UAOTZYV.COM

Справочник организаций Дніпропетровська область: отзывы

Последние отзывы Дніпропетровська область


01 июля 2024 в 19:58

Замовив у вас вольєр для птаха, наживо виглядаєпросто неймовірно і пташка дуже задоволена, великому простору. Дякую товар дуже класний!

01 июля 2024 в 9:01

Чудовий магазин, рекомендую. Допоможуть підібрати те, що вам найкраще підходить. Ми купили ліжко, ортопедичний матрац і подушки – все підійшло ідеально. Дуже задоволені, дякуємо!

28 июня 2024 в 16:38

Иногда закупаю для работы разного рода металлопрокат. Такой как трубы, швеллеры и арматуру. В фирме Укрстарлайне оказалось все в наличии. На фирму можно положиться, отлично наладили сотрудничество. Обращаться к другим фирмам не вижу смысла.

27 июня 2024 в 17:36

Машина в идеальном состоянии, а команда менеджеров – просто супер: внимательные, профессиональные и всегда на связи. Приятно удивило, что у них есть филиалы почти в каждом городе. Рекомендую всем, кто хочет безупречный сервис и качественное авто!

27 июня 2024 в 12:52

Купляв рік тому в них павербанк до ноутбука, працює на відмінно, нічого не виходило з ладу. А недавно підібрав чохол на айфон 12, дуже сподобався їх великий асортимент

27 июня 2024 в 12:02

Знову замовляла наклейки з логотипом. Уже вкотре. Все відмінно! Дякую.
Особливо мені подобаються терміни виконання замовлення. Тому я є постійним клієнтом Вольф

27 июня 2024 в 10:48

Прекрасний, захопливий курс із безліччю практичних завдань. Він відмінно систематизував мої розрізнені знання. Все сподобалося, навіть шкода, що курс закінчився.

24 июня 2024 в 15:27

Дякую адвокату Ратушній Руслані Павлівні за працю по вирішенню мого питання стосовно пенсії. Роботою задоволений. Виграла справу в суді, пенсію назначили, яку пенсійний фонд не хотів назначати. Рекомендую!

23 июня 2024 в 13:27

Соло - це мій улюблений магазин косметики. Часто навідуюсь в фізичний магазин в Києві і також роблю замовлення на сайті. Асортимент широкий, а продукція якісна і сертифікована. Рекомендую)

21 июня 2024 в 21:26

Поставил пол года назад панели и рад, что обратился именно к вам. Спасибо! Все работает как надо! И итоговая цена панелей с установкой не такая уж и высокая, как казалось первоначально.

Недавно добавленные предприятия

Ремонт пральних і сушильних машин у місті Дніпро. — Дніпро, Тополь 2, дом 22, корпус, 7

Магазин Strikeshop Дніпро — Дніпро, вулиця Князя Ярослава Мудрого, 59

Jet Clean – хімчистка нового покоління — Дніпро, просп. Олександра Поля, 104А

Alcomag — Дніпро, провулок Добровольців, 23 А

РЦ Результат — Дніпро, тополя 3, будинок, 9

Zoopolis — Кривий Ріг, вулиця Петра Калнишевського, 4

Лазерхауз Павлоград - Центр лазерної епіляції та косметології — Dnipropetrovsk Oblast, Ukraine, Pavlohrad, Tsentralna St, 56

ЮРИСТ АДВОКАТ ДНЕПР. Юридические услуги — Дніпро, вулиця Кожем'яки, 7

Kvitka Квіти Першотравенськ — Петропавлівка, Першотравенск

KRES AvtoGaz СЕРТИФИКАЦИЯ ГБО, УСТАНОВКА РЕМОНТ ОБСЛУЖИВАНИЕ ГБО, ЗАПРАВКА АВТО КОНДИЦИОНЕРОВ — Кривий Ріг, вулиця Толбухіна, 39