UAOTZYV.COM

Сервис-ON отзывы

Адрес Дніпро, ТЦ Варус, просп. Героїв, 2
Телефон +380 (99) 442-91-97
Рубрики Ремонт телефонов
Оценка 1 1 отзыв
Похожие компании в категории
Touch — Дніпро, просп. Героїв, 3
TeсhnoLab / TECHNOLAB — Дніпро, просп. Героїв, 3
TechnoLab — Дніпро, ТЦ Новий Континент, вулиця Набережна Перемоги, 86-а
Apple Repair − Ремонт iPhone Днепр — Дніпро, просп. Гагаріна, 8a

Ремонт телефонов Сервис-ON на Героїв отзывы

1
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алена
24 февраля 2021 в 19:46

Це найжахливіший ремонт що колись зустрічала, поміняли екран навіть не на оригінальний, який менше ніж через місяць політ забрали на ремонт і свідомо знаючи що екран не робітник спалили плату в телефоні і повернули новою поштою. Але всі чеки та листування з вами хлопці у мене є висновок про те, що це ваша вина теж є,
і чекайте на повістку до суду) ще мені радять на вас заяву в поліцію написати
А 3900 за екран хто брав?) Дітлахів не топіть себе самі навіть захисне скло на екрані поміняли на інше і це при тому що за 3900 екран повинен був бути 3 місяці на гарантії як вони обіцяли і що б не міняти його за гарантією вигадали історію з платою. Після того як вони мені телефон повернули (майже місяць вони "паяли" плату) я звернулася за ув'язненням у сервіс, де видно що екран не робітник (а вони розповідали, що гроші не повернемо за екра т. К він робітник) і плату тупо спалили замитий сліди.
А тепер ще й совісті вистачає писати, що екран мені не змінювали? Дітей ви будете зірками інтернету, ви думаєте що я позиватися не буду? Телефон коштував 14к і ваше горе екран + 3900.

Добавить отзыв