UAOTZYV.COM

'НОВОМОСКОВСЬКА МІСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Адрес Новомосковськ, вулиця Велика Ковалівка, 26
Телефон +380 (5693) 7-98-63
Часы работы 00:00-24:00
Сайт nov-stomat.lic.org.ua
Рубрики Стоматологическая клиника
Оценка 3.3 7 отзывов
Похожие компании в категории
Стоматология Н+ — Новомосковськ, вулиця Гетьманська, 53
МегаСтом — Новомосковськ, Українська вулиця, 7б
DentTimClinic — Новомосковськ, Українська вулиця, 8

'НОВОМОСКОВСЬКА МІСЬКА СТОМАТОЛОГІЧНА ПОЛІКЛІНІКА ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Андрей
09 ноября 2023 в 10:11

Давно не відвідував стоматологія (зуби не турбували). Аж тут в суботу зранку виникла нагальна потреба. Зателефонував по телефону о 9й ранку, пояснив ситуацію, дівчата з ресепшену вислухали і сказали приходити.
По приходу потрапив до молодого хірурга Іващенко. На прийому теж все сподобалось. Треба було зробити знімок. Пішов в той кабінет, там приємна ввічлива жіночка, бачучи мою проблему, теж все зробила обережно.
Коротше: був приємно задоволений тим, якою тепер стала міська стоматологія та з впевненістю, якщо буде потреба, можу радити хірурга Іващенко!

Святослав
31 октября 2023 в 0:22

11 кабінет конвейєр з надання не якісного ортодонтичного лікування з не зрозумілим ціноутворенням, зрозумів би відразу ноги б там не було! Не раз був свідком як тупо рубають гроші з некомпетентних наївних батьків пацієнтів! Обходьте стороною такі богадільні

Настя
10 августа 2023 в 19:05

Жахливе місце, на прийом до лікаря так і не потрапили, просиділи в черзі рівно 4 години (черга складалася з 3 осіб) то знайома до неї прийде чай п'ють, то у неї якісь термінові справи, або без черги співробітників приймає, то в АТБ треба збігати, почали обурюватися чому людина не приймає людей "Добре давай ті я вас прийму" зробила послугу називається, (послала на рентген зробили дуже поганий знімок, перефотографувати відмовилися. У цій стоматології дуже халатно ставляться до людей.

Ирина
08 августа 2023 в 17:49

Звернулася за допомогою до поліклініки з гострим болем, змучена та перелякана. Дуже вдячна Володимиру Анатолійовичу Іващенку. Професіонал найвищого класу! Дякую!

Ольга
20 марта 2021 в 18:18

Некоторые врачи поражают своей бестолковостью и ужасным лечением! В особенности, Лопатина Ольга Ивановна 11 кабинет. К сожалению, уже второй раз на нее попадаюсь и второй раз в ужасе. Первый раз после брекетов отпилила мне зуб так, что он стал короче остальных. Второй раз сделала наращивание 3-х зубов по 800 с копейками каждый. Не прошло и недели, начали откалываться кусочки. Больше ни ногой к ней и никому не советую! Обходите ее кабинет!

Mishail
31 января 2020 в 8:35

Супер, лучше нет нигде. Лечат быстро, качественно и за адекватные деньги. Рекомендую!

Даша
19 октября 2018 в 18:31

Вполне обычная городская стоматология.
Довольна работой Корень Е. И, не понаслышке знаю про высокую квалификацию и профессионализм многих стоматологов даной поликлиники.
Не советую ортодонтов, на личном опыте знаю, о чем говорю.

Добавить отзыв