу на прийоми з задоволенням, атмосфера тепла і привітна, як дома!

Максим
17 января 2024 в 8:38

Давно страждаю від пародонтозу. Куди тільки не звертався! То дорого, то боляче, то хвороба повертається буквально через тиждень. Випадково потрапив в Kurtova-dental clinic (друзі порекомендували). Провели професійно лікування. Ефект є. Ціни у них не кусаються. Рекомендую.

Maisha
15 января 2024 в 20:18

Усі народні методи боротьби з пародонтитом я на собі перевірила: полоскання сіллю, відваром кори дуба, компреси з соку алое і багато чого іншого. Але без професійної медичної допомоги так і не обійшлося. Зверталася до клініки доктора Куртової, там мені проводили лікування лазером. Загалом прошла три процедури. Результатом дуже задоволена)

your_ginger_foxy
14 января 2024 в 10:05

Дуже довго не могла знайти гідну стоматологію. Але клініка Куртова, що на Квітки Цісик це саме те місце, куди хочеться йти просто так, навіть, коли немає проблем із зубами, таких місць у нашій країні дуже мало. Чуйна адміністрація та дуже кваліфіковані лікарі. Останній раз робила тут повний чек-ап стану зубів та ясен - як завжди все добре.

Стас
13 января 2024 в 15:46

Хто стикався з пародонтозом, знає, що то за хвороба. Вилікувати її самотужки дуже важко. В стоматології Kurtova-dental clinic (пл. Соборна) проводять лікування пародонтозу практично без болю. А ще ціни у них прийнятні. Лікарі добрі. Пояснюють кожний етап.

Михаил
13 января 2024 в 13:28

Были на приеме с ребенком. Все просто супер. И профессионализм и отношение к клиентам. Найти подход к нашему мальчику) Это ещё нужно постараться. Всем рекомендую.

Сергей
11 января 2024 в 19:17

Задоволений відвідуванням клініки! Лікарі професійно лікували, все пройшло безболісно. Висловлюю особливу вдячність Поповняку Станіславу, Тараненко Марині та Герасимчук Ользі за уважність та високий рівень кваліфікації. Особливість клініки - ввічливі та приємні лікарі, з якими легко спілкуватися.

Анна
11 января 2024 в 16:02

Усі переваги які для мене важливі я знайшла у цій клініці:
1. Розташування у центрі, та завжди можна припаркуватись. Також поруч зупинки громадського транспорту
2. Повний спектр послуг
3. Професійний колектив
4. Затишна атмосфера
5. Сучасне обладнання
6. Клієнтоорентованість
7. Швидке вирішення проблеми
8. Привітний та компетентний персональна ресепшині

Maksym
11 января 2024 в 6:36

Дякуємо лікарю Станіславу за його гумор та любов до своєї справи! Дуже крутий колектив, сучасний вайб, сучасно абсолютно все. Рекомендую

Алеся
10 января 2024 в 13:24

Лечила сына в седации, в Kurtova Dental Clinic, это самая лучшая клиника! Профессиональный подход, хорошее оборудование, стерилизация на высшем уровне. Доктора, которые всегда объективно оценивают, качественно делают. Весь персонал с душой и пониманием относятся к каждому пациенту)
Не верю ни одному негативному отзыву, так как лично знаю, что это отличная клиника! Хорошие доктора и весь коллектив

Анна
10 января 2024 в 11:04

Всем привет!
Племянник лечился в этой клинике в наркозе. Лечили все зубы за один раз. Очень порадовали администраторы - на любые вопросы знают ответы даже по телефону. Еще до прихода в клинику мы уже знали половину всей нужной нам информации для проведения лечения во сне. Встретили с улыбками, предложили чай, кофе, ребенку подарили шарики и игрушки. После консультации врача мы уже понимали что нашли то самое место, где можем доверить самое дорогое - своего ребенка.
Парень детский врач сделал работу очень аккуратно и очень красиво. Зубки просто космос
Ребенок очень доволен, радовался красивой улыбке)
Всем рекомендую эту клинику

Яна
10 января 2024 в 1:03

Робила нещодавно професійну гігієну на правому березі. Я в захваті, обслуговування, сервіс, випила смачну каву поки чекала на прийом. Раджу дуже, тим паче турбуватися про здоровʼя зубів тут може вся родина, від дітей до дорослих.

Андрей
09 января 2024 в 14:38

Спасибо за прекраснейший сервис. Приятный персонал и хорошие специалисты. Очень быстро решили все мои запросы и вопросы. Рекомендую.

Дмитрий
07 января 2024 в 21:18

Дуже давно вся сім'я ходить лікувати зуби у цю клініку. Дуже дякую за вашу роботу. Рекоміндую всім користуватися їхніми послугами.

Юлия
03 января 2024 в 19:37

Отличная клиника. Прекрасные специалисты, красивые администраторы. Все прошло более чем отлично, врачи чуткие. Всем рекомендую

Эдуард
02 января 2024 в 14:17

Ужасный сервис, содрали кучу денег, не долечили зуб, нагнало гной, от ответственности отказались. Пришлось резать в другой клинике. Никому не рекомендую!

Sa Vostten
01 января 2024 в 21:13

Крутая клиника, все время слышу, что что-то покупают новое и современное. Купили томограф- очень нужная штука. Полная Диагностика не выходя из клиники. Ребята классные.

Алина
01 января 2024 в 3:07

Вчора долікувала всі зуби і можу сказати точно - клініка одна з найкращих у місті! Колектив дуже дружний і це відчувається. Лікарі люблять свою справу і роблять її на відмінно

Добавить отзыв