UAOTZYV.COM

Соланж отзывы

Адрес Кривий Ріг, вулиця Співдружності, 8
Телефон +380 (98) 426-88-57
Часы работы 09:00-18:00
Рубрики Парикмахерская
Оценка 4.5 12 отзывов
Похожие компании в категории
ЭФФЕКТ ПАРИКМАХЕРСКАЯ — Кривий Ріг, 200-річчя Кривого Рогу, вул, 13
СВ — Кривий Ріг, вулиця Володимира Великого, 38
Перукарня Віагра — Кривий Ріг, вулиця Січеславська, 20

Парикмахерская Соланж отзывы

12
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мар'яна
19 января 2024 в 8:17

Залишились прекрасні враження, після відвідування цього салону. Дівчатка, Ви неймовірні! Роботу свою зробили на ура, ми в захваті! Вийшли від Вас заряджені позитивом на всі 100%. Персонал привітний, дівчатка-професіонали, адміністратор-чудовий. Зробили для військового величезну знижку! Дякуємо, рекомендуємо! При можливості-обов’язково повернемося

Ольга
12 января 2024 в 11:56

Усім, хто читає мій відгук, добрий день!
Хочу звернутися до всіх клієнтів салону краси «Соланж» і майбутніх клієнтів і залишити позитивний відгук про роботу салону. Я є багаторічним клієнтом салону «Соланж», обслуговувалась у багатьох майстрів і завжди залишалася задоволеною їхньою роботою. Також постійним клієнтом салону є моя 18-річна дочка, якій нелегко догодити із зачіскою, але майстрам «Соланжа» це вдається!
Хочу відзначити чудову роботу майстрів-перукарів Анни, Юлії, Тетяни, Клари. Але чудова робота без чудового сервісу існувати не може.
Хочу висловити величезну подяку адміністратору салону «Соланж» Любові Вікторівні. Вона завжди зустріне, своєю усмішкою підніме настрій, завжди нагадає про запис у день візиту. І, взагалі, коли приходиш у салон, можна пригоститися кавою та чаєм, поговорить про щось приємне. Завжди, коли туди приходжу, почуваюся комфортно. Будь-які капризи клієнтів виконуються з великою майстерністю, і Любов Вікторівна завжди може згладити будь-яку ситуацію, аби клієнт залишився задоволеним. Ось це сервіс! Повірте це, кажу я, працівник, який багато років обслуговує людей в іншій сфері.
Якщо оцінювати роботу салону по
5-тибальної школі, то я ставлю тільки «5» і рекомендую всім, хто хоче добре виглядати та ще й почувати себе комфортно в процесі обслуговування, приходити тільки в «Соланж».
Любов Вікторівно, ви - найкращі!

Ще доповню… А хто не був у вашому салоні і свідомо хоче нечесно зіпсувати вам репутацію, то нехай навчиться брати відповідальність на себе за порушення своєї дисципліни. Якщо клієнту і зробили коректно зауваження, що не з'явився на вказаний час і навіть не попередив, що не прийде. То треба робити висновки на адресу себе, а не публічно гамувати на адміністратора у месенджерах. Бувають ситуації різні, форс-мажорні, але не попередити про те, що не прийдеш – це не порахуватись з таким самим клієнтом, який зможе прийти! І не порахуватись із робочим часом майстра. Це бізнес.
Так що, Любов Вікторівна та весь персонал, у вас все справедливо, чесно, комфортно та на найвищому рівні!
З великою повагою, ваш постійний та багаторічний клієнт Ольга Шевченко.

Dolena
08 января 2024 в 9:46

Відмінні майстри, затишний салон, були і на стрижках, і на манікюрі, задоволена, постійно ходжу і рекомендую!

Анна
06 января 2024 в 23:11

Все зіпсувала адміністратор. Можливо майстри хороші але запис був огидний, так і не потрапив на стрижку. Бажаю гарному салону – добрих співробітників. Відповідно до посади!

Homka
16 сентября 2023 в 0:16

Робили стрижку дочці, все чудово. Вийшло ідеально те, що хотіли. Окреме дякую майстру Юлії

Руслан
19 февраля 2020 в 14:09

Хорошая парикмахерская, все мастера - настоящие профессионалы своего дела. Если нужна качественная стрижка в приятной и уютной атмосфере, то вам обязательно нужно в Сооанж!

Анастасия
26 декабря 2019 в 6:01

Неплохой салон, приветливый администратор;единственное что- мастера маникюра нужно брать поопытней, который умеет рисовать, а не только слайдером работать.

Vik
08 сентября 2019 в 15:11

Прием в парикмахерской, как и во многих других сейчас, в основном по предварительной записи. Мнение клиента во время стрижки учитывают. Судить о качестве сложно ведь у всех разные вкусы.
Интерьер обычный для парикмахерских, ничего лишнего.

Ирина
16 августа 2019 в 2:14

Зашла случайно и оказалось, что нашла постоянное место и мастера, куда буду теперь ходить! Уютно внутри, ни чего лишнего, цены очень доступные) И хочу выделить мастера Клару, делала мне окрашивание и стрижку, все было качественно быстро, я ушла довольна как слон) Всем советую этого мастера!

Елена
07 ноября 2018 в 5:32

Отличный салон. Здесь работают не мастера а валшебницы. Выходят из салона все красотками. Индивидуальный подход к каждому клиенту.

Алексей
25 октября 2018 в 10:35

Зашел по случайности когда не работала парикмахерская в которой стригся до этого. Хороший общительный персонал, хорошая мужская стрижка.

Ирина
24 октября 2018 в 6:54

Зашла случайно и оказалось, что нашла постоянное место и мастера, куда буду теперь ходить! Уютно внутри, ни чего лишнего, цены очень доступные) Приятный администратор) И хочу выделить мастера Клару, делала мне окрашивание и стрижку, все было качественно быстро, я ушла довольна как слон) Всем советую этот салон!

Добавить отзыв