UAOTZYV.COM

Новий Світ сеть магазинов сантехники и кафеля

Адрес Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 20
Телефон +380 (67) 631-60-57
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
суббота09:00-19:00
воскресенье10:00-17:00
Сайт noviysvit.com.ua
Рубрики Магазин керамической плитки
Оценка 3.9 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Новий Світ — Дніпро, вулиця Володимира Вернадського, 23
Новий Світ сеть магазинов сантехники и кафеля — Днепропетровск, пр. им. Газеты Правда, 117
Похожие компании в категории
Интернет-магазин Керамис в Днепре / Keramis — Дніпро, пр. Александра Поля, 97, офис 13 Дніпропетровськ Dnipropetrovsk oblast 49, Ukr
Дом керамики — Дніпро, просп. Лесі Українки, 7
Ателье Керамики (АТЕМ) — Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 31Д

Новий Світ сеть магазинов сантехники и кафеля отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
05 августа 2023 в 3:31

Раніше відгуків взагалі не писав, просто дякував продавцям та рекомендував той чи інший магазин друзям та знайомим. Але зараз дуже обурили дії та поведінка адміністрації магазину при поверненні товару, точніше при спробі заміни. Покупку сидіння на унітаз з мікроліфтом робили на заміну зломаної. Так як одні і тіж виробники часто міняють форму та форнітуру виробів попередньо в магазині обговорювали повернення або заміну. В магазині був тільки виставочний зразок, то товар іздили отримувати на склад, Старокодацька 5. Комплектність перевірили чисто візуально, бо лист комплектації або інша інсформація, чи перелік по запчастинам в упаковці відсутні. При спробі монтажу, на перший погляд все підходить, виявили невелику не відповідніть форми та часткову некомплектність пріплень - відсутність гайок до болтів та якихось прокладок. Повернувшись до магазину з продавцем-консультатном підібрали та узгодили заміну сидіння на інщого виробника, за ціною трохи меншою, та на решту коштів вирішили придбати з'єднуючі шланги, про запас. Товар повертався в упаковці з чеком та звісно що плівка з виробу була знята. До пакування питань у продавця не було, але коли я сам повідомив, що у мене питання з не повною комплектацією кріпежу то продавець пішов порадитись до адміністратора. І тут на арену вийшла *зірка*, адміністратор Анатолій, фамилію називати відмовився, посилаючись на закон про захист персональних даних. Спочатку не повна комплектність була причиною відмови повернення. - мої докази не мали ніякого значення і я привіз куплені в іншому магазині прокладки та гаєчки (з нержавіючої сталі!). Далі не та форма гаєчки, бо потрібна чотирикутна (образець з іншого набору), а привезена звичайна шестигранна. Потім він запропонував мені додатково сплатити кошти за недостаючі деталі та доставку їх від виробника. Я вже погодився і на такий варіант, але в такому випадку відмовився на заміну і попросив повернути просто кошти, бо більше не хотілося мати справу з цим магазином. І на цьому наше спілкування, хоч якесь, скінчилось - адміністратор, посилаючись на порушення плівки та не повний помплект навідсіч відмовився робити повернення, Вибору у мене не зосталось, бо управи на таке свавілля можна шукати довго, - або залишити собі на довгу пам'ять недешеве сидіння (3332грн), або поїхати та спробувати зробити повернення на самому складі. І тут чудо здійснилося! Працівники складу швидко перевірили комплектацію кріплень в інших наявних упаковках і виявили що всі вони абсолютно одинакові. Тобто з невідомих причин, чи то задумка виробника, чи брак при комплектації, але в усіх комплектах клятих гаєчок не має! Запакувавши виріб знову в плівку, хлопці з *яйцями* взяли на себе відповідальнісь та оформи повернення протягом п'яти хвилин.
Висновок - ассортимент в сітці Новий Світ гарний, але добре подумайти, перед тим як зайти в цей магазин, чи будуть коштувати того Ваші нерви, якщо прийдеться спілкуватися з людиною, у якої *манія величі* зашкалює, а компетентність, знання ассортименту та комплектації на нулі!

