UAOTZYV.COM

Паяльня отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Титова, 32а
Телефон +380 (67) 445-05-88
Часы работы 09:00-20:00
Сайт payalnya.com.ua
Рубрики Ремонт телефонов, Магазин аксессуаров для мобильных телефонов, Салон сотовой связи, Ремонт мобильных телефонов
Оценка 3.7 269 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Паяльня — Дніпро, вулиця Шевченка, 36
Похожие компании в категории
Touch — Дніпро, просп. Героїв, 3
Компьютерный цех — Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 15

Ремонт телефонов Паяльня отзывы

269
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
02 мая 2024 в 12:07

Дуже приємні співробітники, завжди доброзичливі, завжди йдуть на зустріч, привітні, КОМПЕТЕНТНІ
Вдячна за вашу роботу

Дмитрий
30 ноября 2023 в 20:30

Це не майстерня, а шарашкіна контора!
Здали в ремонт смартфон Sony у ТРЦ «Нагірка». У цій шаразі взяли гроші за заміну акумулятора, насправді не замінили. Брехня не припиняється - розповідають що за допомогою якихось програм тестують акумулятор на зарядку, розповідають що розряджали і заряджали при цьому «батьківський контроль» пише використання пристрою менше години.
Зібрання злодіїв та пройдисвітів, а не організація!

Нана
07 октября 2023 в 8:05

Відмінний сервісний центр ремонту Айфонів. Заміна скла екрану Айфон 12, зробили чудово, швидко! Приємний персонал.

Maks
02 октября 2023 в 8:28

Віддав телефон на ремонт екрану, спочатку вони дня на 4 обіцяного тримали, у результаті не доклеїли задню кришку, поставили палений екран хоча обіцяли оригінальний, приніс на гарантію кришку приклеїли, екран замінили поставили трохи краще та теж з купою хибних спрацьовувань і тримали телефон 2 тижні Хоча обіцяний термін був у 3-4 дні, кришку задню, очевидно, поставили теж не оригінальну, бо лопнула від падіння на килим з півметра. Тепер кажуть приносите ще, нафіг таке треба

Юлия
24 сентября 2023 в 23:00

Здавала два рази телефон на заміну скла, вдруге заміна всього блоку дісплея. Перший раз зробили добре. Вдруге. Враження, що сп@здили батарею. Вона перестала нормально заряджатися і тримати заряд. На сьогодні вздулася. Телефону пів року. Я в шоці.

Район Дафі. Запорізьке шосе

Кристина
21 сентября 2023 в 23:00

Привіт, 15.09 віддала в сервіс телефон, проблема була в тому, що не працювала фронтальна камера.
Чекала телефон тиждень, в результаті коли дізналася що навіть не приїхала деталь ще, вирішила забрати телефон без ремонту.
Перше що не влаштувало довгий сервіс, ти приходиш у це місце тому що виглядає солідно і думаєш що робота буде виконана добре і в терміни, за підсумком отримуєш результат інший.
Друге, у мене ніколи не розкривався телефон до походу в Паяльню, після їхньої діагностики з'явилася смітинка на скельці в Основній камері
І третє, у мене так само не працює кнопка, і в понеділок-вівторок зателефонували і сказали що її теж треба лагодити, без неї ніяк камеру не замінить, ми сказали Окей, тоді заберемо телефон і віддамо в інший сервіс, на що вони через підлогу години передзвонили і сказали що можуть відремонтувати і так)
Дуже прикольно виходить.

Vladimer
07 августа 2023 в 22:34

Да… дякую за допомогу! Прочекали 2 неділі щоб мені сказали в тому що в мене згоріла відеокарта. А коли приїхав забрати свій пк мені сказали що через 1.5 години він буде зібраний. Прочекали 1.5 годин прийшов забрати пк щоб дізнатися про те що майстра не має вільної хвилини. Дякую за допомогу!
Коли дізнався в чому так довго я декан на ремонт дізнався що майстер який працював над моїм пристроєм звільнили. А новий не дізнався в чому проблема. Організація на найкращому рівні! Дійсно дякую за те що гроші не за платив а сказала як діагностика була. Но с їхньою діагностикою напевно школяр міг справиться.

Денис
21 июля 2023 в 8:58

Сервис на уровне. Приятное общение с менеджерами. Быстро провели диагностику, ремонтом доволен. Все работает. Нашел их по совету друзей, не пожалел.

anastasiy260997
20 июля 2023 в 12:15

Контора з викачування грошей, прийшла з проблемою про заміну гнізда, а в результаті залили мені екран на планшеті і вдали нібито його навіть не відкривали.
І тепер справді потрібно міняти екран.

Якщо ви не хочете, щоб у вас з'явилася якась проблема, то не несіть туди свої гаджети!

