UAOTZYV.COM

Стоматологический центр Полимед

Адрес Дніпро, вулиця Леоніда Стромцова, 3a, к.212-218 (2 этаж
Телефон +380 (67) 633-88-11
Часы работы 08:00-21:00
Сайт polymed.dp.ua
Рубрики Стоматологическая клиника, Пародонтолог – зубные имплантаты, Стоматолог, Ортодонт, Детский стоматолог
Оценка 4 44 отзыва
Похожие компании в категории
Amel Dental Smart — Дніпро, бул. Слави, 2Б
Стоматология Сан-Марко — Дніпро, просп. Гагаріна, 108
Стоматология Стомасервис — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 39

Стоматологический центр Полимед отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дарья
18 января 2024 в 23:57

Робила реставрацію одного зуба у Башлаєва Микити Олександровича, залишилася задоволена цілком і повністю! Лікар залишив не тільки рекомендацію, а й гарний настрій

Анна
15 января 2024 в 23:00

Не рекомендую категорично. Приходили з дитиною, лікарка Гаяне Сейранівна. У дитини був карієс, але вона сказала, що це не страшно, а страшніше проблема його прикусу і почала рекламувати якісь пластини для виправлення прикусу. Коли дійшло до лікування, розсверлила зуб і поставила пасту для "вбивства" нерва. Сказала прийти через 3 тижні. Коли ми прийшли, вона знову розсверлила, і поставила пасту ще раз, бо нерв "не помер". За третім разом та ж сама маніпуляція. За кожен прийом 1000 грн. Як результат, мало того, що дитина півтора місяці ходила з тією ядовитою пастою, так вона ще й сверлила все це без обезболювання. І зуб, звісно, зруйнувався. Туди ми більше не повернулись, але дитина стала дуже боятися стоматологів. Категорично відмовлявся відкрити рот, навіть для того, щоб видалити ту злощасну пасту. Нам пощастило. Ми дивом відшукали лікарку, яка знайшла підхід, вилікувала зубчики і повернула віру в хороших лікарів.

Марина
10 декабря 2023 в 4:55

Дякуємо всій команді Полімед за професійну допомогу. Було виконано величезний обсяг роботи за відносно короткий проміжок часу. Ставили пломби, робили чищення. Усім задоволена. Окрема подяка Гаяні Сейранівні, яка провела імплантацію трьох зубів та ще поставила кілька коронок! Все було проведено професійно та якісно. Дякую Вам за Вашу роботу. Я тішуся своїм новим зубам завдяки Вам.

Bagdad
09 декабря 2023 в 17:00

Я постійний клієнт. Лікування, імплантація.
Все влаштовує.
Приємно що для військових роблять знижки.
Хочу також відзначити що клініка тримає на контролі зроблену роботу, цікавиться тобою і взагалі тебе "веде". Взагалі не думаю за зуби, це веде мій лікар.
Мій лікар Гаяне Сейранівна.
Бувало що в неї в кріслі майже засинав.
Рекомендую.

