UAOTZYV.COM

Rush отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Січових Стрільців, 4 а
Метро Вокзальна 2.67км
Телефон +380 (98) 188-00-48
Часы работы
понедельник10:00-22:00
вторник10:00-22:00
среда10:00-22:00
четверг10:00-22:00
пятница10:00-22:00
Сайт rush.in.ua
Рубрики Организация праздников и мероприятий, Услуги корпоративных развлечений, Агентство по организации и проведению мероприятий, Свадебное агентство
Оценка 5 34 отзыва
Похожие компании в категории
Аврора City — Дніпро, площа Соборна
Три Медведя — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 95
KAVA — Дніпро, Троїцька площа, 3
Проведення весіль — Дніпро, узвіз Крутогірний, 30

Свадебное агентство Rush отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
09 января 2024 в 8:10

Супер драйвові, супер чуйні ребята!
Це наш перший такий досвід - залучити до онлайн-корпоративу івент агенцію і ми залишилися під такими крутими враженнями.
Роблять все для комфортності замовників, йдуть на поступки, розглядають в першу чергу комфортність замовника.
Пропонують ідеї, підбирають цікавий формат саме під вашу компанію.
Комунікація - швидко, якісно, з детальними поясненнями.
Ми щиро дякуємо за наш новорічний корпоратив і далі точно будемо співпрацювати ще.

Алина
29 ноября 2023 в 21:38

У нас було багато сумнівів з приводу формату онлайн-корпоративу і вони розвіялися одразу після заходу. Організація, студія, ведучий, підтримка - все це зорбило наше свято дуже крутим. Ми не пожалкували, що довірилися компанії RUSH і точно повернемося до них для створення нового свята)

Olena
03 августа 2023 в 8:15

Команда RUSH — гідні професіонали свої справи! Нам пощастило потрапити у надійні руки, хоч і не зовсім було просто, завдання кожен раз із зірочкою То онлайн івент в блекаут, то тестування метавсесвіту, то паралельно 2 різні кімнати з онлайн івентом. Та хлопці впорались на відмінно! Комунікація 24/7, уважно прислухалися до всіх наших побажань, все детально фіксували та повертались з ідеями, які потім ставали яскравими проєктами. Наші правила та внутрішні вимоги досить високі, і команда RUSH уважно фіксувала всі наші коментарі та зауваження, тож з кожним разом все ставало тільки на рівень вище!

Дякуємо ВАМ за К-клієнтоорієнтованність, ІП (це не про індивідуального підприємця) — це про індивідуальний підхід, розробку від А до Я та нескінченне задоволення від співпраці.

Ми були замовниками трьох успішних онлайн-проєктів та сподіваємось у найближчому майбутньому повернутися з вашою допомогою до офлайн-проєктів

І ще наостанок скажемо, що ми IT компанія, тож досвід роботи з таким напрямком у хлопців є! Тож (ми наче вітаємо вас з днем народження:), бажаємо нескінченного потоку ідей та неймовірних проєктів! До скорої зустрічі! Дякуємо що ви є!

Саша
26 июля 2023 в 3:06

Хочу сказати велике дякую всій команді «RUSH Дніпро»! Клієнтоорієнтованість на високому рівні. Все опрацювання до дрібниць. Не нав'язують те, що тобі не треба на твоєму святі, щоб зробити побільше чек, а це зараз не мало важливий фактор) Обов'язково звертатимуся ще для організації заходів до цих хлопців! Всім, хто читає цей відгук, просто зверніться до команди «RUSH Дніпро» для організації вашого заходу і просто отримуєте офігенні емоції) Все просто) Окреме спасибі хочу сказати менеджеру Алле. Це не тільки професіонал своєї справи, тому що тільки професіонал буде тримати 10 хвилин руками завісу, щоб гостям не світило сонце в очі) але чудова людина, яка підтримає тебе в особистих моментах, коли ти засмутилася і хочеш все відзначити. Ця людина підбере вам потрібні слова підтримки для того, щоб ви змогли отримати кайф від свого свята, а не тому що компанія втратить замовлення. Я це згадую 2 разів не просто так, а тому що вся команда насамперед працює з людиною та незабутніми емоціями для вас! ЩЕ РАЗ ВЕЛИЧЕЗНИЙ ДЯКУЄМО КОМАНДІ «RUSH Дніпро» за те, що подарували мені і всім моїм гостям незабутні емоції та теплі спогади

Влад
22 июня 2023 в 12:14

Крутой ведущий, который задает хорошее настроение, легкость и профессионализм. Рекомендую!

