UAOTZYV.COM

Проспект Криворожский отзывы

Адрес Кривий Ріг, просп. Металургів, 38/13
Телефон +380 (97) 921-11-15
Часы работы
понедельник09:00-17:00
вторник09:00-17:00
среда09:00-17:00
четверг09:00-17:00
пятница09:00-17:00
Сайт prospektkr.com
Рубрики Агентство недвижимости
Оценка 4.8 79 отзывов
Похожие компании в категории
Realty Group — Кривий Ріг, вулиця Лермонтова, 25
Агентство Недвижимости Верум — Кривий Ріг, просп. Гагаріна, 25
ЮНИТАЛ — Кривий Ріг, вулиця Героїв АТО, буд. 65
95 КВАРТАЛ АГЕНТСТВО НЕДВИЖИМОСТИ — Кривий Ріг, просп. Гагаріна, 1

Проспект Криворожский на Металургів отзывы

79
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
anka
10 мая 2024 в 11:43

Той випадок, коли не розглядали варіант купівлі через рієлтора, але тепер вдячна Богу, що це була пані Діана, яка продала нам квартиру як свою, також вона, зі своїм юристом, допомогла перевірити документи на квартиру продавця, щоб не було проблем з квартирою, або власником. Ще великий плюс в тому, що це наша перша купівля квартири і ми не знали, що і в якій послідовності робити, пані Діана всі моменти підказала, за що ми їй дуже вдячні.

Саша
26 апреля 2024 в 20:10

Дякую Вам за чудовий сервіс! Дуже швидко та якісно зробили! Дуже приємно працювати з людьми своєї справи! Дуже раджу!

Алла
02 февраля 2024 в 1:35

Анна Маринич - Найкращій ріелтор міста! Рекомендую кожному, хто потребує послуги ріелтора. Вже двічі зверталися. Обидва рази Анна зробила все на вищому рівні, якісно, професійно, швидко. Навіть після закінчення оформлення угоди проявила чуйність, людяність, порядність і відповідальність запропонувавши особисту допомогу, яка вже не стосується роботи. Бажаю компанії процвітання, співробітникам - здоров'я і мирного неба! Також велика особиста вдячність співробітникам, які приймали участь в угоді!

Лена
19 декабря 2023 в 19:48

Від щирого серця рекомендую Тетяну Боярину, завдяки якій відбулася наша довгоочікувана угода! Саме їй вдалося вирішити непрості ситуації з покупцем, оминути всі гострі кути, знайти професійні рішення. Таня вела процес впевнено та послідовно. Можете сміливо довіряти їй продаж вашої нерухомості.
Таня, дякую!

Стас
17 декабря 2023 в 2:22

Хочу висловите велике дякую Тетяні за її професійну роботу, всіляку підтримку, починаючи від узгодження та координації підготовки специфічної довіреності, що була необхідні для продажу нерухомості, до повного супроводу при роботі з банком, нотаріусом та системою «Віза». В кожній дії почувалася впевнена, організована та компетентна робота людини, що 100% знає свою справу.

Бажаю Вам Тетяна і надалі відчувати задоволення від роботи та отримувати слова подяки від вдячних клієнтів.

Юлия
12 декабря 2023 в 13:44

Хотілося подякувати за допомогу агентству "Проспект" та окремо висловити свою подяку за допомогу Тетяні Бояріній.
Чудовий фахівець, хороший співрозмовник і дуже добра і чуйна людина.
Допомогла продати квартиру, а також купити. Зробила все швидко та якісно. (продаж та купівля)
З перших хвилин нашої співпраці, допомагала та пояснила кожен наш крок, що навіщо, і для чого це потрібно.
Навіть після угоди (продажу квартири) була зі мною на зв'язку, і з усіх питань давала відповідь.

Велике спасибі. Ви дуже хороша людина, і професіонал своєї справи.

Алекс
25 октября 2023 в 18:24

Найкращі враження про роботу з мегафахівцем Тетяною Бояріною.
Вона працювала виключно професійно – обґрунтовано, швидко, безпомилково, дуже грамотне ставлення до клієнта.
Тверді 5 із 5 можливих.

Александр
10 сентября 2023 в 4:33

Рекомендую і раджу це агентство та рієлтора Ганну. Об'єкт було продано швидко та за адекватну ціну. Бажаю цікавих проектів та швидких угод!