Олена
25 октября 2023 в 20:01

Не читайте гарні відгуки! Я саме попалась на цю брехню.
Звернулась в полімед, бо відколовся зуб. Пропонувала “клініку” СК. Зробили знімок, пропонували коронку (варіант 1), Зробили інший знімок, сказали, що тріснув корень, пропонували імплант відразу після видалення (варіант 4) за 31640 грн. Які були варіанти 2 та 3 мені невідомо. Погодилась, що було зафіксовано камерами спостереження, як мене повідомили на майбутніх візитах. Видалення зуба тривало 4-5 годин. Підколюв анестезію навіть головний лікар, бо було боляче. Як можно було відразу ставити імплант після такого важкого видалення? Мені навіть не пропонували прийти наступного разу після заживлення, бо гроші треба було залишити в них сьогодні. Така політика. Відходила від операції біля місяцю, з часом промоніторила інші клініки як у Дніпрі так і в Києві. Таких цін на імплант Mega Gen не знайшла. Звісно, вирішила, що коронку поставлю в іншому місті, бо 1 імплант з коронкою коштував 57315 грн.
Наступного візиту лікар роздрукувала план лікування інших зубів. Замість пломб і лікування карієсу я отримала варіант на встановлення вінірів на суму 544 638.45 грн. І це під час війни! Вам не соромно?
Саме цікаве попереду.
Через півроку мені в іншій клініці встановили коронку за 7700 грн. і я була щаслива. Але через місяць імплант почав хитатися. Незалежні лікарі мені казали, що імплант не витримав навантаження, що нічого страшного, таке буває, по гарантії вам змінять. Як мені не хотілось повертатись до полімеду, але прийшлось. Звинуватили звісно лікаря, який ставив коронку. Головний лікар сказав, що треба було наращувати штучну кістку, занесли інфекцію (ніяких признаків запалення не було) і т д і т п (тобто ще багато грошей треба). Гаразд, кажу, просто видалить мені імплант і все, бо жити не могла вже з цим хитающим зубом. І тут мені приносять план лікування на видалення імпланта- 4626.75 грн це вже з 7% знижкою. Наступного дня в іншій клініці я це зробила за 550 грн.
Висновок- ціни не прозорі, гарантії немає. Крім самого імпланта та коронки вам накрутять сумнівні процедури, за які ви вимушені будете платити при кожній “гарантії”. Не раджу полімед нікому!

Mykyta
04 июля 2023 в 14:00

Нарешті знайшов час написати відгук цій клініці. Приблизно взимку у мене почав хрустіти скронево-нижньощелепний суглоб. Я звернувся до клініки, зробив обстеження, мені пояснили проблему, в цілому я з нею згоден (але потрібно більш складне дослідження - цефалометрія, тому діагноз був досить поверхневий і це не дуже професійно) і тут почалося найвеселіше. Мені запропонували одним із головних пунктів лікування поставити вініри на всі зуби. Тобто, у 25 років повністю зточити мої нормальні зуби, а замість них зробити вініри. Забігаючи наперед, лікарі пізніше були у шоці від такої пропозицї. І це лікарі з кафедри стоматології, з міжнародним досвідом и десятками років у цій справі, на відміну від досить молодого лікаря у Полімеді. Давайте повернемося до лікаря і її пропозиції, доречі, звати ії Гаяне Сейранівна. Я розумів, що брекети і подібне лікування досить дороге і може вийти у 150-200 тис грн за весь час. Коли дійшло діло до ціни вона не змогла її вимовити. Вона взяла и написала мовчки на аркуші паперу 500 000 ГРН. Півмільйона. Було відчуття, ніби мені хабара треба давати, тому суму тихенько написали на папері. Це просто смішно. Здається, вона сама була у шоці, тому не могла це вимовити. Як ви здогадалися, більшу частину лікування займали ті самі вініри на усі зуби, близько 350 000 грн. Звичайно, я пішов ще не до одного лікаря, спробував знайти кращих і цю пропозицію не прийняв. Мені здається на мені просто хотіли добре заробити, продавши вініри. Доречі, сама клініка знаходиться у старому сссрівському приміщенні. Виглядає жахливо ззовні і всередині. Щиро хочу, щоб таких «клінік» в нашій країні було менше. Тричі подумайте, перш ніж йти сюди!

Станислав
24 мая 2023 в 4:46

Робив панорамний знімок зубів, ортодонт сказала не підходящий знімок, безглуздий оскільки сильно засвічений кожен зуб. Доведеться переробляти. Не рекомендую сюди звертатися з цього питання.

