UAOTZYV.COM

Стоматологическая Практика НЕЖЕНЦЕВА

Адрес Дніпро, вулиця Старокозацька, 75, корпус 1 23 поверх, приміщення, 1
Метро Вокзальна 0.77км
Телефон +380 (96) 869-42-75
Часы работы
понедельник08:30-18:00
вторник08:30-18:00
среда08:30-18:00
четверг08:30-18:00
пятница08:30-18:00
суббота08:30-18:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт nezhencev1.wixsite.com/impl
Рубрики Стоматологическая клиника, Стоматолог-гигиенист, Пародонтолог – зубные имплантаты, Поставщик зубных имплантатов, Стоматолог
Оценка 4.6 40 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Семейной Стоматологии Art Dental Clinic — Дніпро, Проспект Воронцова, 15
ТОВ ДЕНТАЛ-КЛАБ / Стоматология Dental Club — Дніпро, просп. Пилипа Орлика, 17А
Дитяча стоматологічна поліклініка №3 — Дніпро, вулиця Старокозацька, 68

Стоматологическая Практика НЕЖЕНЦЕВА отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Оксана
28 мая 2024 в 12:36

Доброго дня! В клініці Нєженцева робила композитну реставрацію зубів верхньої щелепи та встановлювала нову коронку.
Першим дзвіночком було те, що лікар Діана Дмиириівна знявши стару коронку, зачепивши бор машиною старий штифт, зпилила його верхню частину, вирішивши всю іншу частину залишити в корені зубу. Замінила штифт тільки по моєму проханню.
Коли зробили нову коронку, посадили її на тимчасовий матеріал (були питання стосовно кольору коронки). Лікар запропонувала прийти через тиждень та посадити коронку на постійний матеріал.
Через тиждень на прийомі лікар 1 годину намагалась зняти коронку з тимчасового матеріалу. Розковиряла ясну навколо, використовувала ультразвукову машину, била якимось спеційним долотом для збиття коронок….
Через годину безуспішних зусиль зняти таким чином коронку, з тимчасового матеріалу, лікар сказала мені, що матеріали для тимчасового та постійного тримання коронок майже однакові і я можу ходити так.
Таку відповідь я би прийняла, якщо мені 1 годину не «овиряли» тиждень тому встановлену коронку.
Зараз ясна кровоточить, ділянка навколо коронки болить, і обурюють враження, що я заплатила чи малі гроші за «кустарну» роботу.
Прошу керівництво клініки прокоментувати дану ситуацію. Заздалегідь вдячна за відповідь.

Андрій
07 февраля 2024 в 14:17

Хочу залишити свій відгук про роботу лікаря-пародонтолога Махтій Тетяни Олександрівни. Маю проблему з яснами вже років 20. Неодноразово проходив лікування в різних стоматологів, в різних містах України. Лікував ясна що постійно кровоточать, за порадою лікарів проходив курс проколювання антибіотиком, постійна чистка зубів від каменю, але це все поверхневі методи лікування, які мали тимчасовий ефект і через деякий час проблема поверталася.
Під час візиту до стоматологіїї ПП "НІКА С" (м. Запоріжжя) лікар Фесенко Микола Олександрович, порадив мені звернутися до лікаря Махтій Т. О. Адже проблему треба було вирішувати негайно.
Вже під час першого прийому зрозумів що попав до справжнього професіонала своєї справи. Тетяна Олександрівна чітко, професійно, не поспішаючи (!) зробила відкритий кюретаж пародонтальних карманів. Вже до наступного прийому я відчув значне полегшення та їхав впевнений в цій лікаркі. За два прийоми Тетяна Олександрівна зробила диво-вирішила проблему, яку я намагався подолати більше 20 років. Хоча лікування ще триває, я відчуваю значне покращення стану моїх ясен. Я дуже вдячний лікареві.
Якщо ви маєте проблеми з яснами: постійна кровотеча, навіть після поверхневої чистки та після прийому курсу антибіотиків, постійне хитання зубів, то Вам до цього лікаря-пародонтолога МАХТІЙ ТЕТЯНИ ОЛЕКСАНДРІВНИ. Не зволікайте з вирішенням проблеми.

