UAOTZYV.COM

Офтальмологический центр Визиум

Адрес Дніпро, вулиця Гоголя, 12
Метро Вокзальна 3.15км
Телефон +380 (95) 135-10-10
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
воскресенье09:00-14:00
Сайт visium.com.ua/dnepr/ua
Рубрики Офтальмологическая клиника, Офтальмолог, Оптика, Детский офтальмолог
Оценка 4.2 39 отзывов
Візіум
Похожие компании в категории
украинский / Новий Зір, медичний центр — Дніпро, вулиця Василя Жуковського, 21а
Ophthalmology Group / Офтальмолоджи Груп — Дніпро, площа Соборна, 14
Центр Зору Офтальмологический центр — Дніпро, вулиця Виконкомівська, 24

Офтальмологический центр Визиум отзывы

39
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Валя
13 апреля 2024 в 6:51

Сподобалось чуйність, уважність, професійність лікаря Соловйова Інна Юріївна. Дуже вдячна лікарю та медичним працівникам за гарне відношення до пацієнтів.

Маша
16 марта 2024 в 9:45

Дуже приємні враження від візиту. Чуйний підхід до клієнтів. Злагоджена праця всього персоналу. Кваліфіковані лікарі. Дякую!

Milana Lupashko
27 февраля 2024 в 23:48

Вытрепав нервы всему персоналу, в итоге, осталась очень довольная квалифицированной помощью. Особая благодарность моему доктору Бобровой Ольге Михайловне за стойкость, понимание и доброту. Также благодарю Кравченко Елену Валерьевну. Девочек с оперблока за выдержку. И всех девочек на рецепшине, очень приветливые.

Софія
17 февраля 2024 в 7:55

Нас все дуже сподобалось. Дитина каже, що навіть не очікувала, що все пройде так легко і цікаво. Так тримати і надалі.

Диана
11 декабря 2023 в 20:16

Не раджу нікому, пішли з дитиною сказали коньюктівіт покапайте помажте, прийдіть за тиждень ой ефект є але ще треба краще прийдіть за тиждень, у дитини за віком були цяточки на вигляд як жировик зрілий, 2 тижні чекати 3 не стала вирішила пошукати іншого лікаря бо самі не місцеві фіо називати не буду, виявилось не який там не коньюктівіт назначили лік вже на 3500 і дай як то кажуть боже щоб допомогло.

Валентина
30 ноября 2023 в 23:21

Нещодавно робила лазерну корекцію зору в Візіум, у лікаря - Боброва Ольга Михайлівна, дуже уважний та доброзичливий лікар, досить доступно все пояснює, спеціаліст своєї справи, результат мене приголомшив, я щаслива людина!) також, хотіла відмітити сервіс - персонал був дуже привітний та турботливий)
Дякую за вашу працю!

Ins1d3
30 ноября 2023 в 6:49

Дуже гарна клініка. Робив лазерну корекцію зору, все гаразд. Адміністрація, медичний персонал, все на найвищому рівні! Особливо лікар Боброва Ольга Михайлівна! Найкращий лікар офтальмолог!

Katerina
31 октября 2023 в 22:59

Дуже сподобався лікар Харченко Христина, чудово провела консультацію і все розклала по поличках. Була з донечкою, пройшло все добре. Будемо раді з вами співпрацювати!

Анна
26 августа 2023 в 12:09

Дякуємо, за обстеження) Врач була дуже уважною, в нас дуже складна ситуація і ми вдячні, що обстеження було дуже ретельним і результативним.
При спілкуванні було враження, що доктора ми знаємо давно Ще раз дякуємо ️

Юлія
23 августа 2023 в 17:29

Були раді знайомству, дуже задоволені прийомом та консультацією всих працівників клініки Візіум в нашому місті.

Натали
21 июля 2023 в 10:07

Даже и не знаю как может быть ещё лучше)
Всё прошло супер! Желаю всех благ вашей клинике!

Милана
15 июля 2023 в 9:11

Сподобалась робота медичного персоналу, дуже сподобалась офтальмолог Мар'яна Володимирівна, дуже дякую всім за консультацію.

TinBiN
29 июня 2023 в 5:23

УНИКАЙТЕ ЦІЄЇ КЛІНІКИ!