Иван
13 июля 2023 в 9:08

Мав 2 powerbank'и. Один із них періодично вмикав ліхтар сам по собі та переставав заряджати, необхідно було знову вмикати його, щоб продовжити зарядку. Другий просто перестав заряджати ґаджети. Обидва повербанки самі заряджалися, вмикалися та вимикалися без жодних проблем. Проблема була лише в зарядці ґаджетів від них. У цій "чудо-конторі" сказали, що діагностика безкоштовна. Ми з дружиною вирішили спробувати зробити діагностику, а потім і відремонтувати, якщо вони (зараз язик не повертається назвати їх майстрами після всього) зможуть. Віддали на діагностику повербанки в кінці березня 2023 року (обидва акти передачі powerbank на діагностику в цю контору маю на руках). Більше 2-х неділь ці горе-ділки нас годували "завтраками", хоча обіцяли за 5 робочих днів дати відповідь по діагностиці. Зрештою повернули нам повербанки зі словами, що відремонтувати вони не можуть. Причому після їх "чудо-діагностики" обидва powerbank'и не вмикаються, не заряджаються та взагалі не показують жодних ознак життя! У самому відділенні оператор лише розвів руками та направив у відділення на вулиці Шевченка 36. Там, до речі, ще майже 1.5 неділі вони щось перевіряли, але так ніхто не повернув повербанки до стану як було до першої діагностики. Ті як не вмикалися та не заряджалися, так і не вмикаються та не заряджаються навіть після перевірки у їх другому відділенні. Не ведіться на безкоштовну діагностику! Краще спробуйте іншу майстерню, тому що ця горе-контора перетворює справні пристрої в справжнісіньку цеглу! До речі, після цього віддали повербанки в іншу майстерню, де нам сказали, що всередині не вистачає деталей, тому вони й перестали заряджатися та вмикатися! "Паяльня" - шахраї!

Лера
07 июля 2023 в 17:25

Обращалась в Паяльню в Нагорке. Перестала работать кнопка включения на телефоне, мастер отремонтировал, теперь все ок)

Роман
29 июня 2023 в 2:14

В декабре 2022 купил 14pro, вместе с оригинальным адаптером зарядки (как сказали) цена адаптера 1350 грн, этот хлам, перестал работать в конце марта! На горячей линии сказали приносить с чеком и вопрос решат. На днях нашел время попасть к ним на точку, 5 минут крутили, вертели, подтвердили что не работает, НО, сказали что гарантии на него нет! Только 14 дней на обмен/возврат. И поумничали что вероятно это перепад напряжения у меня дома был.

Спецы 99 lvl! Их не волнует что у меня в доме стоит стабилизатор за 2000€, куча сложных гаджетов, включая умный дом. Ничего не выходит из строя, а их паленный адаптер вышел (таков он, как мне сказали в стороннем магазине, покрутив и посмотрев его).
Выйдя из их точки, я снова набрал на горячую линию, мне опять пообещали решить этот вопрос. Решают целых 2 дня уже)

Окей, давайте поиграем) денег за адаптер вообще не жаль, а вот отвечать за ваши слоганы на сайте «гарантия до 12 месяцев», «оригинал» я как адвокат, вас научу.

Для инфо: в цитрусе этот же адаптер стоит 1000 грн, с гарантией 12 месяцев и к ним, он заехал официально в Украину по коду УКТЗЕД, а вот к этим ребятам…)

Артем
19 июня 2023 в 17:11

Мне понравилось обслуживание. Долго была проблема с отсутствием вибрации на айфоне, но ребята помогли и теперь все работает. Буду обращаться!

Сергей
19 июня 2023 в 3:26

Рукожопі співробітники в ТЦ Апполо у Дніпрі
Робили заміну акумулятора, заміну шлейфу зарядки та заміну скла дисплея у листопаді 22 роки

За підсумками:
Під склом пилюка.
Акумулятор за пів року так і не втратив своєї ємності, хоча циклів заряду вже достатньо і не тримає заряд і жахливо гріється
Роз'єм зарядки замовляли під мій телефон так як у наявності не було у них, і один фіг на чорний телефон встановили білий роз'єм
Зате в замовлення вбрання все вказано як оригінал!
Взагалі шарашкіна контора якась!

Станислав
07 июня 2023 в 17:08

Очень рад, что обратился на Шевченко! Почти новый айпад разбитый со всех сторон, да ремонт обошелся в копейку, но сейчас как новый! Респект!

Павел
05 июня 2023 в 16:16

Приносил телефон на замену стекла, пользуюсь уже две недели - полет нормальный) Заодно чехол взял у них.

Андрей
31 мая 2023 в 14:21

Перестал звучать один из наушников airpods, думал уже нужно менять, но ребята почистили и все заработало) Спасибо большое!

Олег
26 мая 2023 в 12:15

Недавно заменил дисплей на 13 айфоне в Паяльне. Работа была выполнена качественно и оперативно. Новый дисплей работает отлично и без проблем. Цену за замену считаю разумной. Я доволен результатом и рекомендую данную мастерскую.

Валентина
23 мая 2023 в 8:43

Ребята - молодцы, большие молодцы! Ремонтирую у них всю свою технику! Настоящие профессионалы. Видно что ценят своих клиентов. Очень приятно каждый раз обращаться со своими проблемами! Рекомендую только их)

Тома
22 мая 2023 в 9:29

Я проїздом у Днепрі, зайшла у Паяльню зробити деагностику айфону, почистити дінамики, змінити захисне скло. Чудовий сервіс, все швидко, якісно, приємні ціни. Також надали гарну консультую, дуже дякую.

Добавить отзыв