Татьяна
07 сентября 2021 в 2:15

Хочу выразить огромную благодарность Екатерине и Евгению, помогли подобрать нужный товар, вернемся обязательно

Olcher
04 сентября 2021 в 15:49

Консультант Ангелина - чудо:)
Очень помогла в выборе плитки, помогала советами даже после покупки.
Требую повысить ей зарплату: D

Наталия
28 июня 2021 в 19:31

Грамотный персонал. Широкий выбор. Акции и дисконт для постоянных клиентов, что ещё нужно для того что бы завершить ремонт?)

Евгения
07 мая 2021 в 1:49

Магазин не плохой вежливые продавцы, но доставка этого магазина какой-то кошмар, я живу три дома от магазина заплатила за доставку 250 грн, но водитель ДМИТРИЙ отказался поехать к подъезду стал на дороге, после того как его стали заставлять подъехать к подъезду он стал матюкаться на весь двор и оскорблять всех кто был, маты слышали все и даже глухие, звонили в службу доставки но результата не было. Пришлось на следующей день самим забрать кафель с магазина. Магазин и продавцы хорошие НО ДОСТАВКА ЭТО КОШМАР, что бы за мои Деньги маня матами крык какой-то Водитель ДМИТРИЙ

Вика
20 марта 2021 в 6:34

Широкий ассортимент кафеля и сантехники. Правда нужна была 90см раковина, их оказалось совсем немного, что обусловленно небольшим на них спросом. Внимательные консультанты, и посоветовать, и подсказать, и продемонстрировать, и завернуть/упаковать, все в ёлочку! Цены немного выше рыночных.

Volodymyr
01 февраля 2021 в 6:16

Магазин кахлю та сантехніки.
Дуже великий вибір, на будь-який бюджет, привітні продавці та продавчині.

Недолік - товар не зберігається у магазині, звичайно отримати можна наступного дня.

Саша
30 мая 2020 в 12:13

Размер плитки не соответствует размеру указанному на упаковке
И плитка горбатая
Ложили как в тетрисе

Татьяна
14 февраля 2020 в 9:03

Купили плитку для пола. Размер указан 33х33. Дома померяли 33,5 х33,5. Почему точно не указали размер? Где теперь обрезать? Зачем обманывать? Не советую!

Дима
16 декабря 2018 в 20:07

Чисто.
Ребята знают продукцию, с пол слова понимают что ты хочешь.
цены доступные (есть что выбрать)
Выбор товаров огромен

Олексій
15 декабря 2018 в 18:32

Великий вибір. Уважний та кваліфікований персонал. Але чомусь електричну сушарку потрібно оплачувати через банк, хоча в магазині є касса.

Дмитрий
22 ноября 2018 в 7:40

Не совсем понравилось что когда позвал консультанта, а было время 20 минут до закрытия, молодой человек нехотя отвечал, при этом играя в нарды на телефоне! Продукцию настоятельно рекомендуют именно ту которую важно продать на тот момент.

Александра
15 ноября 2018 в 10:09

Очень внимательные продавцы. Лояльные условия оплаты. Цены лучше чем в Эпицентре, Новой линии. Ассортимент убивает на повал)

Саша
06 ноября 2018 в 23:58

Качественное, хотя и не супер-быстрое обслуживание. У ребят плохая связь с интернетом, поэтому заявки и кассовое обслуживание работают медленнее, чем хотелось бы. Сами сотрудники - прекрасны:)

Елена
26 октября 2018 в 20:44

Качество, проверено временем.
Лет 10 назад покупали в магазине на ул. Дзержинского унитаз - работает всё отлично до сих пор. Сейчас искали зеркало, не могли найти подходящее по размерам. В магазине "Новий Світ" продавцы помогли заказать зеркало под заказ, персонально по моим пожеланиям. Получили спустя неделю, всё отлично.

Никита
21 октября 2018 в 19:22

Не первый раз здесь делаю покупки и себе и людям, ассортимент достаточно богатый с уклоном в материалы среднего ценового диапазона. Консультанты в большинстве своем толковые. Из розничных сетей Днепра наверно самые низкие цены, дешевле только интернет-магазины и то не все.

Добавить отзыв