UAOTZYV.COM

СТО OsCar отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Бориса Кротова, 24м
Телефон +380 (96) 200-09-56
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт instagram.com/sto_oscar
Рубрики Автомастерская, Кузовной ремонт автомобилей, Покраска автомобилей, Автотюнинг, Ремонт мотоциклов
Оценка 3.8 9 отзывов
Похожие компании в категории
СТО ГАРАНТО (СТО GARANTO) — Дніпро, Зоряний бул., 3
Автозапчасти в Днепре - EXIST.UA — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 38
Автомастерская MaestroAuto — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 142б
everydaysmart СМАРТ СЕРВИС / ЗАПЧАСТИ — Дніпро, вулиця Бориса Кротова

Автомастерская СТО OsCar отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александр
22 января 2024 в 17:30

Не професійний підхід до клієнтів. Ціни озвучили космос. Дорожче ніж оригінал. Автослюсар був схожий під машиною, присвітив своїм ліхтариком з телефону і навіть не покрутив задні колеса для перевірки ступичних підшипників. Відразу звернувся на сервіс Автомотив, де вдвічі дешевше були озвучені ціни на запчастини.

Максим
03 января 2024 в 1:12

Заїхав на планове ТО та проблемою по ходовій. Олія змінив на той час і від'їздив 3000 км. На СТО ще раз замінили олію в двигуни та фільтр, при цьому менеджери не зателефонували і не сказали про це. Дізнався лише коли забирав машину зі СТО. Дуже погана робота менеджерів!

Сергей
21 сентября 2023 в 12:29

Дуже гідне СТО. Після 16: 00 взяли в роботу, продіагностували, привезли запчастини, поміняли помпу з термостатом з усіма витікаючими роботами та провели у чудовому настрої виконавши весь обсяг робіт вже після робочого часу. За ціною-не дорожче грошей. Величезна подяка мотористу Олександру, він переселенець із Бахмута і нехай Дніпро стане йому домом, а його клієнти добрими друзями.

Дима
28 августа 2023 в 9:01

Відповідь Джону Хайнцелю:

Всі роботи були попередньо узгоджені з вашим керівництвом. Також встановлено найнижчу ціну в місті на всі види робіт та запчастини. Частина робіт виконана безкоштовно, а при остаточній оплаті надається додаткова знижка 4000 грн. Ви володієте автомобілем Volkswagen Touareg 2010 року випуску і бажаєте відремонтувати його за ціною Daewoo Lanos, але, на жаль, наші обставини не дозволяють цього зробити. Однак ми готові вирішити ваші проблеми. Оскільки ви так нас критикували, ми готові створити публічний фотозвіт, у якому буде показано всю виконану нами роботу, включно з безкоштовною. Пропонуємо вам порівняти наші ціни та послуги з іншими станціями нашого міста. Якщо ви виявите, що наші ціни вищі, ми з радістю повернемо різницю. Однак, якщо буде доведено, що ми маємо рацію (на нашу думку, ми маємо рацію), нам не потрібно буде повертати різницю. Публічного вибачення, такого ж помітного, як ваш відгук, буде достатньо, і ми також готові просувати ваш бізнес як волонтери, гарантуючи, що поважні люди не взаємодіють з такими клієнтами.

P. S. Немає необхідності сумніватися в наших благодійних зусиллях, оскільки ви не повністю усвідомлюєте масштаби наших внесків, включаючи підтримку волонтерів, військовослужбовців, допомогу внутрішньо переміщеним особам і нашу відданість зміцненню економіки країни. Можливо, ваше перебування тут тимчасове, але ми процвітали тут до війни, вистояли під час війни і продовжуватимемо процвітати після війни. Тому перед тим, як опублікувати свій відгук, було б доцільно обговорити з нами (враховуючи відсутність будь-якого мовного бар’єру) або отримати роз’яснення щодо своїх проблем щодо ремонту в інструкції до автомобіля. Якщо ні, то лише після такого повідомлення ви повинні розглядати публікацію огляду.

Женя
09 июня 2023 в 1:26

Замінив колодки гальмівні, зробили швидко, ціна заміни середня по місту!

Але при заміні не вдалося встановити пружинку (до цього вже були заміни колодок неодноразово і все було нормально) і майстер запропонував її прибрати, я погодився! Уточнив – «не стукатиме»?
На що отримав однозначну відповідь - НІ!

Тепер без цієї пружини колодка бовтається в супорті і гримить так, що чути в салон із зачиненими вікнами!

Тепер ще раз міняти весь комплект! Краще переплатити за роботу 100-200 грн, ніж двічі за роботу та запчастини.

Дякую!

Валерий
06 июня 2023 в 17:12

Дуже гарний сервіс. Напрочуд, тут є засоби для читання помилок у Ланосі. На диво, тому що сервісів, які мають "Такі Можливості", виявляється в Дніпрі не так вже й багато. А деякі сервіси взагалі відмовляються лагодити Ланос, бо до них приїжджають набагато дорожчі машини і на підйомнику у них, бачите, Ланос не виглядає серед цієї пишності. Загалом, сервіс класний, рекомендую

Саша
09 марта 2022 в 22:50

Очень крутые ребята. Очень все понравилось. Отдельное спасибо Диме, человек любит своё дело и нацелен на решении Вашей проблемы. Отдельное спасибо за подарок, бесплатной Прошивки авто, мы были в шоке! Всем рекомендуем!

Егор
09 июня 2021 в 19:27

Хорошее СТО, хардовая обстановка гаражей, ребята знают цену своего труда но делают на совесть. Рекомендую

Николай
27 августа 2019 в 19:17

Работу сделали, по цене как везде. Съёмника ШРУСа нет, снимали по старинке наставка и молоток. Ребята достаточно опытные. Руководитель уравновешенный и хорошо общается. В принципе нормально но можно быть и лучше.

Добавить отзыв