Елена
02 ноября 2023 в 18:32

Хочу подякувати Євгену Юрійовичу та команді лікарів та мед. Сестер за високий професіоналізм
Ходжу в цю клініку не перший рік, дуже задоволена: апаратура та інструменти за останніми технологіями
Дівчатка на ресепшені-ви супер.
Євгеній Юрійович - ви Бог
Тетяна Олександрівна та Олександр Сергійович – супер лікарі стоматологи
Дякую, що Ви є

Татьяна
06 октября 2023 в 10:52

Подяка лікарю Нєженцеву Євгенію Юрійовичу та його команді за професіоналізм. Результат максимальний з можливого і навіть неможливого. Надзвичайно професійна робота з одномоментной імплантацієй зуба і проведення сінус-ліфтінга (нарощення кісткової тканини). Все пройшло легко та без затягування лікування на довгий період. Все якісно та без зайвих рухів. Після проведення операції навіть не прийшлось приймати знеболювальне (болі в загалі не було), 2-3 дні тримався не великий набряк щоки (на роботі навіть і не замітили оточуючі) і все. Вже десь на 5ту добу я забувши про проведення лікування приймала їжу на обі сторони:). Рекомендую!

Карина
27 сентября 2023 в 11:34

Хочу подякувати Ксенії Володимирівні за мегапідхід та лікування найскладнішого карієсу зуба у мого чоловіка. В іншій клініці схожу проблему вирішили видаленням зуба та постановкою імплантату, а у вас якісною пломбою. Більше Вам подяка за ваш професіоналізм

Даша
25 сентября 2023 в 13:49

Це найкраща клініка! Лікуємо зуби всією родиною лише тут. Велике дякую Євгену Юрійовичу та всій команді за професіоналізм та клієнтоорієнтованість! Найновіша апаратура та високоякісні матеріали. Лікування зубів проходить з такою копіткістю та обережністю. Вже 5 років ходжу з імплантом все чудово, нещодавно зважилася на видалення зубів мудрості все пройшло легко та без ускладнень

Semenko
03 сентября 2023 в 13:34

Я дуже боялася видаляти зуби, тим більше всі чули про видалення 8к, але завдяки Неженцеву Є. Ю. Все пройшло максимально комфортно і без болю, найголовніше! Навіть і краплі крові не побачила за всю процедуру
Вдруге на видалення піду без краплі страху і лише до Євгена Юрійовича
Рекомендую!

Лилия
22 августа 2023 в 15:13

Добрий день! Рідко коли залишаю відгуки, але про спеціалістів цієї Клініки дуже хотілося б написати тільки гарні слова та слова подяки!
Особисто я дуже боюся стоматологів, але потрапивши до лікарів клініки змінила свою думку! Найсучасніше обладнання, найвищий рівень професіоналізма, чудові уважні лікарі та асистенти!
Лікувала зуби у Олександра Сергійовича та Андрія Дмитровича.
Дякую за можливість широко всміхатися!
Із задоволенням хотіла б порекомендувати цю Клініку всім, хто боїться лікувати зуби та тим, кому це може бути цікаво чи необхідно!
З повагою, Лілія.

Ilona
24 мая 2023 в 23:30

Дякуємо великому Євгену Юрійовичу за його професіоналізм, турботу про клієнтів та чудову клініку! Вчора вирвала зуб мудрості за 25 хвилин разом із анестезією. Євген Юрійович усе зробив якісно, ​​безболісно та швидко. Після процедури ще трохи заспокоїв, дав особистий номер для зворотного швидкого зв'язку, щоб все вирішити під час. Клініка з дуже привітним колективом, починаючи з адміністратора. Знайти час, щоб сісти поговорити з клієнтом, заспокоїти, виявити турботу – це сильна риса фахівця. Була можливість не шукати препарати за аптеками, на що немає часу, а придбати у клініці, причому все не нав'язується. Хотіла відбілювання, Євген Юрійович сказав, що кістка біла і не треба (де зараз відмовляють?) Дуже залишилася задоволена та вдячна! Дякую величезне та подальшого процвітання!

Ирина
21 апреля 2023 в 8:42

Найкраща стоматологія! Дякую всьому колективу клініки за найвищий рівень наданих послуг та професіоналізм. Спасибі що ви є.

Наталья
16 апреля 2023 в 19:22

Чудова стоматологія! Все на найвищому рівні! Дуже вдячна професійній, якісній, швидкій та безболісній роботі всієї команди! Вони справді майстри своєї справи! Євген Юрійович швидко і абсолютно безболісно видалив зуб і встановив два імпланти, Олександр Сергійович віртуозно лікує зуби, Тетяна Олександрівна дуже акуратно і якісно виконує глибоку чистку зубів (після першого чищення пішли всі ознаки пародонтиту), адміністратор Аліна завжди ввічливо підбере зручне на всі питання. Уважне та дбайливе ставлення всього персоналу до клієнта! Дуже рекомендую!

