UAOTZYV.COM

Rock & roll

Адрес Дніпро, вулиця Січеславська Набережна, 39
Телефон +380 (97) 257-33-77
Часы работы 10:00-22:00
Сайт rnr.ua
Рубрики Доставка готовой еды, Китайский ресторан с доставкой еды, Еда на вынос, Доставка пиццы, Ресторан рису
Оценка 3.2 65 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Портофино — Дніпро, вул.Королеви Єлизавети ІІ, 2
Мафія — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 97К
Casta — Дніпро, вулиця Володимира Мономаха, 3
Драйв аппетит — Дніпро, просп. Дмитра Яворницького, 66

Rock & roll отзывы

65
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Александра
19 октября 2023 в 0:21

Дуже смачно, рекомендую. Подобатися сервіс, швидка доставка, якість суш просто. Привітний персонал. Дуже смачно.
Замовляю не вперше вже. Дуже подобаються розіграші, завжди дуже круті та смачні. У сушах подобається начинка і що менше рису, подобається подача.

Dren
12 октября 2023 в 7:20

UPD: передзвонили, перепросили, подарували такий же сет безкоштовно. На цей раз було набагато краще. -1 зірку за дуже дивний імбир.

Рис сильно липкий, важко пережувати.
Скручені чорт зрозумій як, криво при цьому.
Два однакові ролі.
Замовив по акції Філадельфія XL – 675грн.
Так, це дешево, але за ті ж гроші можна вибрати краще.

Богдан
26 сентября 2023 в 0:44

Поверніть старі розкладки на локшину, це більше не японська локшина у вас, а макарони з овочами, хто взагалі нарізає кубиком під локшину овочі? Чому перець соломкою, а кабачок кубиком? Хто придумав до локшини додавати кокосове молоко? Де старі соуси для локшини? До 2020 року все було добре, а потім що? Огидні роли, заправка для рису взагалі без аромату, рис переварений, дев'яток накрутили, крабові палички сурімі куди поділися? Чому там дешманська крабова паличка лежить взагалі?

Телятина в піці нарізана слайсами, навіщо якщо це не вирізка, її неможливо пережувати, борти на піці ще більше робіть, бо дуже маленькі були.

Те, що було і те, що сталося з вами, це жах

ЛИЛИЯ Никулина
02 сентября 2023 в 12:52

Доброго дня. Нажаль розчарування. Піца приїхала ледве теплп, майже холодна- відсутній бокс для зберігання. Судя з всього- доставку роблять всі хто хоче заробити, не маючи того, щоб зберегти теплий продукт. Роли теж так собі- маленькі. Ну і могли б запитати- чи може є день народження чи додаткові скиди. Наступного разу не думаю, що оберу цей заклад

Эльмира
02 августа 2023 в 9:45

З певною періодичністю замовляю доставку RnR. Дуже задоволена якістю та обслуговуванням. Завжди телефонують привітні менеджери, уточнюють деталі замовлення. Якимось дивним чином кілька разів привозили їжу раніше обумовленого часу, ніж була приємно здивована. Красиво оформлені мережі, зручна екологічна упаковка, все смачне та свіже. Діти приємним бонусом вибирають десерт. Успіхів вам та процвітання!

Алекс
18 июля 2023 в 21:28

Бомби. Просто - ВОГОНЬ
Довго не виходило знайти смачні роли.
Тут, ну просто - вогонь.
У вас новий клієнт у скарбничку

Юлія
25 июня 2023 в 13:32

Розчарування. Часто замовляли в них раніше. Але сьогодні це було моє останне замовлення. Прийшла смс, що мені подарунок за замовлення. Оператор відмовив, типа не працює сайт. Гаразд, все одно замовили. На 5 персон прийшло 4 соуси та 4 палички, хоча в замовленні було 5. Неприємно.

Владимир
16 июня 2023 в 5:24

Сьогоднішнє замовлення було жахливе роли розвалюються, тонкі паличками взяти не можливо! Були постійними клієнтами на цій доставці, але після сьогоднішньої вечері відпало бажання більше мати справу з Rock n Roll!