Олена Ухова
17 января 2023 в 11:04

Главный врач клиники, Христян Геннадий Евгеньевич, приверженец остеопатии и прикладной кинезиологии, которые НЕ ЯВЛЯЮТСЯ НАУКОЙ, а только направлениями АЛЬТЕРНАТИВНОЙ МЕДИЦИНЫ. Если вы приверженец научного подхода и доказательной медицины, то не советую тратить свое время на так называемое "лечение" в Полимед.
Руководству клиники советую на входе повесить вывеску и крупными буквами написать "КЛИНИКА АЛЬТЕРНАТИВНОЙ МЕДИЦИНЫ", чтобы пациенты знали перед приемом, что идут к пропагандистам АНТИНАУЧНОГО ПОДХОДА.

користувач
11 апреля 2022 в 5:06

Были с ребёнком на приеме у Ярославы Дмитриевны. Мы в восторге! Это был наш первый осмотр у стоматолога (ребёнку 3 года) и малыш спокойно сидел и слушался доктора. Вся коммуникация была в игровой форме, что конечно же понравилось моему малышу. Сделали проф гигиену и теперь зубки беленькие и чистенькие. К посещению рекомендую! Мы будем приходить ещё!

користувач
15 марта 2022 в 13:35

Я і моя родина є пацієнтами клініки «Полімед» більше 20 років. І цим, по суті, все сказано, можна нічого більше і не писати:) Але хочеться відмітити високий професіоналізм, майстерність і інтелігентність усього персоналу. Тут завжди відстежують передові технології лікування і протезування. Є весь арсенал необхідного обладнання і найновішого якісного матеріалу як для обстеження, так і для лікування.
Я читала незадоволені відгуки про обстановку на поверсі будинку, де орендує площу заклад, але в приміщенні самої клініки сучасний євроремонт, затишна обстановка, чистота, стерильність, час відвідування розраховується, через це немає черг. Я особисто орієнтована на результат і методи його досягнення, тому і відвідую цю клініку так багато років.
Окремо хочеться відмітити високий професійний і людяний рівень лікаря Романа Костянтиновича, його вміння пояснити, в чому основна проблемність захворювання і запропонувати різні варіанти його вирішення. Крім лікування надається консультативна допомога, терпляче детальне роз‘яснення перебігу хвороби і шляхи подолання. Мій чоловік каже про Романа Костянтиновича: «Це лікар, у якого я ніколи не відчув болю». А кожен пацієнт стоматології знає, наскільки це важливо!
Я читала негативні відгуки про клініку і об‘єктивним признаю тільки незадоволення ціною на послуги. Мені теж хотілося б трохи нижчої ціни, але якість роботи і товару в наш час — рідкісне явище… і тому тим більш цінне!

Галина
26 января 2022 в 21:51

Являюсь клиентом клиники Полимед более 20 лет. Как вы понимаете, потому, что меня радует и сервис, и, главное, профессионализм всех врачей. Уже много лет мой лечащий врач Анна Михайловна Сергеева. Было у нас лечение зубов и реставрации, сложные хирургические операции, - всегда Анна Михайловна работает безукоризненно и красиво. И вот решилась я на установку имплантов зубов. Боялась я напрасно, - Анна Михайловна сделала всё виртуозно!
Благодарю вас, Анна Михайловна! Здоровья и радости вам! И процветания клинике!

користувач
05 января 2022 в 5:13

Очень довольна клиникой Полимед, особенно работой Филиповой Ольги Владимировны. Специалист высокого ранга, может спасти зуб любой сложности, лечит нежновся моя семья много лет лечит зубки у Ольги Владимировны, результатом всегда довольны. Спасибо

користувач
28 декабря 2021 в 19:08

Выражаю огромную благодарность всему коллективу клиники, в особенности Филлиповой Ольге Владимировне, Добровольской Елене Николаевне, Шпак Ирине Юрьевне. Всегда прихожу на приём с полным спокойствием. Компетентны, преданны своему делу, с индивидуальным подходом. Также хочу поблагодарить администраторов, всегда максимально тактичны и доброжелательны.

