UAOTZYV.COM

One Gogi Ван Гогі Лівий берег

Адрес Дніпро, вулиця Гулі Корольової, 2
Телефон +380 (67) 544-05-25
Часы работы
понедельник11:00-22:00
вторник11:00-22:00
среда11:00-22:00
четверг11:00-22:00
пятница11:00-23:00
суббота11:00-23:00
воскресенье11:00-22:00
Сайт onegogidpkvitka.choiceqr.com
Рубрики Ресторан, Ресторан грузинской кухни
Оценка 4.2 26 отзывов
Похожие компании в категории
Бакинский дворик — Дніпро, вулиця Богдана Хмельницького, 18
Старый Парк — Дніпро, просп. Слобожанський, 1П
Еврика — Слобожанське, Смт, вулиця Василя Сухомлинського, 69а
Пикник — Дніпро, вулиця Маршала Малиновського, 14А

One Gogi Ван Гогі Лівий берег отзывы

26
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
26 мая 2024 в 13:24

Їжа смачна, обслуговування звичайне, але найцікавіше це дитяча кімната, няні там не буває)
уточнили якщо няня в дитячій кімнаті, відповідь була позитивна, але коли дитина там, то няні там немає ‍
при тому що ми спостерігали як няня два рази просто ходила кудись, а після уточнення що і як, сказали «няня може їсть» і в цей момент Ваша дитина може спокійно вийти, піти і Ви навіть не дізнаєтеся про це, до всього цього няня любить потикати в телефон) не рекомендую з дітьми ходити

Olena
01 февраля 2024 в 21:31

Неймовірне місце! Смачно, комфортно, сучасно! Супер, що такий заклад відкрився в спальному районі.

Диана
22 января 2024 в 14:26

Була перший раз в цьому закладі, неймовірно смачна кухня та уважний персонал. Великий плюс - дитяча кімната)

Юлия
20 января 2024 в 11:33

Днями завітали до закладу, залишилася під гарним враженням, офіціант швидко прийняв замовлень, принесли так само швидко, їжа просто

Назар
17 января 2024 в 1:10

Завітав до закладу сьогодні вперше, дуже приємний персонал та смачна кухня за таку низьку ціну страв.
Повернуся ще не раз

Ольга
24 декабря 2023 в 5:07

Смачна їжа, гарна атмосфера. Один з великих плюсів можу додати- це дитяча кімната. Дитині дуже сподобалось) Єдина проґавина- персонал не догукатися, постійно заняті, і на рецепції біля входу майже ніколи нікого немає

Ирина
21 ноября 2023 в 4:34

Были в заведении с семьёй. Отмечали день рождения. Было все очень вкусно! Приготовили еду очень быстро. Подача красивая. Официанту Владимиру отдельное "Спасибо". Будем приходить ещё.

Марина
18 ноября 2023 в 6:39

Сервіс дуже поганий. Замовляла через доставку Bolt, самовивіз (тому що на обраний час не було вільних кур'єрів). Коли прийшла за замовленням, то мені просто виставили на стіл три коробки и два паперових пакета. Як це все нести власноруч не зрозуміло. Коробки можна було хоча б зв'язати між собою. На моє зауваження дівчата відповіли, що пакетів немає, тільки "маєчка". Заказ був вже з оплатою. Тому довелося йти додому просто с цим всім, на дуже зручно.
Адміністрація, закупіть вже великі пакета або хоч якісь мотузки для коробок. І дівчатам збільшити треба платню. Бо с такими "радісними" обличчями вони не дуже гарно зустрічають відвідувачів.

