UAOTZYV.COM

One Gogi отзывы

Адрес Дніпро, вулиця Набережна Перемоги, 102Б
Телефон +380 (67) 115-33-53
Часы работы
понедельник11:00-22:00
вторник11:00-22:00
среда11:00-22:00
четверг11:00-22:00
пятница11:00-23:00
суббота11:00-23:00
воскресенье11:00-22:00
Сайт onegogidp.choiceqr.com
Рубрики Ресторан грузинской кухни, Кафе, Еда на вынос, Ресторан
Оценка 3.8 37 отзывов
Ближайшие филиалы компании
One Gogi — Дніпро, вулиця Михайла Грушевського, 2
One Gogi Ван Гогі Лівий берег — Дніпро, вулиця Гулі Корольової, 2
Похожие компании в категории
Лавина — Дніпро, вулиця Космічна, 20
Гурия — Дніпро, вулиця Надії Алексєєнко, 112

Кафе One Gogi отзывы

37
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Петро
28 января 2024 в 4:00

Дуже затишний ресторан, з смачною їжею, та обслуговуванням.
Окрема подяка офіціанту Ані О.

Светлана
25 января 2024 в 12:48

Відмінне обслуговування, затишна обстановка, а найголовніше все було смачно. Залік кухареві, а офіціантам за обслуговування!

Катя
18 января 2024 в 20:58

19 січня відвідали заклад, заїхали пообідати між справами, була година часу. Спершу блукали на 2 поверсі і виявилось, що там нікого немає, навіть персоналу, тому ніхто не зустрічав. Дівчата на 1 поверсі були привітні. Замовили хінкалі, хачапурі та напої. Напої принесли відразу, хачапурі хвилин через 10, а от хінкалі чекати довелось близько 30 хвилин, може трохи більше. В залі були зайняті 3 столика, не повна посадка о третій годині дня. Після нашого зауваження їх все ж принесли, але. Здається дуже дивною така подача, нас не спитали чи приносити напої одразу чи принести все разом. По-друге, поки мій супутник їв хачапурі, я вимушена була сидіти і заглядати йому в рота, а потім ми помінялись, коли мені принесли хінкалі - він повинен був дивитись мені в рота і чекати, тому що сам вже давно поїв. Звісно ми поділилися замовленням, але це якась дурість їсти те що принесли, а не те що хотів через відсутність сервісу і компетентності співробітників закладу! Хачапурі був вельми смачний, а от хінкалі розчарували зовнішнім виглядом, всі різного розміру, криві і розірвані. Бажаємо майстерності вашому кухарю.

Игорь
20 декабря 2023 в 1:16

Іжа бомбезна, обслуговування дуже гарне, адміністратор найкращий з усіх робітників, дуже смачні всі блюда. Господарю велика подяка за такий відпочинок і смакоту. Окремо хочу виразити подяку шеф-кухарю та офіціанту, який нас обслуговував мадмуазель Ніколь. Таких закладів повинно бути більше в Україні!

Orisamurai
01 ноября 2023 в 23:36

Другий поверх на перемозі покорив серденько як і кава та їжа в цьому закладі. А обслуговування то

Liss
26 октября 2023 в 23:56

Були нещодавно, у закладі а тость у вівторок коли були знижки аж 50% на алкоголь, звичайно ж ми замовили спочатку по коктейлю, в залі були одні, але коктейлі за часом робили 20 хв, вони були на стільки жахливі, кислі що їжу ми навіть не замовляли, атмосфера хороша обслуговування теж, а ось бар жахливий не пораджу друзям це точно

Виктория
13 октября 2023 в 7:36

Грузинська кухня це про смак. Але смаку не було. Салати прісні, не смачні. Квасоля була сира. Обслуговування- як для придорожного кафетерія. Дівчина принесла чай і чашки, поставила на стіл, але брудний посуд не забрала. При вбиранні сусіднього столика дуже гучно рухали стільці, і не звертали уваги що заважають. Апофеоз- спитати скільки свічок поставити на торт, а поставити взагалі незрозуміле число.

Олеся
04 октября 2023 в 16:13

Це певно був найгірший похід у ресторан просто по всіх параметрах, їжа, обслуговування абсолютно ніяке і найгірше що це було святкування дня народження, яке було частково зіпсоване.
Ми замовили бенкет, який дуже в’яло обслуговували, кожне моє прохання принести ще вазу для квітів супроводжувалося закочуванням очей офіціантки, не кажучі про те, що вона робила це дуууууже довго. Ми замовили салати, закуски, які на смак просто ніякі і це не суб’єктивна оцінка, бо за столом було 9 дорослих людей, які просто все це не хотіли їсти і дозвмовляти більше не хотілося нічого, єдине що було +- на смак це компот і додам, все. Зробили висновок, що для того щоб там смачно поїсти треба принести з собою.

Разюча різниця між закладом в центрі і на Перемозі, рівень заклала «на районі» куди підеш бо більше нема куди.