Як мінімум, ви ризикуєте втратити свої гроші та час, а в гіршому випадку - зір і здоров'я!
Сервіс повністю відсутній. Відразу після отримання грошей вам стає зрозуміло, що ви нікому не потрібні. Якщо у вас виникнуть додаткові проблеми, вони будуть відмовлятись від вас будь-яким способом.
Вони навідь неспроможні підібрати контактні лінзи. При цьому вони знаходять безліч виправдань. Кажуть, що лінзи браковані і забирають їх на експертизу, а потім просто зникають на три тижні, поки ви самостійно не починаєте телефонувати, але і після купи дзвінків результату немає. Потім вони стверджують, що ваші очі перевтомлені і тому лінзи не працюють. Чи вони взагалі чують себе?
Ми купили інші лінзи в іншому місці за їх рецептом, але ефект нульовий.
Ми перевірили зір в іншій клініці, і нам підтвердили, що рецепт, який нам надали, був неправильний. Але для цієї клініки це не має значення! Вони ігнорують всі докази. Жодного зворотного зв'язку, жодної адекватної реакції, тільки відмовки, на конкретні питання жодної відповіді, а ні від керівництва, а ні від працівників.

Та на прикинці відповідь спілкуватись будемо лише через юристів!

Не ризикуйте! Користуйтеся послугами будь-кого, крім цієї клініки!

Владимир Павлович
22 июня 2023 в 15:19

Спасибо от всей души. Качество обслуживания на высоком профессиональном уровне. Вы лучшие. По больше благодарных пациентов.

Саша
14 июня 2023 в 14:18

Сегодня обратилась впервые в клинику Визиум. Сервис на высшем уровне, современное оборудование, отдельный респект доктору Кристине Александровне! Компетентный специалист и очень приятный человек! И еще порадовали цены. Впредь буду всем рекомендовать Вас!

Віола
25 марта 2023 в 7:27

Дякую за уважну роботу лікарю Харченко Христині.
Все детально пояснила, підказала, як виправити ситуацію з зором, назначила повторний візит.

Марія Дунайська
17 февраля 2023 в 22:59

Дивлюсь на світ власними очима завдяки Ользі Михайлівні, яка провела лазерну корекцію за методикою Stream light. Сьогодні пройшов рівно тиждень, захисні лінзи вже зняли. Є ще дискомфорт, але я вже повернулася до звичного життя. З кожним днем бачу все краще.

Юлия
10 июня 2022 в 11:30

Врачи тупые, не могут капельницу поставить. Что говорить за остальное. Самая ужасная клиника. Обслуживание хорошее, но отбривать клиентов у них тоже хорошо получается. Всем врачам вернётся бумерангом. Так как пострадали мы, выкинули деньги на ветер.

юлия
10 июня 2022 в 11:22

Что хочу сказать по поводу этой клиники. Что я ребёнка сюда не за что не приведу. Самая ужасная клиника в Днепре. Подход сначала к клиентом хороший, пока не возьмут деньги. А потом им напливать то что может случится. Бросят, и до конца не доведут лечение. Не рекамендую. Люди в Днепре очень много хороших клиник, не спешите идти сюда в дорогостоющий центр. Врачи хорошо относятся, чего потомучто деньги крутятся перед глазами, а потом отбривают

Юлия
10 июня 2022 в 7:32

Здравствуйте!Что я хочу сказать за афтольмологический центр Визиум. В декабре месяце, маме зделали операцию на глаз по удалению катаракты. Операция прошла успешно, после стала видеть очень хорошо. Прошло 5 месяцев, у неё покраснел глаз, и появилась пелина, она стала плохо видить. Мы опять обратились в эту клинику. Прошли опять диагностику, маме много капали капель, и что самое интересное надо была капельница, НО специалисты этой клиники, извените не могли найти вену и поставить капельницу. Нам назначили капли, и таблетки, и прийти ещё раз на второй день. Мы приехали на второй день, тоже самая история, капали в глаз, и опять пробывали поставить капельницу, но увы уних не получилось. Врач Сергей Сергеевич, направляет в другие клиники с выпиской, и говорит надо идти в ту клинику где могут поставить капельницу и т. Д. Если вы так не зделаете потеряете глаз. Мне конечно очень насторожило то что они нас тупо отфутболили до КОНЦА не пролечили идите в другие клиники и лечитесь. Мы пошли в другую клинику, но нам сказали что если вы у нас делали, мы своих клиентов не бросаем!Так что самая ужасная клиника это Визиум, я не рекамендую туда идти. Я очень возмущена, что бросили мою маму, и выкинули кучу деняг за операцию, за диагностику. Это просто выкачка деняг, а результата ноль. Так что будьте очень внимательны подумайте дважды перед тем как сюда идти!

Добавить отзыв