Саша
12 апреля 2022 в 23:42

Много лет назад, когда я еще работал в соседнем доме на улице Комсомольской (сейчас уже Старокозацкая), Евгений лечил мне сложный зуб и ставил пломбу, намучился со мной тогда сильно. И рентген делали и фотографировали этот зуб (до сих пор где-то фотка есть), в общем долго пришлось над ним колдовать.
Столько воды утекло, но этот зуб словно новенький!
Может Евгений (хотя, наверное, уже Евгений Юрьевич:) и вспомнит этот случай.
Звонил мне еще после этого несколько раз, переживал, как самочувствие после лечения. Такая забота была очень неожиданна, запомнилась.
В общем - отличный доктор и замечательный человек! Успехов Вам! Побольше бы таких врачей!
Просто хорошие воспоминания, захотелось поделиться.

Юлия
27 марта 2022 в 18:21

Обратилась в данную клинику, после того, как практически никто не решался браться за тяжелый случай, после удаления кисты верхней челюсти, видно, что доктор любит свою работу, очень аккуратно и ювелирно всё было сделано. Рекомендую всем, здесь вам точно помогут.

Аня
14 марта 2022 в 0:27

Квалификация врачей и отношение на самом высоком уровне. Всё есть в одном месте для терапевтического лечения, имплантации (до постоянной коронки, временные конструкции), профессиональная гигиена. Все этапы сделаны под микроскопом. После завершения всех работ (в моём случае 15 месяцев) получила комфорт, натуральность (все коронки были подобраны под мой естественный цвет). Спасибо, Стоматологической Практике, их дружной команде. Я очень благодарна, что мне выпала такая возможность встретить Вас!

Юлия
22 февраля 2022 в 19:51

Обратилась в данную клинику, после того, как практически никто не решался братся за тяжелый случай, после удаления кисты верхней челюсти, видно, что доктор любит свою работу, очень аккуратно и ювелирно всё было сделано. Рекомендую всем, здесь вам точно помогут.

Виталий
22 февраля 2022 в 14:19

Всем Добрый день! Хочу искренне посоветовать всем именно эту клинику, которая действительно знает чем занимается! Обслуживаюсь в этой клинике давно. В 2017 году прошла первая имплантация, всё прошло действительно на высшем уровне.
Огромное спасибо Евгению Юрьевичу и его команде!

Саша
19 февраля 2022 в 19:59

Очень хочу оставить отзыв). Боялась имплантации и пластики десны, и потом болевых ощущений, но как оказалось совершенно зря). Всё прошло быстро, безболезненно и даже потом после того, как анестезия прошла обезбаливающие мне не понадобились. Благодарю за профессионализм, отношение и за мою в будущем красивую улыбку Евгения Юрьевича и его ассистентов

Ана
17 февраля 2022 в 12:38

Выражаю огромную искреннюю благодарность Неженцеву Евгению Юрьевичу за тщательно спланированное лечение соответственно моей индивидуальной ситуации, качественно проделанную работу, прекрасный результат, АБСОЛЮТНО БЕЗБОЛЕННУЮ АНЕСТЕЗИЮ, проявленную заботу и внимание! Профессионал своего дела.
Успехов и процветания этой прекрасной клинике!
Рекомендую однозначно.

Валерия
10 февраля 2022 в 18:23

Отличная стоматология с высоким уровнем компетентности у сотрудников. Работаю с их ортодонтом - человек мастер своего дела. Сегодня была на удалении зуба мудрости. Сделали хорошо и быстро несмотря на то, что рот маленький + брекеты уже установлены. Цены подойдут не всем, но если хотите качественный результат с минимальным дискомфортом выбирайте именно эту клинику

користувач
09 февраля 2022 в 21:40

Считаю клинику Доктора Неженцева уникальной среди стоматологических клиник Днепра. Современнейшее оборудование, отношение к пациентам и конечно же, золотые руки профессионалов! Евгений Юрьевич - бог имплантологии! У меня два импланта, сделанных в этой клинике. Поверьте, не больно, не страшно. Я иногда забываю, где мои зубы, а где импланты. По этому вопросу - только к Евгению Юрьевичу! А если надо полечиться, Александр Квакуша - чемпион мира в этом разделе! И ещё, мне очень нравится, как делает чистку Таня Махтей.
Вообщем, клинике - 200 баллов из 100 максимальных!

Добавить отзыв