Дмитрий
21 июня 2023 в 21:54

Звернувся до івент-агентства RUSH із нестандартним завданням. Я хотів зробити незвичайно пропозицію своїй дівчині, куратор Алла, чудово впоралася із завданням, організація всього, що відбувається на даху Менори, це було дуже романтично, круто. Музика, квіти, декорації, вечеря, фотограф, відео. Рівень підготовки – топ! Координація дій, все на найвищому рівні! Допомогли мені почути на мою пропозицію - Так!) Дуже вдячний, раджу!

Alyona
12 июня 2023 в 11:04

Замовляли квіз гру для команди з 15 людей. Захід пройшов чудово, все професійно сплановано. Захід дуже інтерактивний та сучасний. Ведучий талановитий, та дійсно може знайти підхід до різних людей.

Дмитрий
12 июня 2023 в 0:03

Крутая подготовка, интересные идеи, оригинальные форматы! Благодарю за то, что сделали этот вечер таким. Горячо рекомендую к сотрудничеству!

Olena
11 апреля 2023 в 7:35

Дякуємо команді Rush за класно проведений час. І що в малі терміни змогли підготувати для нас класний Квіз.

Саша
03 апреля 2022 в 10:58

Благодарю сотрудников агентства "RUSH" за профессионализм и ответственность. Огромное Вам спасибо от всего нашего коллектива и лично от меня за потрясающий корпоратив который Вы организовали для нашей компании! В очередной раз Вы превзошли абсолютно все наши ожидания!) Этот праздник стал настоящим захватывающим приключением для всех нас. Мы очень рады, что обратились именно к ВАМ!)

Женя
11 марта 2022 в 20:11

Ловите лайфхак, как организовать отвязную вечеринку, продуктивный тимбилдинг или шикарный юбилей - позвать крутых спецов @rush.in.ua!
Денис @denverprime и команда, мы всей @VisionOpticgroup благодарим вас от души! Наш праздник получился именно таким, как мы и мечтали - роскошным, эмоциональным, запоминающимся!
спасибо! Крепко обнимаем!

користувач
18 февраля 2022 в 4:41

Спасибо команде за чудесный корпоратив. Все пожелания учитывали и максимально подстроились под наши запросы. Делали стиль 90х и это было мега круто, настольный футбол и хокей, работающая денди и нереальная фотозона. Рекомендую на все 100%.

користувач
07 февраля 2022 в 16:05

Если крутой ивент, то только с RUSH!) Спасибо самой креативной команде за веселые, шумные и яркие мероприятия! Ребят, ваш профессионализм, подход всегда радует и оставляет приятное послевкусие!)
Дима Волошин - тебе отдельный респект) Спасибо за терпение и отдачу! Ты крутой!?
Знакома с командой не первый год, если хотите качественное и незабываемое мероприятие, вам к ребятам! Рекомендую!

користувач
07 февраля 2022 в 14:07

Хочу выразить благодарность за организацию новогоднего корпоратива для нашей компании Весёлый ведущий, индивидуальный подход к запросам и пожеланиям Спасибо большое ведущему Денису и организатору Алле. Прошло все на высшем уровне Уже не первым год с RUSH и точно не последний

користувач
02 февраля 2022 в 23:21

Большое спасибо всей команде) все сделали на высшем уровне, воплотили все фантазии все желания. Думаю следующий день рождения проведу так же вместе с командой RUSH. Спасибо Денису, Алле, Ване, Диме за крутой праздник:)

Женя
29 января 2022 в 23:20

Спасибо команде Rush за то, что организовали нам яркий и незабываемый новогодний копоратив. Все мероприятия с вами проходят идеально:) ярко и незабываемо. Море впечатлений и восторженных отзывов от меня и моих коллег.

Саша
17 января 2022 в 1:59

Остались очень довольны сотрудничеством с командой Rush. Подготовка и проведение мероприятия были на высшем уровне. Отдельно хочется поблагодарить за стабильную коммуникацию и чуткость к нашим пожеланиям.

Женя
14 января 2022 в 22:29

В связи с постоянными мотаниями по миру, очень редко работаю в родном Киеве. Но нет ничего приятнее и дороже, когда эта работа проходит на высоко-профессиональном уровне! Очень приятно иметь дело с компанией, где всё организовано на высочайшем уровне! Где одинаково довольны и заказчики и артисты!
BRAVO RUSH!

Саша
08 января 2022 в 1:43

Благодарим команду RUSH за организацию прекрасного новогоднего корпоратива) Всем было весело и интересно) Предложенный формат мероприятия помог сотрудникам ближе узнать друг-друга и совсем не скучно провести время) Спасибо Алле и Владиславу, которые приложили максимум усилий для создания замечательной атмосферы на нашем празднике:)

Женя
02 октября 2021 в 17:48

Отличная компания, был приятно удивлён, организация на высшем уровне, все было супер, будем ещё сотрудничать)

Добавить отзыв