Светлана
14 июня 2023 в 14:46

В котрий раз хочу відзначити Rock&Rol, як найкраще обслуговування та повагу до своїх клієнтів. Дуже дякую Вам! Ви найкращі, а роли просто неперевершені! Всім рекомендую, будете в захваті!

Олег
04 мая 2023 в 6:54

Ред Філадельфія? , жухла перемороження риба нарізана найтонше смаку 0 і вишенька на торті гнилий імбир

Илья
07 апреля 2023 в 1:23

Зробив замовлення, вказав оплату терміналом. Приїхав кур'єр і почав вимагати оплату готівкою або переказом на картку. На питання як так, я ж вказав, що мені підходить розрахунок тільки терміналом, він мотивував, що у них термінал один. Поводився неповажно, спілкувався на ти. Проблеми він не зрозумів, мабуть вважаючи, що людина просить термінал тому що йому ліньки в банкомат сходити, а не тому, що він користується кредитними коштами і за переказ на картку заплатить комісію

Олена
08 марта 2023 в 11:17

Доброго дня. 8 березня прийшло дуже несподівано в вашу компанію. Логістика відсутня. Сайт висить, телефон зовсім не працює. 1,5години не можу зв'язатись з оператором. Нарешті, на сайті зробила замовлення, ніхто не перезвонив, не підтвердив замовлення. Вказала час доставки. Якщо він буде невчасно, відмовлюсь. Дуже прикро, що ресторан за багато років не зміг налагодити працю у свята.

Сергей
15 февраля 2023 в 23:54

Заказывал два на года назад отравилась жена
Думал что-то поменялось в судах с якобы угрём была крабовая палочка. В сушах с криветкой вместо креветки было авокадо
Нвоспитанная девушка на рецепции

Анастасия
04 апреля 2022 в 17:27

Отвратительное обслуживание, заказ не доставляют больше двух часов. Операторы обещают, что свяжется администратор, который так и не связался. Не советую это заведение

Оксана
26 марта 2022 в 19:09

Любим Rock’s’Roll, берём с собой даже в дорогу на перекус! Всегда все на уровне: качественно, быстро и вежливо. Из любимого - пицца с сыром и роллы с манго

Екатерина
20 марта 2022 в 20:40

Очень вкусные суши! Куча начинки, удобно кушать кусочки среднего размера и соевый соус нормальный, не вяжет во рту насыщенностью, не перебивает вкус роллов.
Упаковка на высоте, все аккуратно и удобно. Палочки огонь, шлифованные, не цепляются за кожу.
Пицца тоже обалденная, много начинки и тонкое тесто. Даже бортики классные, не сухие и не толстые)
Доставка точно по времени, цена и качество самые адекватные в Днепре.
Одну звездочку сняла за не очень аккуратную нарезку роллов и соевого хотелось бы чуть больше в каждом пакетике.

Настя
18 марта 2022 в 6:58

Комментарии о неостром супе и роллах без лука успешно проигнорировали. В прочем, нужно смириться, что каждый заказ хуже предыдущего и отказаться уже от этого заведения.
Лучше переплатить

Art
18 марта 2022 в 3:27

На новый год делала заказ и попались волосы в двух порциях. Следите пожалуйста за сушистами

Антон
17 марта 2022 в 21:15

Перестал крутить рулетку и заказывать в других местах) Всегда отличное качество, а мелкие косячки сразу быстро решаются! Кстати очень приятно, что ребята всегда прислушиваются к отзывам и внедряют пожелания клиентов, как например мое с приборами! Спасибо)

Наталия
08 марта 2022 в 23:55

Я уже не помню, сколько по времени пользуюсь доставкой рок-н-ролл, но о своём выборе не пожалела ни разу!) мало того, что у ребят всегда целая куча всяких приколов/акций/скидок и подарков от компании, у них ещё есть три главных непробиваемых плюса - это отличный сервис, супер качество еды и очень вкусный вкус (тут не каламбурно и не скажешь) ради такого иду на сделку с совестью и даже чуть-чуть «забываю» о ПП) хотя и на ПП много чего, кстати, у них можно найти)

Добавить отзыв