UAOTZYV.COM

Охоронна фірма МЕРИДІАН

Адрес Дніпро, Троїцька, 15
Метро Вокзальна 2.37км
Телефон +380 (50) 197-71-39
Сайт meridian-security.com.ua
Рубрики Охранное предприятие
Оценка 4.6 5 отзывов
Надання послуг з охорони підприємств, vip супровід, кінологічна служба, відеоспостереження та сигналізація. Ми дбаємо про ваш захист, щоб ви могли спокійно займатись своїми справами, знаючи, що ваш світ перебуває під надійним куполом охорони.
Похожие компании в категории
ЧП Безопасность Комплекс — Дніпро, Лоцманський узвіз, 3к
ЛЕОН охранное агентство — Дніпро, Дмитра Яворницького, 59А, поверх, 6
Охранная компания ВЕНБЕСТ Днепровский филиал — Дніпро, вулиця Князя Ярослава Мудрого, 43

Охоронна фірма МЕРИДІАН отзывы

5
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Дмитро
20 марта 2024 в 18:37

Працюю в охороні вже близько трьох місяців. Довго шукав роботу бо маю інвалідність, керівництво охорони підібрало мені місце де я можу виконувати свої обов'язки за що отримую пристойну зарплатню. Дуже вдячний.

Александр
19 марта 2024 в 7:29

Работаю с осени. Зарплата и аванс без задержек, больничный оплачивают. С дисциплиной очень строго, коллектив очень хороший и ответственный.

Марина
06 декабря 2023 в 21:36

Працюю на фірмі три місяці. Одразу хочу сказати зарплату не затримували. Спец одяг видали і з розмірами немає проблем. Великий бонус, тут кормлять безкоштовно. Колектив класний, начальство хороше. Мене все влаштовує, недоліків ще не виявила.

Єгор
21 ноября 2023 в 23:38

Працюю в цій фірмі не давно, що можу сказати спец. Одяг дають, кормлять, напарники нормальні, зп вчасно дають, начальство відноситься добре, даже з розумінням. Якщо потрібна робота працювати можна. Також є перспектива кар'єрного росту.
Недоліків ще не виявив.

Александр
06 ноября 2023 в 22:29

Работаю на фирме почти год. Зарплату платят вовремя, полный соцпакет, оплачивают больничные, выдают спецодежду. Охраняем большое предприятие. Работой и начальством доволен, рекомендую для работы

Добавить отзыв