Катя
11 ноября 2023 в 22:36

Далеко не вперше відвідуємо цей заклад на лівому березі. Але такого розчарування не очікували. З перших хвилин, персонал закладу змусив відчути неповагу. Ми заздалегідь бронювали столик для святкування дня народження з батьками і уточнювали, що хотіли б столик не на барі в проході, а десь в кутку. Дівчина по телефону нас запевнила, що забронювала. Коли ми в призначений вечір приїхали, нас зустрів хлопець на вході, напевне це був адміністратор, але виглядав він як хлопчик, який випадково забіг з спортзали. Відразу він запитав про інший час бронювання, який не співпадав з нашим, нашого бронювання не виявилось і нас неохоче посадили у проході на барі, хоча були кращі місця, але нам відмовили і впродовж вечора не пропонували пересісти на більш зручні місця. Меню принесли пожоване і мяте. В середині вечора повз нас почали безконтрольно бігати діти постійно пхаючи в спину руками, ніхто з персоналу це не контролював і не робив зауважень батькам. Пішов рясний сніг, тому відвідувачі, що проходили повз мокрим одягом терлись по одягу тих хто сидів, верхній одяг діти було просто нікуди. Через постійно відкриті вхідні двері, в проході був жахливий протяг. На наше зауваження офіціантці, що стало дуже прохолодно, до нас підійшла інша офіціантка зі словами "а що я зроблю, кондиціонер працює" і надала нам один пледик на двох! Напевне це такий особливий бонус, погрівся сам, передай іншому. Окрім нас "мерзли" і інші відвідувачі, які просто підіймалися і залишали заклад. Хлопчик (адміністратор) постійно бігав з офіціантами, хіхікав і балакав по телефону, від турботи до відвідувачів, як це було раніше, не залишилось і сліду. Меню нажаль теж не порадувало, фірмовий лимонад був без листячка, лише вода сироп і льод. Метехі був з напів сирою картоплею, в одній порції ошийок був відсутній, лише картопля і овочі, хоча за правилами складу страв, перелік складу повинен починатися з продуктів склад яких найбільший у цій страві. Печінка у печінковому салаті була майже не карамелізована і гірчила, це був улюблений наш салат, тож було з чим порівняти якість страви цього разу. Долма теж не порадувала, у складі начинки один рис! Ви серьезно? Рис з ознаками м'яса у листі не можна називати долмою! Хоровац був схожий на дитячу "стряпню", не апетитний зовсім. Бажання продовжувати вечір розчарувань, або скаржитися і псувати собі настрій далі, бажання не було. Дуже прикро, що за декілька місяців сервіс та якість кухні скотилася просто на дно. Тому більше ніколи не відвідуватимемо цей заклад, де не поважають своїх відвідувачів!

Светлана
23 октября 2023 в 8:59

Были в заведении с семьей в выходной. Было все очень вкусно! Девочка официант обслужила нас просто замечательно

Таня
18 октября 2023 в 15:27

Прекрасное заведение! Очень внимателен и вежлив обслуживающий персонал! Вкусная еда и приемлемые цены! Заходим часто просто покушать! Всем советую посетить, останетесь довольны!

Татьяна
14 октября 2023 в 7:32

Сподобався дуже дизайн приміщення. Були другий раз, але перший раз то була ще літній майданчик. Вкусна кухня, уважні офіціанти.

Алекс
11 октября 2023 в 13:30

Советую хозяевам ресторана обыскать повара, скорее всего выносит под курткой мясо, заказывал хинкали с доставкой они по размеру были чуть больше пельменей, в центре куда больше.

Євгенія
04 октября 2023 в 19:44

Дуже прємний інтер'єр, гарне тепле освітлення, комфортні меблі, чудова грузинська музика. Але кухня- фіаско, давно так не розчаровувалась. Замовила люля-кебаб, подали холодним, не повністю прожареним, пересоленим, і це для мене, яка завжди їжу досолює. Так і він просто не смачний. Соус до нього- типу аджики, теж не смачний. Я люблю грузинську кухню, її соуси насичені, гострі. Тут цього немає, на жаль. Обслуговування гарне, до цього немає питань, але те що відвідувачі спокійно курять айкоси всередині, це взагалі як розуміти?

Елена
03 октября 2023 в 9:48

Дуже сподобалося атмосфера. Страви безподобні, особливо сподобався салат з нектарином. Коктейль Ягідний мікс

Валерия
01 октября 2023 в 7:14

Приємні ціни, гарне обслуговування
Але з меню не все сподобалось- окрошка ніяка
Хачапурі смачні, особливо з беконом, шинкою і сиром

Светлана
30 сентября 2023 в 0:33

Замовила дитині три хінкалі з курінним філе, два з них булі взагалі сухі без юшки всередині. Собі хачапурі по-аджарскі, з однієї сторони було тупо сире тісто. Кофе смачний дякую. Обслуговування гарне. Але чому люди курять електронки та айкоси всередині приміщення, це питання.

Александр
29 сентября 2023 в 9:48

Был несколько раз и ни разу не «срался». Думаю конкуренты решили подгадить или какие-то олени денег подзаработать. Поэтому, такому заведению, только одни 5.

P. S. Хинкали с сыром просто огонь. Лучшие в Днепре.

Марина
23 сентября 2023 в 0:16

Дуже гарне місце, іжа смачна, а офіціант дуже приємна дівчина. Якість за такі ціни неперевершена. Дякую, не дарма привела сюди батьків

Анна
21 сентября 2023 в 12:52

Були 21 вересня. Замовили салат з печінкою та вишнею. Не сподобався, бо листя салату не мили, пісок на зубах - це жесть. Печінка або пересмажена або її реанімували багато разів перед тим, як вона попала у салат. Шашлик - нічого такий, м'якенький.

Добавить отзыв