Далі, ми привезли свій торт і свічки, попросили винести торт, офіціант підійшла і уточнила скільки свічок, сказали 31. Знаєте скільки було на торті? 12. Чому? Не відомо.
Далі винесли рахунок в якому автоматично іде +10% за обслуговування, хоча про це ніхто не повідомив ані під час бронювання столику, ані під час замовлення страв і все було б ок, але обслуговування відверто ніяке, його просто не було, це не сервіс!

Враження максимально негативні, сумно через витрачені гроші і відсутність хоча б якогось задоволення від їх витрати.

Максим
21 августа 2023 в 21:07

Дуже дякую за смачну вечерю, їжа смачна, порції достойні, ціни не високі видно що цінять персонал та свою позицію. Дякую

Ontheway
12 июля 2023 в 12:43

Якщо вам дорого ваш час, утримайтеся від відвідування. Увечері абсолютно неписьменний розподіл роботи та обслуговування. Однак маринувати м'ясо все ж таки вміють, не кажучи про людей

Анастасия
12 января 2022 в 3:46

Место неплохое, я бы сказала: приятное. Мне очень понравилось хачапури по-аджарски, как для своей цена в 140 грн, то очень даже достойно)
Салат Цезарь (цезаридзио), немного разочаровал. Если бы я знала, что он не особо похож на цезарь, то я бы и не заказала его. Практически ничего общего с классическим цезарем не имеет - за это минус балл.
Кебаб Классический - нормальный, приятный на вкус. Но тоже немного не то, будто чего-то не хватило (как минимум, побольше лаваша, для заведённого потребления)
Кубдари - неплохая, тоже достаточно приятная на вкус. Но «вау» не произошло
Шашлык из свинины - вот тут немного вызвал вопрос: он точно был приготовлен, как шашлык? Показалось, что был просто разогрет и подан на стол. Не было вот этого самого привкуса дымка, будто только с пылу-жару
В целом, неплохо. Нет негативного ощущения, но и чего-то цепляющего и запоминающегося - тоже нет. Поужинать можно, когда очень голодный и не ждёшь чего-то особенного

Марина
03 января 2022 в 19:29

Хорошее и уютное место грузинской кухни. Посидели семьёй, поели и остались довольны. Порции небольшие, но всё было вкусное и для центра города достаточно недорого. Средний чек с алкоголем (наливки) вышел 400 грн на человека.

користувач
27 декабря 2021 в 2:44

Была в этом заведении несколько раз. Там ОЧЕНЬ вкусно
Меню отличается от других заведений с грузинской кухней в Одессе, есть такие позиции, которых нет НИГДЕ
Однозначно РЕКОМЕНДУЮ

користувач
15 декабря 2021 в 21:40

Приятное место, отзывчивый персонал, обалденная кухня. Я прям погрузилась в атмосферу Грузии. Вы очень душевные

Анна
09 декабря 2021 в 18:06

Боже, благослови Грузию и Одессу!
Это не просто ресторан - это место где ты чувствуешь душу на вкус?
Обожать. Кушать и кайфовать. А потом жалеть, что тебе не хватило желудка на все позиции в меню.

Дима
07 декабря 2021 в 6:30

Ребята просто душки. Кроме того, что очень вкусно готовят - креативно подходят к просьбам, в особенности дописать что-то на записке в доставке:) Благодаря им вечер удался

Женя
06 декабря 2021 в 22:23

Цены за год выросли в два раза, если посмотреть по меню. Хачапури по- аджарски и настойки - это бомба, хинкали у всех были недоваренные, пришлось «отдирать» от зубов тесто.

Алиса
04 декабря 2021 в 17:31

Праздновали торжество большой компанией. Атмосфера заведения соответствует хорошему настроению. Грузинский колорит витает в воздухе. Понравилось: хинкали с грибами и сыром, хинкали с вишней, рулетики из жареных баклажанов. Из десертов - чурчхела по особому рецепту, из напитков - чача домашняя. Обслуживание достойное. Спасибо, нам было уютно и вкусно.

Женя
04 декабря 2021 в 5:07

Был два раза, еда нормальная, но время ожидания просто ужас. Первый раз ждал хинкали (6 шт) 40 минут, хотя зал был больше чем на половину пуст + мой стол был испачкан прошлыми клиентами. Второй раз сделали заказ и сообщили, что ожидать минут 30-40, т. к. Брали на компанию. Ждали 90 минут, и половину этого времени постоянно говорили: «ещё 10 минут и будет готово».

Больше данное заведение посещать не буду и советовать тоже. Еда обычная, потраченного времени не стоит.

користувач
29 ноября 2021 в 3:46

Очень атмосферное заведение. Невероятно вкусная кухня. Отдельно хочеться отметить хачапури и цыплёнка. Персонал очень приветливый. Обязательно вернёмся сюда и будем советовать друзьям

Добавить отзыв