Вадос
01 сентября 2023 в 19:24

Спасибі величезне, дуже відмінна, професійна робота, рівень за десітібальною системою, 11, рекомендую всім, не пошкодуєте. Все на вищому рівні, навіть слів не вистачає, супер, Чудова робота справжнього профі. Браво. Так тримати.

Славик
30 августа 2023 в 15:32

Дуже високваліфкована компанія. Особливо ріелтор Тетяна. Квартира була продана менше ніж за місяц. Особливі якості - швидкість, надійність, ефективність.

Женя
24 августа 2023 в 16:34

Працівник даного агенства Тетяна допомогла здійснити мрію! Коли ми знайшли будинок який просто хотіли купити, ми не розуміли що робити далі. Я звернулася до Тані з проханням допомогти продати мою квартиру, вона продала її за день за бажану ціну. Більше того, допомогла скласти договір, оформити завдаток із власниками будинку і супроводжувала нас в обох угодах. Допомогла передбачити всі підводні камені і прописана їх в обох договорах завдатку (і по дому і по квартирі). Я навіть подумати не могла на скільки безцінна її допомога.

Татьяна
13 августа 2023 в 0:56

Дякуємо величезному агентству за придбання чудової квартири! Дуже швидко! Всі доки в повному порядку! Особлива подяка ріелтору Ганні Марініч! Таких уважних та відповідальних ріелторів, як вона, зараз рідко, коли зустрінеш. Тому для тих, хто хоче придбати або продати нерухомість у Кривому Розі, дуже раджу агентство ПРОСПЕКТ і справді спеціаліста в цій сфері Ганну Маринич!

Ксения
28 июля 2023 в 1:52

Завдяки ріелтору Тетяні ми продали квартиру в максимально короткий строк. Мінімум мого часу було затрачено на це) я навіть не очікувала, що таке може бути!) Все пройшло для мене дуже легко і швидко

Владимир
19 июня 2023 в 23:04

Майстер своєї справи, ввічливий та кваліфікований спеціаліст. Дуже вдячний за допомогу Людмилі.

Tarja
17 июня 2023 в 2:43

Благодарю Маринич Анну за помощь в продаже квартир. Уже не первый раз обращаюсь в АН "Проспект", потому что только там работают самые профессиональные риелторы.

Саша
12 апреля 2022 в 3:14

Рада была сотрудничеству!
Порекомендую всем своим знакомым и вам, читающим отзывы об агентстве, СВЕТЛАНУ ХЛЕБОВУ - риелтор АН ПРОСПЕКТ.
Очень хороший специалист, корректный и приятная в общении.
СПАСИБО ОГРОМНОЕ, ВАМ, за поддержку, искренность и эмоциональное спокойствие.
Здоровья и процветания.

Oksana
07 апреля 2022 в 10:59

Дякую за роботу. Професійно, компетентно, оперативно. Було дуже приємно спілкуватись. Нам допомагала Тетяна Боярина. Тетяна, ви - справжній профі. Удачі вам і нових вдячних клієнтів!

користувач
03 апреля 2022 в 17:10

Обратилась в агенство по рекомендации. И не разочаровалась. Все вопросы были решены конструктивно и оперативно. Риелтор Дима заблаговременно решал сам все вопросы. Мне осталось только вовремя прийти на сделку, которая прошла за тридцать минут. "Проспект Криворожский"! Вы оставили о себе только приятные впечатления!

Саша
25 марта 2022 в 15:11

Мали справу з ріелтором Людмилою. Купівля нерухомості від початку і до підпису документів у нотаріуса Людмила була з нами на кожному кроці, постійно тримала в курсі всіх подій. Дуже дякуємо їй за допомогу, професіоналізм, віддачу і знання своєї справи.

Анастасия
24 марта 2022 в 20:15

Класне та надійне агенство!
Вже кілька місяців щасливо живу в помешканні, яке пропонувало агенство "Проспект", результатом задоволена і співпраця з представниками була приємною і легкою. Не дивлячись на те, що наймачем послуг був власник квартири, а не я, Анна Маринич під час договору врахувала побажання і відстоювала права обох сторін в рівній мірі, тож всі залишилися задоволені і не виникло ніяких непорозумінь чи конфліктів.
Дякую і рекомендую!

Добавить отзыв