Nataliia
28 декабря 2021 в 3:01

У вихідні донька (9 років) відчула сильний біль у зубі. Стали шукати приватну клініку куди можна звернутися. Потрапили в цю клініку випадково - найближча до дому, яка могла прийняти за записом "на сьогодні" у віхідні. Одразу хочу сказати, що як для мене, ціни трохи "кусаються". Але навіть через це - зауважень немає! З дитиною лікар та асистенти спілкуються дуже уважно, звертають увагу на кожні запитання дитини, роз'яснюють, показують. Батьки в період лікування знаходяться поруч. Окремо хочу порадити та подякувати Ользі Володиміровні - чудовий дитячий стоматолог, до якої не страшно йти з будь якою проблемою. Вилікувала донці не один зуб. Консультуємось у неї вже декілька років поспіль. Рекомендую.

Саша
09 декабря 2021 в 17:47

"Полимед"- это клиника профессионалов, ответственных, гуманных специалистов. Обслуживаюсь здесь много лет. Доверяю 100%. Современное оборудование, стерильные инструменты, качественное обслуживание, уважительное отношение. Особенно огромное спасибо Сергеевой Анне Михайловне. Стоматолог от Бога. Желаю всему коллективу крепкого здоровья, творческих успехов, профессионального развития и процветания.

Саня
08 декабря 2021 в 14:55

Который раз лечусь, убеждаюсь в том что самое лучшее обслуживание исключительно у них! Особая благодарность Ярославе Дмитриевне!

користувач
05 декабря 2021 в 8:38

Отличная стоматология, в которой работают настоящие профессионалы! Изначально пришла на осмотр и проф гигиену. На гигиене Шпак Ирина Юрьевна всё рассказала про состояние зубов, как правильно за ними ухаживать, процедура была комфортная и качественная.
На стоматологическом осмотре Сергеева Анна Михайловна рассказала также состояние моих зубов, на месте сделали панорамный снимок, наглядно было видно что с каждым зубом, рассказали про лечение и дали подробно расписанный план лечения.
У меня был один очень сложный зуб, ходила по нескольким стоматологиям и везде говорили про удаление, никто не хотел с ним работать. Только в Полимеде предложили вылечить зуб и сохранить его.
Полимед первая стоматология, в которую я начала ходить с удовольствием! Всё из-за качественного сервиса и надежных стоматологов. И вот уже как полгода я регулярно посещаю эту стоматологию и доверяю здоровье своих зубов! Каждая процедура проходит безболезненно, доктора и администраторы всегда приветливы и клиентоориентированны. Так что точно рекомендую стоматологию Полимед

Женя
25 ноября 2021 в 14:27

Всем рекомендую клинику Полимед, обслуживание на высшем уровне. Весь персонал приветливый, мастера своего дела. Огромное спасибо Сергееву Роману Константиновичу за профессионализм и обходительным ассистентам!

Женя
25 ноября 2021 в 1:04

Если вы в поиске детского стоматолога - очень рекомендую Жоголь Ярославу Дмитриевну! Замечательный доктор, который не сделает лишнего, очень внимательная, а главное, что немаловажно- располагает деток! Мой сын очень боялся стоматологов. Нам нужно было сделать несколько пломб. Первую делали с анастезией. Дальше, Ярослава Дмитриевна предложила попробовать без, и сын ей доверился. Всё получилось без дополнительных лекарств, ребёнок смотрел мультик (в кабинете висит экран, это здорово отвлекает деток. Можно выбрать что пожелаете, и смотреть в свое удовольствие, пока лечат зубки). Очень приятно и то, что после лечение, ребёнок получает подарок за храбрость! У нас даже есть медаль за отвагу)
Здорово, что в наше время есть такие специалисты!

користувач
09 ноября 2021 в 6:04

Отличная стоматология, вежливый персонал, квалифицированные врачи.
Отдельное и огромное спасибо Анне Михайловне. Профессионал своего дела, вылечит качественно, безболезненно и при этом очень бережно относится к своим пациентам, каждый шаг своей работы объясняет. Дети всегда с радостью идут на прием.
Замечательная клиника, однозначно рекомендую!

Добавить отзыв