UAOTZYV.COM

СТО Автомотив - Avtomotiv Service на Калиновій

Адрес Дніпро, вулиця Петра Бикова, 33
Телефон +380 (67) 777-94-37
Часы работы 08:00-19:00
Сайт avtomotiv.in.ua
Рубрики Автомастерская
Оценка 4.4 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
СТО / Avtomotiv Service — Дніпро, просп. Слобожанський, 29а
баЗа БМВ - СТО BMW та MINI — Дніпро, вулиця Січових Стрільців, 91к
СТО Автомотив Сервис / Автосервіс AVTOMOTIV SERVICE — Дніпро, вулиця Мандриківська, 54
Похожие компании в категории
СТО Ремонт Авто. Разборка Fiat Ducato — Дніпро, просп. Миру, 101
Автогаз Центр — Дніпро, просп. Слобожанський, 35 а
СТО Doc&cars — Дніпро, вулиця Осіння, 3а
сто Euro-Bus — Дніпро, ул. Генерала Захарченко 17-А, Индустриальный р-н, Днепропетровск, , Днепропетров

СТО Автомотив - Avtomotiv Service на Калиновій отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Кирилл
20 мая 2024 в 2:08

В черговий раз задоволений обслуговуванням та ремонтом. Довіряю лише вашому сервісу. Завжди все якісно та своєчасно. Найкращі майстри та механіки. Обслуговую AUDI A6 C7. Кирило.

Groop
22 января 2024 в 5:12

Скажем так, делали некоторые манипуляции по машине, оборвали мне провода поворотника, я стоял рядом при этом, и подметил сразу, так меня удивил ответ, а тут так и было, провода старые и разваливаются, машина 2014 года, понимаю что-то свежак, но я тоже не слепой, вообщем что бы мне заново это скрутили потребовали около 300-350 грн, там какие то работы, отмечается в чеке, я отказал и сам сделал на следующий день, больше я в этом сервисе и в их сети не появлюсь и не кому из знакомых не рекомендую, одно лечат второе калечат, я слышал что они вовсе не отвечают за свои косяки, но что бы тупо при мне оторвав и говорить что так и было и еще требовать деньги за починку, ладно бог с ними, и еще, цены высокие, в 30-40 %, был в сервисе буйвол так там мне в разы сделали быстрее и дешевле, приведу пример, мне нужно было поменять цилиндр, они запросили 2960, в сервисе буйвол мне поменяли за 700, в тот же день кстати, а у них не было записей на 4 дня подряд, так что делайте выводы. Объезжайте дальней дорогой эту сеть, всем удачи.

Валентин
19 января 2024 в 0:26

Рекомендую, оправдали мои ожидания, зделали ТО, менеджер и механики отнеслись к проблеме с пониманием, чистый и ухоженный гараж.

Аня
10 января 2024 в 3:14

Обратилась с проблемой стука в машине, которую давно никто не мог найти
, долго ездила по другим сервисам. Здесь ребята сразу определили и решили проблему) Цены адекватные, персонал приветливый! Быстро, качественно, рекомендую

Татьяна
06 января 2024 в 22:03

Дякую хлопцям за якісне і швидке обслуговування. Все пояснили, все прозоро, не треба ставити питання, і що скільки коштує. Ввели авто в свою базу. Тепер всі ремонти і обслуговування можна продивитись, а також не забути про рекомендації, на що потрібно звернути уваги в найближчий час. Можна записатись на зручний час і запчастини уже будуть, не треба чекати. Рекомендую. Все дуже зручно і чемно.

Андрей
02 января 2024 в 0:06

Клієнтоорієнтований підхід, шукають шляхи як зробити краще та допомогти, не посилають, не відмовляють, рекомендую. Швидкість та якість ремонту також одна з кращих в місті.

Владислав
19 декабря 2023 в 7:25

Заїхав на Polo
Електрик Віктор молодець, спокійно, якісно, нічого зайвого не нав`язували, менеджер також все по факту, ще і кавою безкоштовно пригощають, приїду ще.

Евгений
18 декабря 2023 в 2:47

Звернувся з приводу ремонту парктроніка. Діагностика коштує 1300грн. Майстер виявив несправність блоку керування парктроніка. Ремонт виконав супер! По-українськи! Дякую

ANASTASIIA
15 декабря 2023 в 8:04

Дякую за ремонт та догляд за моїм авто (мазда СХ-5), після неякісного пального прочістілі форсунки та заминілі дещо. Все чітко и одразу виявили, полагодили, кавою напоїли, розяснили, що робити надалі. Готова обслуговуватись там, адже ведеться електронна техкнижка чи типу того, де є інфо про всі роботі та ремонти- це дуже зручно, що не треба збирати всякі бумажки про ремонті и сервіс!

Андрей
07 декабря 2023 в 10:40

Все сподобалося, знайти гарного автоелектрика зараз проблема, знайомий порадив Віктора з автомотів, все зробив добре, нічого зайвого не пропонував, менеджери привітні, завжди на зв'язку.

Zebra
21 ноября 2023 в 13:45

Цены завышены, по факту делают работу не достаточно качественно, работали с машиной, трассу глушителя забыли закрепить, она разъединилась по дороге, по факту приехал, они развели руками, они не виноваты, никто не виноват, а я сам должен разгребать все.

Chaplino
10 ноября 2023 в 21:58

Найкращий сервіс! Менеджери привітні та дуже уважні, кожен раз вирішують мої питання дуже швидко, якісно та нададуть рекомендації. В сервісі чисто, є місце де можна зачекати та випити кави. Рекомендую

Илья
29 октября 2023 в 16:04

Гарний сервіс. Не перший раз тут. Все охайно в боксах, чисто. Диванчики, цукерки, пригостили кавою.
Кермо і сидіння накрили захистом, зробили розвал-сходження. Після цього автівку перестало вести в сторону.
Дякую, так тримати!

Олег
28 октября 2023 в 14:52

Пацаны вообще ребята Очень крутой сервис, внимание не только автомобилю а и владельцу. Комфортно, быстро и надежно. Рекомендую!

Добавить отзыв